Portugal-BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
LaBomba

#1 Portugal-BiH

Post by LaBomba »

Ne razumijem zasto je tema zakljucana, dok citava regija i Evropa bruje o nocasnjem dogadjaju. Sta dok se ohladimo? Ukinite jkebeni forum onda. Laku noc!
ProbuseniDolar

#2 Re: Portugal-BiH

Post by ProbuseniDolar »

Izgubili smo ko najvece picke. Kod 3-2 mjesto da napadnemo, susic se cak i povukao i branio. Sudije je bio nama naklonjen, dali smo gol iz ofsajda, njima nije svirao 1 100%otni penal i jos jedan diskutabilan. Mediji ko i uvijek su nam jebali majku sa reklamama. Boli njih kurac za naciju i uspjeh zemlje. Oni su kupili zastavise i kapice kod cigana i time ukrasili studio, ali su zato zgrnuli milione na reklamama. Komentator idot nad idiotima. Smeta mu zvizdanje himnoj, a ljudi nam samo vracaju, jer smo mi zvizdali njima u zenici. Smeta mu, pazite sad, Nanijevo radovanje kod gola. Pa majmune sta treba da tuguje jel. Haloooooo konjuuuuuu, ima li iko tamo da ti kaze. Prica lik protiv sudije, a sudija je navlacio za nas koliko je mogao. Do sad smo imali razloga da pricamo o nekim moralnim pobjednicima, ali smo sada dotakli moralno dno. Pocev od prodaje karata za zenicu, zvizdanja njihovoj himnoj, laser za ronalda, unistenoj travi u zenici. ... i jos nesto, jebem majku spahicu za francusku, a lulicu za portugal.Da dobro ste culi, jebem majku dvojici koje ste zakivali u nebesa. Do narednih kvalifikacija ... vozdra
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#3 Re: Portugal-BiH

Post by odesveuhonduras »

haj ba, zabio ti ronaldo dva gola, šta se sekiraš :D
jeza u ledja

#4 Re: Portugal-BiH

Post by jeza u ledja »

Ja frikova. :-)
ProbuseniDolar

#5 Re: Portugal-BiH

Post by ProbuseniDolar »

provocirajte jebe me se ... samo ovo nije nas nivo, obrukali smo se i ponizili pred citavim svijetom. Jebu nam sve gdje god ko stigne, i na kraju nam se popisaju i izvizde nam himnu. Eto nam drzave, reprezentacije i govana. Zasluzili smo to, jebi ga.
kreco hakija

#6 Re: Portugal-BiH

Post by kreco hakija »

šta je tu je...izgubili jest težak poraz al je od vrhunske svjetske repke...je li moglo bolje, jest al lako je biti poslje pametan. teške poraze su fasovali i m.united i srbija od argentine i hrvati od engleza itd...život ide dalje, glavu gore idemo naprijed u nove pobjede...hvala svim igračima, treneru i ostalim. .. et samo da se malo olakšam poslje ovog poraza. idemo u novi pokušaj za sp u brazilu. pozdrav :bih:
luckylaka

#7 Re: Portugal-BiH

Post by luckylaka »

ProbuseniDolar wrote:Izgubili smo ko najvece picke. Kod 3-2 mjesto da napadnemo, susic se cak i povukao i branio. Sudije je bio nama naklonjen, dali smo gol iz ofsajda, njima nije svirao 1 100%otni penal i jos jedan diskutabilan. Mediji ko i uvijek su nam jebali majku sa reklamama. Boli njih kurac za naciju i uspjeh zemlje. Oni su kupili zastavise i kapice kod cigana i time ukrasili studio, ali su zato zgrnuli milione na reklamama. Komentator idot nad idiotima. Smeta mu zvizdanje himnoj, a ljudi nam samo vracaju, jer smo mi zvizdali njima u zenici. Smeta mu, pazite sad, Nanijevo radovanje kod gola. Pa majmune sta treba da tuguje jel. Haloooooo konjuuuuuu, ima li iko tamo da ti kaze. Prica lik protiv sudije, a sudija je navlacio za nas koliko je mogao. Do sad smo imali razloga da pricamo o nekim moralnim pobjednicima, ali smo sada dotakli moralno dno. Pocev od prodaje karata za zenicu, zvizdanja njihovoj himnoj, laser za ronalda, unistenoj travi u zenici. ... i jos nesto, jebem majku spahicu za francusku, a lulicu za portugal.Da dobro ste culi, jebem majku dvojici koje ste zakivali u nebesa. Do narednih kvalifikacija ... vozdra
Hajde ti jarane dobro odspavaj jebo te Preminger.Jebo nas sudija,jebala nas Bht,jebo nas krkan od komentatora i sta sad.Sve ponovo.IDEMO U BRAZIL.ABD.Moji zmajevi,lavovi,carevi,pashe i hadzije BEGA<PAPAC<MUJDZA<SPAHA<PJANA<MEDO<LULI<DZEKO>MISKE<VEDO<PANDZA<...i ostali u boj za S>P> :bih: :bih: :bih:
cyprus

