specifikacija wrote:azrica87 wrote:@ vozac: hoces ti da ides sa "handara mandara busem"
sjedes u "zrakoplov" ko hadzija i uzivas
ps: ove cjene se mjenjaju kao vrijeme -> jucer je bila ova ista ponuda za 230 €

Kod mene je prva ponuda bila 139€,a sada je vec 170€!
Ko misli ici nema kalkulisanja sa kupovinom avionskih karata - ja sam svoju kupio jos u petak. Ostalo, hotel, ulaznice za utakmicu itd. se da srediti poslije.
Znao sam da ce azrica ispaliti, ne daj joj cupo, previse flertovala u Parizu
Mislim da ce i specifikacija izraditi, jer on uglavnom preferira utakmice nase reprezentacije u Francuskoj
Uglavnom kao sto neko vec napisa ne ocekujem velik broj nasih navijaca u Lisabonu, radni je dan ponovo, turisti/satro navijaci su se vec ispucali u Parizu, vec su pocele defitisticke price a sta ako zijanimo u Zenici sa velikim rezultatom, mnogi su vec bile u Lisabonu na prosloj utakmici baraza, ma samo raja izvlaci neke besmislene razloge.
Al' to i jeste bolje, sjecam se Valensije, nas 30 protiv cijelog stadiona

, jos nas decko zavali Spanca punim kada je htio skinuti/oteti trans
A da ne ispadne da sam zlopamtilo (pravo me frajer peglao prije Pariza) da ponudim specifikaciji i koristan turisticki

savjet - ako krenes, sto ne vjerujem

, cuvaj mobitel/kameru (koju svakako ne mozes unijeti na stadion

) od rumunskih firauna (samo poklope mobitel ceduljom i onda ga pokupe zajedno sa istom). Prosjaka vise nego na Ferhadiji i Carsiji. Istina vizljasti su firauni, u sekundi su ih raja naucila da sviraju neku nasu pjesmu od Halida Beslica
Takodje jako je puno azilanata iz africkih zemalja. Jako su simpaticni, kao prodaju neke plasticne suncane naocale i slicno, jer im vlada ne daje nikakvu pomoc, pa pokusavaju nekako da prezive. Gudre takodje na sve strane. Murija gruba i nekulturna, baklje na trgu vole

(satro), al' ne vole kada preskaces onu ogrqadicu prilikom ulaska u podzemnu.
Jeftini taksi/hrana/cuga/cigarete/hotel

, a i pripadnice najstarije profesije na svijetu