Poruka upravi GRAS-a
- freakizdosade
#1 Poruka upravi GRAS-a
Dabogda se vi, vasa djeca, unuci, praunuci i ostali dio vase familije (koji su vjerovatno takodjer zaposleni u GRAS-u) nasli u situaciji u kojoj vam jedino prevozno sredstvo predstavlja GRAS!!!

- freakizdosade
Smrznuo sam se ko ..... cekajuci tramvaj 20 minuta, pa onda trolejbus 15 min, da bi na kraju morao dati dnevnicu taxisti... :S
-
Leonid Breznjev
pa koliko si dugo cekao mogao si haman i pjeske stici... 
- seba
moj hadzo nije to nista.ja sam u petak navece cekao komercijalu ravno sat vremena.prodje onaj koji je trebao "kao na vrijeme da dodje" i samo legenda prstom pokaza iza sebe kao u stilu "ide drugi iza mene".e,ta j "DRUGI" ga je bas uprskao.no,gdje zivimo sve je normala.zato razumijem tvoju frustraciju.
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
gle, sad ti ide ova kletvaArslan wrote:pa koliko si dugo cekao mogao si haman i pjeske stici...
"Dabogda se ti, tvoja djeca, unuci, praunuci i ostali dio tvoje familije (pod uvijetom da jednom u zivotu budu ovisni o GRAS-u) nasli u situaciji da idete pjeske kuci na -7 stepeni!!!"
ovo ja samo freakaizdosade parafraziram
- homo_sapiens
Ja sam takođe nedavno čekao komercijalu, krenuo u Dobrinju, i na Pofalićima, oko 8 uveče, čekao ga 50 minuta. A na rasporedu vožnje piše svakih 20 minuta.seba wrote:moj hadzo nije to nista.ja sam u petak navece cekao komercijalu ravno sat vremena.prodje onaj koji je trebao "kao na vrijeme da dodje" i samo legenda prstom pokaza iza sebe kao u stilu "ide drugi iza mene".e,ta j "DRUGI" ga je bas uprskao.no,gdje zivimo sve je normala.zato razumijem tvoju frustraciju.
Zovem dispečera: "Reci", kaže, ni ne sačekavši moj glas, i td, i td. "Pa znaš, gužva je u gradu, sa'će autobus, strpi se malo". 50 minuta strpljenja je previše!
A u autobusu, starija plavuša sjedi naprijed uz šajbu i s vozačem crče od smijeha.
A vožnja - avantura. Ja ni malim autom ne vozim onako brzo kroz grad, čovjek siječe drugim, u krivini sam mislio da ćemo se prevrnuti.
Ma užas.
O čistoći - nečistoći unutra da i ne pišem.
-
Umjetnik a
pridružujem se čestitkama
- daduli_sa
Ja im od slijedeceg mjeseca ne kupujem mjesecnu kartu vise.
Zasto? Pa kad mi obezbijede da ujutro kad mi i treba prevoz ja i uspijem da udjem u isti, e onda ce dobiti kartu od mene. A ne da moram cekati jedno 3 tramvaja da prodju da bi se u 4. ugurao jedva i to samo zato sto nemam vise vremena da cekam nedocekani neprepunjeni tramvaj.
A onda nam trube kako previse automobila ima na ulicama
Zasto? Pa kad mi obezbijede da ujutro kad mi i treba prevoz ja i uspijem da udjem u isti, e onda ce dobiti kartu od mene. A ne da moram cekati jedno 3 tramvaja da prodju da bi se u 4. ugurao jedva i to samo zato sto nemam vise vremena da cekam nedocekani neprepunjeni tramvaj.
A onda nam trube kako previse automobila ima na ulicama
-
Leonid Breznjev
Bea_Trix wrote:gle, sad ti ide ova kletvaArslan wrote:pa koliko si dugo cekao mogao si haman i pjeske stici...:D:D:D:D :
"Dabogda se ti, tvoja djeca, unuci, praunuci i ostali dio tvoje familije (pod uvijetom da jednom u zivotu budu ovisni o GRAS-u) nasli u situaciji da idete pjeske kuci na -7 stepeni!!!"
:D:D
ovo ja samo freakaizdosade parafraziram
-
uhljupce
kobili su promjenili potkovice i fura ... doduse sada na kracoj liniji skenderija - c vila ... kazu umori se do ilidze ...pitt wrote:zar nije na remontu poslije nedavnog "incidenta"uhljupce wrote:i taj prvi jos uvijek kruzi gradom ....volvoxII wrote:hajde sta se bunite
mi smo prvi u evropi imali tramvaj:D:D
- Skyfox
crnjakuhljupce wrote:kobili su promjenili potkovice i fura ... doduse sada na kracoj liniji skenderija - c vila ... kazu umori se do ilidze ...pitt wrote:zar nije na remontu poslije nedavnog "incidenta"uhljupce wrote: i taj prvi jos uvijek kruzi gradom ....:D:D
- uvjek dobar gost
Ja se pridružujem čestitkama... upućenim radnicima GRAS-a te dodajem Brankovića Nedžada i ostalu ekipu....
Prvi tramvaj na svijetu... a vidi nas sad......
Civilizacijski sunovrat........

Prvi tramvaj na svijetu... a vidi nas sad......
Civilizacijski sunovrat........
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
ja već pola godine ne kupujem kartu niti imam namjeru sve do privatizacije
ma očito da se ide ka uništavanju još jednog državnog preduzeća da se proda što jeftinije
a da ne spominjemo vozače trole koji uključe glazbu tipa
ooooj sandžakuuu selo moje maloooo ti si ponooos ti si naše blaaagooo

ma očito da se ide ka uništavanju još jednog državnog preduzeća da se proda što jeftinije
- Amazonka27
komi wrote:ja već pola godine ne kupujem kartu niti imam namjeru sve do privatizacije
![]()
nesh' vjerovati al' snjimila sam ovaj slucaj...nije pjesma o sandzaku--al jes' saban saulic do daske....
- Amazonka27