vozač wrote:malo je nezgodan trg, kad se popije koja više
btw ... ako neko može postaviti da se ovdje vidi slika, bez korištenja linka, bio bih mu/joj zahvalan

Moderators: Charuga, Tomahawk11
Citajuci komentare ovdje cini mi se da suDinoZe wrote:... i onda im svira okrestar ili im se pusta muzika da ne bi dosli na glupe misli-))
moguce...DinoZe wrote:Samo da napomenem da je taj okrestar za "goste navijace "u Portugalu standard. Ne trebaju oni nikoga provocirati ( po tome vidis kako mi papanski razmisljamo ) on je tu kako bi zabavili publiku dok cekaju na stadionu da izadzu.
Kada igraju klubovi i kada postoji rizik od nereda, praksa u Portugalu je uvijek da se gostujuci navijaci zadrze na stadionu i onda im svira okrestar ili im se pusta muzika da ne bi dosli na glupe misli-))
Mene zezao granicni policajac na izlazu iz Portugala u onoj kabini dize obadvije ruke, kada je skontao da sam BosanacTimotije wrote:I prosli put su pravili raznoraznu buku da nas nadjacaju, pa im bas i nije uspjelo (gledao snimku na Eurosportu), ovaj put su se jos jace potrudili pa sam opet na snimku sve jasno cuo (isto Eurosport). Na nasoj zemaljskoj mrezi je to sigurno utisano, posto smo sigurno preuzimali sliku od Portugala/oliti birvaktiktilski Eurovision sa onom najavom sto ledi, ako jos postoji, ne znam, ali publika na stadionu je bila naostrena ko struja, sto ti je moc medija...Konobar u hotelu pred utakmicu spominje i Zenicu i ovo-ono, vidim da su ih bas momacki naostrili, ko da smo ih bombardovali nekad!

Jest dobro si, ali u Zenici.ganjeta wrote:Kako bolan![]()
.
Belgiji.
Specijalni rattvrtko 1. kotromanić wrote: Mora da je Ronaldno pomislio, ajme meni kate, koji baluni

ma dobro, idiota uvijek ima, ne možemo generalizovati stvari, ali nerviraju me ovi komentari o portugalcima obzirom da ja nisam imao nikavih ružnih iskustava,coek wrote:Ponedjeljak naveče (pred utakmicu), Lisabon, 10 min od centra, u jednoj pustoj ulici:
manja grupa naših "navijača" ide ulicom i skandira "*ebemo vam mater seljačku" ?!
Dno dna.
Portugalcima svaka čast i na organizaciji utakmice (i prevenciji mogucih s*anja), a i na pobjedi. zasluzeno. Valja nama jos cekati
Fali i par kamiona sa ceradama...vozač wrote:
koja scena, isto valter brani sarajevo
specijalci ko švabe na kovačima ispred kamiona, a naši navijači ko građani sarajeva,
čeka se samo rade marković da krene prvi
OkmedoIL wrote:Citam komentare i kontam jesmo li ja bio u Portugalu. Kod mene je bilo sve za 10(ako izuzmemo tekmu). Hotel Dom Pedro
odlican ! Piloti u BH Airlinesu odlicni , ugodnije sam se spustio avionom nego u 90% liftova u Sarajevu. Fakultativni izleti sa Centrotransom su takodjer bili odlicni , samo kucajte u google Cabo da Roca
... A djevojke seset pet eura
![]()
Portugal