Posao Robot

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
memo23

#1 Posao Robot

Post by memo23 »

Gledam zadnjih dana posao ba, kad vidi Robot Commerece oglašava se u vezi par vacancies. :D
Interesuje me radi li iko od forumaša tamo, kakve su plate i jesu li redovne?
Vaša iskustva o Robotu kao poslodavcu pišite :lol: .
mali_balon

#2 Re: Posao Robot

Post by mali_balon »

memo23 wrote:Gledam zadnjih dana posao ba, kad vidi Robot Commerece oglašava se u vezi par vacancies. :D
Interesuje me radi li iko od forumaša tamo, kakve su plate i jesu li redovne?
Vaša iskustva o Robotu kao poslodavcu pišite :lol: .

Robot te pozicije vrthi svakoh 2 ili 3 mjeseca, pa ti sad to skontaj kako hoces.
memo23

#3 Re: Posao Robot

Post by memo23 »

Pametnom dosta...
OldMayor

#4 Re: Posao Robot

Post by OldMayor »

Robot je pretplacen na ove oglase.

Ja otkad znam za sebe znam i da robot drzi oglase za posao.

Frekvencija ljudi je tamo nevjerovatna. Ne na svim pozicijama, ali na vecini.
Ena924

#5 Re: Posao Robot

Post by Ena924 »

Za sve zainteresovane da rade u Robot-u zelim da prenesem svoje radno iskustvo iz ovog trznog centra!

Dakle, u danasnje vrijeme nezaposlenosti vecina nas pristane da radi "bilo sta", dok ne nadje nesto bolje, tako sam i ja tamo pocela raditi i radila nekih 6 mjeseci u administraciji u upravi (kao magistar ekonomije radila sam u svojoj struci)! Radna atmosfera i situacija tamo je takva da te moze doslovce dovesti do ludila koliko god bio voljan da zadrzis posao, a uslovi su slijedeci: nisi prijavljen iako te uvjeravaju da ce te prijaviti, dobijes ugovor na 3 mjeseca koji ti opet produze za tri mjeseca i tako do 2 god i onda prekid radnog odnosa, i tako do u nedogled, radis subote, sefica i direktor su polupismeni ljudi koji traze od vas da uradite projekte sa budzetom od 0.00KM i onda ste vi krivi kad projekat ne uspije, a zapravo ti nisu ni definisali sta tacno zele od tebe, i to nije najgore, atmosfera izmedju kolega je jadna i zalosna, uvrede i ponizenja od strane kolega i nadredjenih su svakodnevne i komunikacija podrazumijeva histerisanje i viku i dreku, 5 ljudi radi iste stvari i onda samo sto se ne pobiju izmedju sebe, podmetanja i takve stvari da i ne spominjem, jednostavno je takva situacija da iz ljudi izvuce ono najgore, pa ako neko ima zelju da dobije slom zivaca... :cry:
Radila sam u 3 razlicite firme prije Robot-a i ni u jednoj nisam imala ovoliko lose iskustvo, znaci bolje biti nezaposlen nego raditi tamo bilo sta!
StupskaBitanga

#6 Re: Posao Robot

Post by StupskaBitanga »

Zato je firma i pred propašću
Post Reply