Poruka Prvoj ljubavi

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
prvaljubav

#1 Poruka Prvoj ljubavi

Post by prvaljubav »

Ne znam koliko ljudi ,koliko nas, sjeca se svoje Prve ljubavi.Ne znaci da ta je ta osoba i prava osoba za nas i da smo s njom .Ipak vecina nas sjeti se ,bar ponekad,lijepih smedjih,plavih,crnih..ociju zbog kojih je srce brze kucalo,oci sjale posebnim sjajem,misli lutale u i mastale samo o njemu ili njoj.Dali i sada imamo potrebu bar ovako sjetiti se i napisati nesto o toj vjecitoj i nezaboravljenoj prvoj ljubavi tom prvom i neopisivom osjecaju. TEBI MOJOJ PRVOJ LJUBAVI Neznam dali ces ovo procitati ili shvatiti ipak pisem.Osjecaj je toliko jak i intezivan da rijeci nemogu opisati ono sto srce zeli reci.Neznam zasto dolazis nakon toliko godina i sada jace i snaznije izazivas osjece koji su bili negdje ucahureni i znali su da nesmiju izaci vani jer ih tamo ceka opasnost. Neznam dali je kasno mogu li ih opet pohraniti i vratiti tamo gdje im je mjesto.Mjesto koje nije ni zaborav ali ni sadasnjost.Dali su ti osjecaji sada zreli da se puste..Kao ptic iz gnjezda kada postaje spreman za let..Neznam zasto pisem kad znam da nisu. Sta sada da radim kome da ih dam na cuvanje ..tebi? Ne tebe bi ubili jer su tako jaki da tvoja njezna dusa i srce nebi mogli da im odole.Iskoristili bi te,okupirali ,zarobili..Jer nisi svjestan kolicine ljubavi koje osjecam za tebe. Pitam se ponovo i ponovo zasto? Zasto nema odgovora?Jednostavno te volim i nemogu ce te zelim...Sta sad da radim?
Ajatolah_

#2 Re: Poruka Prvoj ljubavi

Post by Ajatolah_ »

Zanimljivo, emotivno, dirljivo, poetično.

:D :sax:
innovision

#3 Re: Poruka Prvoj ljubavi

Post by innovision »

:-D dobra tema bravo
Ajatolah_

#4 Re: Poruka Prvoj ljubavi

Post by Ajatolah_ »

prvaljubav wrote:Sta sad da radim?
Plači sine, bit će ti lakše.
The Nightwatchman

#5 Re: Poruka Prvoj ljubavi

Post by The Nightwatchman »

crkla dabogda :D :D
prvaljubav

#6 Re: Poruka Prvoj ljubavi

Post by prvaljubav »

Hvala na komentarima ! Tema se moze svidjati ili ne! POruka kao i pitanje je bila namjenjena Prvoj ljubavi!Nadam se da jos neko ima prvu ljubav koja mu je ostala u lijepom i njeznom sjecanju.Ja se na svoju ponosim.Volim je!
Post Reply