#8 Re: Portugal-BiH

Post by cyprus »

Probušeni je dobrim dijelom u pravu (osim ovog dijela o jebanju majki)... dosad smo se bar mogli izvlačit na nekakve moralne pobjede, al ovo je bio poraz u svakom njegovom smislu... To je meni nekako najviše krivo. Jebo poraz, bilo ih je i prije i biće ih, al je ovo sve ispalo pravo jadno (pri tome najmanje mislim na primljenih 6 golova)
luckylaka

#9 Re: Portugal-BiH

Post by luckylaka »

Last edited by luckylaka on 16/11/2011 05:45, edited 1 time in total.
luckylaka

#10 Re: Portugal-BiH

Post by luckylaka »

Jack Be Nimble

#11 Re: Portugal-BiH

Post by Jack Be Nimble »

Ne vidim nista lose sto je ispalo ovako jadno, nije rijec o rezlutatu. Ovo bi se desilo 90 minuta u Parizu da su Francuzi htjeli igrati ko u drugom, medjutim mismo po obicaju odma digli hajku da smo vrh na osnovu prvih 45. Svako zaboravio drugih 45. Mogao je biti potop i u zenici, ali eto srecom na srecu nije. Prema tome ko god je zelio da bude ralan, mogao je ocekivati da ce portugal igrati ko francuzi u zadnjih 45 i jos tri puta jace naravno i to se dokazalo. I mi smo preuzeli ritam igre u Zenici kada je Portugal malo puvukao rucnu.

Ova utakmica veceras je bila za nas navijace, da nas spusti na zemlju. I ja sam gledao na utakmicu u Parizu kao dokaz da igramo ko Brazil, jebiga namjerno nisam htjeo da odgovorim na svoja pitanja iz prvog poluvremena "a zasto ovi francuzi ne i graju i u nekim situacijama se ponasaju koda su ekipa andore?". Bio Ciro, Safet, Sliskovic ili Loew, jedno te isto. Mozda bi sa jednim bila manja gol razlika, ali ista predstava nasih.
erik2

#12 Re: Portugal-BiH

Post by erik2 »

Jack Be Nimble wrote:Ne vidim nista lose sto je ispalo ovako jadno, nije rijec o rezlutatu. Ovo bi se desilo 90 minuta u Parizu da su Francuzi htjeli igrati ko u drugom, medjutim mismo po obicaju odma digli hajku da smo vrh na osnovu prvih 45. Svako zaboravio drugih 45. Mogao je biti potop i u zenici, ali eto srecom na srecu nije. Prema tome ko god je zelio da bude ralan, mogao je ocekivati da ce portugal igrati ko francuzi u zadnjih 45 i jos tri puta jace naravno i to se dokazalo. I mi smo preuzeli ritam igre u Zenici kada je Portugal malo puvukao rucnu.

Ova utakmica veceras je bila za nas navijace, da nas spusti na zemlju. I ja sam gledao na utakmicu u Parizu kao dokaz da igramo ko Brazil, jebiga namjerno nisam htjeo da odgovorim na svoja pitanja iz prvog poluvremena "a zasto ovi francuzi ne i graju i u nekim situacijama se ponasaju koda su ekipa andore?". Bio Ciro, Safet, Sliskovic ili Loew, jedno te isto. Mozda bi sa jednim bila manja gol razlika, ali ista predstava nasih.

Tačno i ja bih podsjetio da je ovaj isti Portugal "nalupao" Španiju sa 4:0.....ovo u korist pokušaja spuštanja lopte od pojedinih diskutanata :)
hljebarnik

#13 Re: Portugal-BiH

Post by hljebarnik »

Samo da kopiram svoj post sa druge teme.

Pljujte malo, niste odavno. Sreca pa je forum pun selektora, trenera, skauta i ostalih karafeka, taman da imamo koga drugog izabrati umjesto Papeta.

Ovim putem se zelim grohotom nasmijati onima koji bi ubacili Ibisevica sa igracem manje. Ne bi primili 6 nego 18.

@zelenashica

Nemoj se ti javljat' na temama o fudbalu Boga ti. Procitao sam sve postove sinoc kad sam se vratio kuci i tvoji su bili najsmijesniji.
Jack Be Nimble

#14 Re: Portugal-BiH

Post by Jack Be Nimble »

hljebarnik wrote: Pljujte malo, niste odavno. Sreca pa je forum pun selektora, trenera, skauta i ostalih karafeka, taman da imamo koga drugog izabrati umjesto Papeta.
Ja nista ne bi mjenjao, igraci nista nisu krivi, Papeta cuvati za sljedeci ciklus.
Locked