Ovo sam skinula sa Cazinskog foruma: http://www.opcinacazin.com/gosti/
"Predsjednice ako svratis na ovu svoju vasu stranicu pa de se upitaj koliko je Cazin prljav grad, okej dajem vam za pravo da su gradjani tome krivi ali daj majku mu uvedi neki red pa da se ne pise ili govori da je CAZIN najprljaviji u cijeloj Bosni pa jel moguce da ti mores tako nesto gledati, a ti kao ostali ponavljas da su muslimani naj cistiji narod, svasta de prosetaj nemoj se samo vozati i gledaj lijevo i desno nemoj samo pravo pa ces vidjeti sto i ostali vide..Fin pozdrav i sretna nova 2005"
Poruka Politicaru
-
neutralac
Moja nekadasnja profesorica sh-hs jezika Senada A. je imala obicaj da nam podijeli ovakve i slicne textove, a mi smo trebali to pravopisno dotjerati uz posebnu paznju na interpunkcijskim znacima.
Obzirom da je ova poruka upucena nekom politicaru i ne treba biti potkovanija.
Covjek je od srca rekao sto ga tisti.[/u][/b]
Obzirom da je ova poruka upucena nekom politicaru i ne treba biti potkovanija.
Covjek je od srca rekao sto ga tisti.[/u][/b]
-
kub lajkan
Ma to imje tip preveo damogu razumijet?neutralac wrote:Obzirom da je ova poruka upucena nekom politicaru i ne treba biti potkovanija.
- Alfons Kauders
ateremi jaro ija njesto kontam al i ovo je za njiha previse morace doves portira da jim procitakub lajkan wrote:Ma to imje tip preveo damogu razumijet?neutralac wrote:Obzirom da je ova poruka upucena nekom politicaru i ne treba biti potkovanija.
-
kub lajkan
a ondak igijenicarku da obijasniAlfons Kauders wrote:ateremi jaro ija njesto kontam al i ovo je za njiha previse morace doves portira da jim procitakub lajkan wrote:Ma to imje tip preveo damogu razumijet?neutralac wrote:Obzirom da je ova poruka upucena nekom politicaru i ne treba biti potkovanija.
- Alfons Kauders
mere bit a ima tuder u nas ova cistacca Suada to tij jedna plaho pametna zenakub lajkan wrote:a ondak igijenicarku da obijasniAlfons Kauders wrote:ateremi jaro ija njesto kontam al i ovo je za njiha previse morace doves portira da jim procitakub lajkan wrote: Ma to imje tip preveo damogu razumijet?
davdis samo kako ona ljepo opere u nas onije hodnike sjaje se ko sunce
ja mislim da bit sta od nje treba je samo poslat u skolu