Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
molim sve one koji znaju ista o nacinu testiranja i intervjua za poziciju biznis administratora u firmi "Dekra" , znaci kakvi testovi budu , kog tipa ........bilo sta svaka info je dobrodosla
hvala svima unaprijed
i mislim da bi bilo super kada bi svako od nas podijelio svoja iskustva sa intervjua i testiranja na kojima je bio do sada...evo ja obecavam kratak rezime sa ovog intervjua iz dekre naravno ako udjem u bilo koji uzi krug
Eh ovako, ja sam bila ja testiranju prije jedno dvije godine u Dekri. Strašno fini ljudi, prijatni i opušteni. Jedino što su oni tad vršili testiranje za neku drugu firmu al mislim da su testovi tu negdje. Imaš prvo intervju gdje te pitaju onako obične stvari kao i na svakom drugom, šta si završila, jesi li radila i koliko dugo, uglavnom da se ukratko predstaviš. Nakon toga imaš testove inteligencije koji se sastoje u tome da imaš nekoliko sličica poredanih u niz i onda tražiš slijedeću koja bi mogla da se uklopi. Za onu za koju se odlučiš u prazno pole staviš a,b,c, ili d. Ništa strašno, imaš sličan tip testa na danskoj mensi pa pogledaj. Imaš nekih koliko se sjećam 25-30 min za rješavanje istog. E kad i to prođe pošalju te kod dotičnog poslodavca na razgovor. Sve ostalo on odlučuje. Eto, nadam se da sam bar malo pomogla i sretno u svakom slučaju!!!!!
ej hvala puno svaka informacija je dobro dosla i korisna jer su i ti testovi eliminirajuci i cesto se desi da sa tim testovima eliminisu jako dobre kandidate, a u nekim kompanijama testovi budu bas iscrpljujuci i nimalo lagani ..ne da su teski nego ima po 5 logicnih odgovora za jedno pitanje i velika vjerovatnoca je da napravis gresku..ovde je u pitanju posao u dekri ne za neke druge poslodavce , ali kao sto kazes vjerujem da je sistem testiranja isti
uglavnom hvala puno za info, vec si pomogla
AFAIK Dekra se i bavi pronalazenjem radnika za druge firme. Oni te prime , pa te "prodaju" trecoj strani. Znaci, ne vjerujem da ce se uopste raditi za Dekra-u
joooj gentoo pa nisam bas toliko neinformisana da konkurisem za nesto a da ne znam za sta, pa valjda mora neko i da "prodaje" te ljude...uglavnom napisah gore iznad sve..