Pozdrav kolege forumasi.
Pozvali su me iz m:tela za posao..pa ima li neko od forumasa da tu radi ili da je radio? Da prenese malo utiske i sva iskustva su dobrodosla. Takodje raspon placa i sl.
Svako dobro.
Posao M:tel
Moderator: anex
- nagibSA
#2 Re: Posao M:tel
Pusti sad plate, treba doci do toga. Kako su te kontaktirali, je li neki konkurs, ili mimo konkursa na neke preporuke ili...jesi li slao sta ?!
- problemnatravunu
#3 Re: Posao M:tel
Jesi to frisko zavrsio fakultet?
Ako je tako,ti bez posla, i oni te zvali (pretpostavimo da si im nekada ostavio CV, što bi se reklo!), ja ne bi puno mislio, ako ništa imaćeš iskustvo i referencu za kasnije
Ako je tako,ti bez posla, i oni te zvali (pretpostavimo da si im nekada ostavio CV, što bi se reklo!), ja ne bi puno mislio, ako ništa imaćeš iskustvo i referencu za kasnije
- mayab
#4 Re: Posao M:tel
Daj vise podataka
- astala_vistala
#5 Re: Posao M:tel
Cv sam poslao onako "bezveze" prije 15 dana na njihov mail i jucer sam dobio poziv od njih da u petak dodjem u banjaluku za razgovor u zgradu direkcije.
Kako mi je navela u kratko gospodja preko telefona, salterski radnik u njihovom prodajnom centru i terenski za rad s pravnim licima,te dvije pozicije je spomenula,a koliko znam konkursa nema.
Kako mi je navela u kratko gospodja preko telefona, salterski radnik u njihovom prodajnom centru i terenski za rad s pravnim licima,te dvije pozicije je spomenula,a koliko znam konkursa nema.
-
Last December
#6 Re: Posao M:tel
Nadam se da nećeš uzalud otići na razgovor jer možebit da su ta mjesta već rezervisana. Bezobrazno je to, potrošiš se dok dođeš a onda ti kažu niste trebali ni dolaziti. Katastrofa je šta se radi. Srećno u svakom slučaju, mada se nećeš opariti od tih poslova i ako ubodeš, terenska komercijala ide na proviziju a fiksno je minimalac. Pristojni poslovi u mtelu su rezervisani za rođake, osim ako nisi inženjer.
-
probook
#7 Re: Posao M:tel
Niie drzavna firma pa da moraju sprovoditi neku procenduru i birati radnike.Last December wrote:Nadam se da nećeš uzalud otići na razgovor jer možebit da su ta mjesta već rezervisana. Bezobrazno je to, potrošiš se dok dođeš a onda ti kažu niste trebali ni dolaziti. Katastrofa je šta se radi. Srećno u svakom slučaju, mada se nećeš opariti od tih poslova i ako ubodeš, terenska komercijala ide na proviziju a fiksno je minimalac. Pristojni poslovi u mtelu su rezervisani za rođake, osim ako nisi inženjer.
-
markopd
#8 Re: Posao M:tel
Pričao mi kolega,prije par mjeseci ispunio obrazac na njihovom sajtu za posao.Zvali ga nakon 5 dana,ponudili mu posao Instaler terminalne opreme,na satnicu koja iznosi oko 3,5 KM i ta sredstva ne isplaćuju oni,već Omladinska Zadruga grada Banjaluke.Čovjeka znači samo pitali da li je zainteresovan,bez ikakvog razgovora,upoznavanja sa nadređenima,dva mjeseca kao probno pa dobija Ugovor.Za članstvo u OZ tražili mu više dokumentacije nego što mu je trebalo za kredit.
Radio po pozivu,sa jednim slobodnim danom za nekih 500 KM mjesečno.Novac mu isplaćen tek dva mjeseca po završetku tog rada,a Ugovor na određeno mu nisu htjeli ponuditi pod izgovorom da on nije za toga,a čovjeku to struka.Tako da savjet svima koji pokušavaju na ovaj način doći do zaposlenja,čisto gubljenje vremena i novca.
Radio po pozivu,sa jednim slobodnim danom za nekih 500 KM mjesečno.Novac mu isplaćen tek dva mjeseca po završetku tog rada,a Ugovor na određeno mu nisu htjeli ponuditi pod izgovorom da on nije za toga,a čovjeku to struka.Tako da savjet svima koji pokušavaju na ovaj način doći do zaposlenja,čisto gubljenje vremena i novca.