posao na aerodromu
Moderator: anex
-
ibizza
#1 posao na aerodromu
cuo sam neki dan,kao,uskoro ce se primati oko 400 radnika na Aerodrom u Sarajevu...dali neko ima kakvih informacija vezanih za to??
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#2 Re: posao na aerodromu
-
neki
#3 Re: posao na aerodromu
Hoce li to mozda rucno prati avione?
U onu zgradu ne moze stati ni toliko putnika a kamoli radnika
-
ibizza
#4 Re: posao na aerodromu
nove zgrade prave negdje u gradu...od ove godine mi kontrolisemo zracni prostor,pa u tom sektoru ce trebati radnika...a eno vlada ce uzeti kredit oko 50 mil eura,za modernizaciju i prosirenje Aerodromaneki wrote:Hoce li to mozda rucno prati avione?
-
neki
#5 Re: posao na aerodromu
Napravili su novu u Aleji Bosne Srebrene za Direkciju za civilnu avijaciju, nikakve veze sa aerodromom nema..bermiin wrote:nove zgrade prave negdje u gradu...od ove godine mi kontrolisemo zracni prostor,pa u tom sektoru ce trebati radnika...a eno vlada ce uzeti kredit oko 50 mil eura,za modernizaciju i prosirenje Aerodromaneki wrote:Hoce li to mozda rucno prati avione?
Kredit uzeli za modernizaciju i gradnju shopping centra pored aerodroma, aerodrom sam prometom jos nije ni pola kapaciteta ispunio
-
fallout1
#6 Re: posao na aerodromu
neam to veze sa aerod...pored aerodroma se pravi shoping centar, vjerovatno je to
-
to je to
#7 Re: posao na aerodromu
Prvi put cujem ali ako je istina super. Samo me interesuje gdje ce biti objavljeni oglasi za posao?bermiin wrote:cuo sam neki dan,kao,uskoro ce se primati oko 400 radnika na Aerodrom u Sarajevu...dali neko ima kakvih informacija vezanih za to??
- mrtva kokoš
#8 Re: posao na aerodromu
http://www.s(š)tela.bato je to wrote:Prvi put cujem ali ako je istina super. Samo me interesuje gdje ce biti objavljeni oglasi za posao?bermiin wrote:cuo sam neki dan,kao,uskoro ce se primati oko 400 radnika na Aerodrom u Sarajevu...dali neko ima kakvih informacija vezanih za to??
- bjelic
#9 Re: posao na aerodromu
evo čini mi se da je objavljen i konkurs za direkciju
http://www.ads.gov.ba/v2/index.php?opti ... 61&lang=bs
http://www.ads.gov.ba/v2/index.php?opti ... 61&lang=bs
- Skyfox
#10 Re: posao na aerodromu
ja sam bio 2006. na razgovoru za administrativno osoblje u sklopu aerodroma (ima neki strucan pojam za to) a istovremeno su vrsili testiranje stjuarta/desa tako da sam prosao oboje
Ugl na kraju nije bilo nista od toga...
koliko se sjecam logicki testovi su bili lagani, i naravno bitan je engleski
Ugl na kraju nije bilo nista od toga...
koliko se sjecam logicki testovi su bili lagani, i naravno bitan je engleski