POSAO PREKO LJETA !

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
drinaobicna

#1 POSAO PREKO LJETA !

Post by drinaobicna »

Spreman sam raditi sve postene poslove u Sarajevu dok traje sezona. dakle Juni,Juli i August! Nije bitno koji je posao u pitanju spreman sam da radim i da zaradim sebi dzeparac. Ako neko ima neki prijedlog molim vas recite mi. Unaprijed hvala !
navedeni

#2 Re: POSAO PREKO LJETA !

Post by navedeni »

drinaobicna wrote:Spreman sam raditi sve postene poslove u Sarajevu dok traje sezona. dakle Juni,Juli i August! Nije bitno koji je posao u pitanju spreman sam da radim i da zaradim sebi dzeparac. Ako neko ima neki prijedlog molim vas recite mi. Unaprijed hvala !
malo napisi o sebi, godina koliko, sposobnosti i to :)
Troll_Happens

#3 Re: POSAO PREKO LJETA !

Post by Troll_Happens »

navedeni wrote:
drinaobicna wrote:Spreman sam raditi sve postene poslove u Sarajevu dok traje sezona. dakle Juni,Juli i August! Nije bitno koji je posao u pitanju spreman sam da radim i da zaradim sebi dzeparac. Ako neko ima neki prijedlog molim vas recite mi. Unaprijed hvala !
malo napisi o sebi, godina koliko, sposobnosti i to :)
Pa za dzakove krompire istovar i utovar mu netrebaju nikakve sposobnosti to moze danas svaki hajvan i grmalj raditi... Samo je pitanje hoce li ili nece
trambusek88

#4 Re: POSAO PREKO LJETA !

Post by trambusek88 »

Javni radovi preko ljeta 2 mjeseca po 600KM, može se prijaviti i dijete od 15 god ako je na birou
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#5 Re: POSAO PREKO LJETA !

Post by mk ultra »

Bazen Terme Ilidža
kosi travu, smeće i sl. poslovi...
Post Reply