Poruka vladajucim strankama
-
senada
#1 Poruka vladajucim strankama
Sta bi porucili strankama na vlasti?Recimo poruka ili pitanje za -
SDA?
HDZ?
SDS?
SDA?
HDZ?
SDS?
- danas
a ssoooooo?senada wrote:ONI su veoma zainteresirani za glas iz naroda.beco wrote:Prekinite lagati narod i malo zrtvujte svoje dupe za nas, a ne mi uvijek obrnuto.
P.S. Nista ne dobijamo i daba se zalimo ako ne izademo na izbore!
narod im redovno daje svoj glas, pa ne znam sta treba vise da slusaju...
-
senada
....lako je tebi sa te vremenske distance ... biti konstruktivan, elokventan i konkretan...forUMASH wrote:....tacno vrijeme je 12:15 PM .....gonite se u tri ckepi materine konstitutivne....
ONI se plase naroda jer njihova vladavina zavisi od GLASA iz naroda.
-
forUMASH
...draga kolegice, imputiraosenada wrote:....lako je tebi sa te vremenske distance ... biti konstruktivan, elokventan i konkretan...forUMASH wrote:....tacno vrijeme je 12:15 PM .....gonite se u tri ckepi materine konstitutivne....
ONI se plase naroda jer njihova vladavina zavisi od GLASA iz naroda.
-
senada
Recimo da im pomognemo da zauzmu pravu predizbornu strategiju.danas wrote:a ssoooooo?senada wrote:ONI su veoma zainteresirani za glas iz naroda.beco wrote:Prekinite lagati narod i malo zrtvujte svoje dupe za nas, a ne mi uvijek obrnuto.
P.S. Nista ne dobijamo i daba se zalimo ako ne izademo na izbore!
narod im redovno daje svoj glas, pa ne znam sta treba vise da slusaju...
-
senada
Kazaljke su zaustavili po svom vremenu koje nije ni njihov ni nas kraj.Sve dok su na vlasti jos kako im je stalo do nasih glasova, barem u izbornoj godini.forUMASH wrote:...draga kolegice, imputiraosenada wrote:....lako je tebi sa te vremenske distance ... biti konstruktivan, elokventan i konkretan...forUMASH wrote:....tacno vrijeme je 12:15 PM .....gonite se u tri ckepi materine konstitutivne....
ONI se plase naroda jer njihova vladavina zavisi od GLASA iz naroda.sam da je pet do dvanaest vec odavno proslo....
![]()
![]()
-
senada
Neznatnim dijelom su vec iskoristili nase pokradene novce za podmladjivanje. Mnogi imaju ordinacije za rekonstruktivnu i kozmeticku hirurgiju u svome vlasnistvu... ova ce im istina tesko pasti.vesela wrote:ja bih im porucila :
dabogda vam pokradene pare trebale za lijeka
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
Nista njima tesko ne pada.senada wrote:Neznatnim dijelom su vec iskoristili nase pokradene novce za podmladjivanje. Mnogi imaju ordinacije za rekonstruktivnu i kozmeticku hirurgiju u svome vlasnistvu... ova ce im istina tesko pasti.
Tesko bi im palo samo, ako bi sutra morali dokazati porijeklo imovine, a ona im (za ono sto ne mogu dokazati) bila oduzeta.
Tesko bi im palo oduzimanje moci i privilegija.
-
senada
Pored ostalog, najvise radi ta tri pitanja jednako bitnih za njih i za nas, i postavila sam ovu temu.Ne mozemo i nemamo pravo lagati sebe u njihovu korist sa glupim predrasudama se zamajavati kako su ONI nedodirljivi.pape wrote:Nista njima tesko ne pada.senada wrote:Neznatnim dijelom su vec iskoristili nase pokradene novce za podmladjivanje. Mnogi imaju ordinacije za rekonstruktivnu i kozmeticku hirurgiju u svome vlasnistvu... ova ce im istina tesko pasti.
Tesko bi im palo samo, ako bi sutra morali dokazati porijeklo imovine, a ona im (za ono sto ne mogu dokazati) bila oduzeta.
Tesko bi im palo oduzimanje moci i privilegija.
-
Slavko Klisura
STRANKE - PARTIJE KOJE IMAJU OVAKVE GLASACE ( NE BIRACE , TO JE POSVE DRUGACIJA KATEGORIJA ) NE TREBA DA BRINU ZA SVOJU BUDUCNOST !
-
adidas
#22 Re: Poruka vladajucim strankama
Ja cu im porucit na sljedecim izborimasenada wrote:Sta bi porucili strankama na vlasti?Recimo poruka ili pitanje za -
SDA?
HDZ?
SDS?
-
AA CA
Nemam poruka... Oni meni porucuju vec godinama samo ja ocito sporo kontam... Nema veze skontala sam: ja idem, a oni nek ostanu i vladaju... i bas me briga. A ocito ni oni ne brinu koliko ce (pogotovu mladih) ljudi otici zauvijek...
-
senada
Da se narod zali na los rad cika Mise (cistaca cipela!) samo u par navrata, bilo bi dovoljno da COVJEK ima toliko pameti, casti, postenja, morala, STIDA i ODGOVORNOSTI da se SKLONI jednom ZAUVIJEK!!Jordan26 wrote:da izvrse ili kolektivno samoubistvo il da vec jednom daju otkaz...svi ...u 1 danu...