posao cuvara

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
swip

#1 posao cuvara

Post by swip »

Nasao sam posao cuvara garaze.Plaa da je dobra radi se 12 sati po danu i dvanest satipo noci tacni cjelu noc.
Cuva se garaza sa oko 150 auomobila,na dvije etaze.Za sve sto se dogodi na etazi odgovoran sam,bilo kradza auta,bilo kastofona.Garaza mora bii otvore cjelu noc,i mora se nadgledati.Nemam nista od naouruzanja i sam cuvam auto po noci.Garaza se nalazi na cesti.
Sta mislite oovome poslu,da li je dobar,ili je rizican.
m1x

#2 Re: posao cuvara

Post by m1x »

Nema ti kod nas posla koji nije rizičan :)
Ako su dobre pare traži dozvolu za pištolj i radi ;-)
fidoremilienko

#3 Re: posao cuvara

Post by fidoremilienko »

Sve bi bilo ok da nije ovog
Za sve sto se dogodi na etazi odgovoran sam,bilo kradza auta,bilo kastofona.
:dance: to
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#4 Re: posao cuvara

Post by KatarinaKosaca »

Ako si zadovoljan plaćom, nabavi ti sebi psa, tornjaka, šarplaninca, kavkazca.. nešto jako i veliko. Šetaš psa po cijelu noć tom garažom, nema šanse da itko išta ukrade i svi će biti zadovoljni. Od psa koji je išetan do tvojih šefova jer nikad ništa neće nedostajati i tebe jer ćeš zadržati posao gdje ti odgovara plaća.. :)
starii

#5 Re: posao cuvara

Post by starii »

KatarinaKosaca wrote:Ako si zadovoljan plaćom, nabavi ti sebi psa, tornjaka, šarplaninca, kavkazca.. nešto jako i veliko. Šetaš psa po cijelu noć tom garažom, nema šanse da itko išta ukrade i svi će biti zadovoljni. Od psa koji je išetan do tvojih šefova jer nikad ništa neće nedostajati i tebe jer ćeš zadržati posao gdje ti odgovara plaća.. :)
ne mora nabavljati psa dovoljno je da pokupi ove avlijanere po sarajevu hem njemu dobro, hem nama hem jos cuke nahrani :-D
KatarinaKosaca

#6 Re: posao cuvara

Post by KatarinaKosaca »

starii wrote:ne mora nabavljati psa dovoljno je da pokupi ove avlijanere po sarajevu hem njemu dobro, hem nama hem jos cuke nahrani :-D
Ne moraš biti ironičan, nije čak ni duhovito. Pas koji u sebi nosi čuvarski gen stalno čuva, osluškuje, osjetljiv je na zvuk, na nepoznate ljude, ima to čulo puno izražajnije od čovjeka. Ima li to koja lutalica.. teško je znati.
Ako već nema dozvolu za pištolj, bolje psa.... a i lopov nerado ide na psa. Samo sam o tome govorila, a chat je na drugom linku, kao i pokušaju humora, mada, koliko vidim nemaš previše talenta. :-?
swip

#7 Re: posao cuvara

Post by swip »

KatarinaKosaca wrote:Ako si zadovoljan plaćom, nabavi ti sebi psa, tornjaka, šarplaninca, kavkazca.. nešto jako i veliko. Šetaš psa po cijelu noć tom garažom, nema šanse da itko išta ukrade i svi će biti zadovoljni. Od psa koji je išetan do tvojih šefova jer nikad ništa neće nedostajati i tebe jer ćeš zadržati posao gdje ti odgovara plaća.. :)
Na pse sam alergican,jel i ti mislis da je posao opasan,ono od 7 sati navece do 7 ujutru pokraj ceste u kucici cuvas parking kojeg moras svaki sat obilazit,a u njemu imas parkirana auta od 150 do 200 hiljada.i naravno na koji si dosao preko stele jel u drzavnu firmu tako primaju
trimi68
Grijem se na: Plin
Horoskop: Stirjelac

#8 Re: posao cuvara

Post by trimi68 »

m1x wrote:Nema ti kod nas posla koji nije rizičan :)
A šta da čuvar parkinga radi sa pištoljem ????
Da ga nosi ? čisti dok sjedi u kućici na ulazu u parking??? puca u parkirane automobile (vježba gađanje)???
mali_balon

#9 Re: posao cuvara

Post by mali_balon »

swip wrote:Nasao sam posao cuvara garaze.Plaa da je dobra radi se 12 sati po danu i dvanest satipo noci tacni cjelu noc.
Cuva se garaza sa oko 150 auomobila,na dvije etaze.Za sve sto se dogodi na etazi odgovoran sam,bilo kradza auta,bilo kastofona.Garaza mora bii otvore cjelu noc,i mora se nadgledati.Nemam nista od naouruzanja i sam cuvam auto po noci.Garaza se nalazi na cesti.
Sta mislite oovome poslu,da li je dobar,ili je rizican.
Ako nes ti ja cu :D
Logovan

#10 Re: posao cuvara

Post by Logovan »

Najbolje ti je da nabaviš i pištolj i psa. :skoljka: :D Što je sigurno, sigurno je.
muha_sa

#11 Re: posao cuvara

Post by muha_sa »

swip wrote:
Na pse sam alergican,jel i ti mislis da je posao opasan,ono od 7 sati navece do 7 ujutru pokraj ceste u kucici cuvas parking kojeg moras svaki sat obilazit,a u njemu imas parkirana auta od 150 do 200 hiljada.i naravno na koji si dosao preko stele jel u drzavnu firmu tako primaju
sinak :) hvataj se posla i ne zanovjetaj :-) neceš bit u nekoj vukojebini kroz koju prodje svake hefte po jedno auto :-)
KatarinaKosaca

#12 Re: posao cuvara

Post by KatarinaKosaca »

trimi68 wrote:A šta da čuvar parkinga radi sa pištoljem ????
Da ga nosi ? čisti dok sjedi u kućici na ulazu u parking??? puca u parkirane automobile (vježba gađanje)???
:lol: :lol: :lol: :lol:
m1x

#13 Re: posao cuvara

Post by m1x »

trimi68 wrote:
m1x wrote:Nema ti kod nas posla koji nije rizičan :)
A šta da čuvar parkinga radi sa pištoljem ????
Ako ništa osjećat će se sigurnije :-D
scorpion7

#14 Re: posao cuvara

Post by scorpion7 »

Sto ce mu dozvola za pistolj :lol: :lol: :lol: :lol:
ambition

#15 Re: posao cuvara

Post by ambition »

Uzmes onaj plasiljivac pistolj corci... i puknes s vremena na vrijeme... :D kakav crni pravi pistolj, znas kakav je zakon u Bosni...
Post Reply