posao cuvara
-
swip
#1 posao cuvara
Nasao sam posao cuvara garaze.Plaa da je dobra radi se 12 sati po danu i dvanest satipo noci tacni cjelu noc.
Cuva se garaza sa oko 150 auomobila,na dvije etaze.Za sve sto se dogodi na etazi odgovoran sam,bilo kradza auta,bilo kastofona.Garaza mora bii otvore cjelu noc,i mora se nadgledati.Nemam nista od naouruzanja i sam cuvam auto po noci.Garaza se nalazi na cesti.
Sta mislite oovome poslu,da li je dobar,ili je rizican.
Cuva se garaza sa oko 150 auomobila,na dvije etaze.Za sve sto se dogodi na etazi odgovoran sam,bilo kradza auta,bilo kastofona.Garaza mora bii otvore cjelu noc,i mora se nadgledati.Nemam nista od naouruzanja i sam cuvam auto po noci.Garaza se nalazi na cesti.
- m1x
#2 Re: posao cuvara
Nema ti kod nas posla koji nije rizičan 
Ako su dobre pare traži dozvolu za pištolj i radi
- fidoremilienko
#3 Re: posao cuvara
Sve bi bilo ok da nije ovog
to
Za sve sto se dogodi na etazi odgovoran sam,bilo kradza auta,bilo kastofona.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#4 Re: posao cuvara
Ako si zadovoljan plaćom, nabavi ti sebi psa, tornjaka, šarplaninca, kavkazca.. nešto jako i veliko. Šetaš psa po cijelu noć tom garažom, nema šanse da itko išta ukrade i svi će biti zadovoljni. Od psa koji je išetan do tvojih šefova jer nikad ništa neće nedostajati i tebe jer ćeš zadržati posao gdje ti odgovara plaća.. 
- starii
#5 Re: posao cuvara
ne mora nabavljati psa dovoljno je da pokupi ove avlijanere po sarajevu hem njemu dobro, hem nama hem jos cuke nahraniKatarinaKosaca wrote:Ako si zadovoljan plaćom, nabavi ti sebi psa, tornjaka, šarplaninca, kavkazca.. nešto jako i veliko. Šetaš psa po cijelu noć tom garažom, nema šanse da itko išta ukrade i svi će biti zadovoljni. Od psa koji je išetan do tvojih šefova jer nikad ništa neće nedostajati i tebe jer ćeš zadržati posao gdje ti odgovara plaća..
- KatarinaKosaca
#6 Re: posao cuvara
Ne moraš biti ironičan, nije čak ni duhovito. Pas koji u sebi nosi čuvarski gen stalno čuva, osluškuje, osjetljiv je na zvuk, na nepoznate ljude, ima to čulo puno izražajnije od čovjeka. Ima li to koja lutalica.. teško je znati.starii wrote:ne mora nabavljati psa dovoljno je da pokupi ove avlijanere po sarajevu hem njemu dobro, hem nama hem jos cuke nahrani
Ako već nema dozvolu za pištolj, bolje psa.... a i lopov nerado ide na psa. Samo sam o tome govorila, a chat je na drugom linku, kao i pokušaju humora, mada, koliko vidim nemaš previše talenta.
-
swip
#7 Re: posao cuvara
Na pse sam alergican,jel i ti mislis da je posao opasan,ono od 7 sati navece do 7 ujutru pokraj ceste u kucici cuvas parking kojeg moras svaki sat obilazit,a u njemu imas parkirana auta od 150 do 200 hiljada.i naravno na koji si dosao preko stele jel u drzavnu firmu tako primajuKatarinaKosaca wrote:Ako si zadovoljan plaćom, nabavi ti sebi psa, tornjaka, šarplaninca, kavkazca.. nešto jako i veliko. Šetaš psa po cijelu noć tom garažom, nema šanse da itko išta ukrade i svi će biti zadovoljni. Od psa koji je išetan do tvojih šefova jer nikad ništa neće nedostajati i tebe jer ćeš zadržati posao gdje ti odgovara plaća..
- trimi68
- Grijem se na: Plin
- Horoskop: Stirjelac
#8 Re: posao cuvara
A šta da čuvar parkinga radi sa pištoljem ????m1x wrote:Nema ti kod nas posla koji nije rizičan
Da ga nosi ? čisti dok sjedi u kućici na ulazu u parking??? puca u parkirane automobile (vježba gađanje)???
-
mali_balon
#9 Re: posao cuvara
Ako nes ti ja cuswip wrote:Nasao sam posao cuvara garaze.Plaa da je dobra radi se 12 sati po danu i dvanest satipo noci tacni cjelu noc.
- Logovan
#10 Re: posao cuvara
Najbolje ti je da nabaviš i pištolj i psa.
Što je sigurno, sigurno je.
- muha_sa
#11 Re: posao cuvara
sinakswip wrote:Na pse sam alergican,jel i ti mislis da je posao opasan,ono od 7 sati navece do 7 ujutru pokraj ceste u kucici cuvas parking kojeg moras svaki sat obilazit,a u njemu imas parkirana auta od 150 do 200 hiljada.i naravno na koji si dosao preko stele jel u drzavnu firmu tako primajuKatarinaKosaca wrote:Ako si zadovoljan plaćom, nabavi ti sebi psa, tornjaka, šarplaninca, kavkazca.. nešto jako i veliko. Šetaš psa po cijelu noć tom garažom, nema šanse da itko išta ukrade i svi će biti zadovoljni. Od psa koji je išetan do tvojih šefova jer nikad ništa neće nedostajati i tebe jer ćeš zadržati posao gdje ti odgovara plaća..
- KatarinaKosaca
#12 Re: posao cuvara
trimi68 wrote:A šta da čuvar parkinga radi sa pištoljem ????
Da ga nosi ? čisti dok sjedi u kućici na ulazu u parking??? puca u parkirane automobile (vježba gađanje)???
- m1x
#13 Re: posao cuvara
Ako ništa osjećat će se sigurnijetrimi68 wrote:A šta da čuvar parkinga radi sa pištoljem ????m1x wrote:Nema ti kod nas posla koji nije rizičan
- scorpion7
#14 Re: posao cuvara
Sto ce mu dozvola za pistolj

-
ambition
#15 Re: posao cuvara
Uzmes onaj plasiljivac pistolj corci... i puknes s vremena na vrijeme...
kakav crni pravi pistolj, znas kakav je zakon u Bosni...