porodjaj za neosigurane
Moderator: anex
-
sahara1428
#1 porodjaj za neosigurane
pozdrav,
da li mi neko moze pomoci sa informacijama u vezi porodjaja za zene koje nisu zdravstveno osigurane, koliko to kosta, gdje se moze obaviti i slicna pitanja, da li postoji u Sarajevu privatna poliklinika koja vrsi porodjaje? Ima li neko iskustva sa ovakvom situacijom itd itd. Unaprijed hvala svima za svaki info
da li mi neko moze pomoci sa informacijama u vezi porodjaja za zene koje nisu zdravstveno osigurane, koliko to kosta, gdje se moze obaviti i slicna pitanja, da li postoji u Sarajevu privatna poliklinika koja vrsi porodjaje? Ima li neko iskustva sa ovakvom situacijom itd itd. Unaprijed hvala svima za svaki info
- semmy
#2 Re: porodjaj za neosigurane
mozes se poroditi bez problema u vojnoj bolnici, samo na prijavnici po otpustu platis lezanje i porod ( neznam koliko kosta, nazovi vojnu bolnicu mislim da je br,285 100 i pitaj za cijene neosiguranih )..ako se odlucis za vojnu preporucujem ti dr.masica, nakasa ili puzica
sretno u svakom slucaju
sretno u svakom slucaju
-
caniggia
#4 Re: porodjaj za neosigurane
Mislim da ce te kostati oko 400 KM, ako se poradjas prirodnim putem. Barem sam ja toliko platila. Sretno!
- karanana
#5 Re: porodjaj za neosigurane
pa to i nije tako skupo. otprilike toliko para porod dodje i ove porodilje sto su osigurane.
-
zelenashica
#6 Re: porodjaj za neosigurane
hm,ne znam da li se nešto promijenilo ali mene moj porod niti 10 dana ležanja u bolnici nije koštalo ama baš ni jedne KM.....ps.još je carski bio u pitanju a ne prirodankaranana wrote:pa to i nije tako skupo. otprilike toliko para porod dodje i ove porodilje sto su osigurane.
- karanana
#7 Re: porodjaj za neosigurane
ma ja sam komentariso konto cascenja: doktor, babica....zelenashica wrote:hm,ne znam da li se nešto promijenilo ali mene moj porod niti 10 dana ležanja u bolnici nije koštalo ama baš ni jedne KM.....ps.još je carski bio u pitanju a ne prirodankaranana wrote:pa to i nije tako skupo. otprilike toliko para porod dodje i ove porodilje sto su osigurane.
-
zelenashica
#8 Re: porodjaj za neosigurane
ok,nesporazum ondakaranana wrote:ma ja sam komentariso konto cascenja: doktor, babica....zelenashica wrote:hm,ne znam da li se nešto promijenilo ali mene moj porod niti 10 dana ležanja u bolnici nije koštalo ama baš ni jedne KM.....ps.još je carski bio u pitanju a ne prirodankaranana wrote:pa to i nije tako skupo. otprilike toliko para porod dodje i ove porodilje sto su osigurane.
- semmy
#9 Re: porodjaj za neosigurane
ja se porodila prije mjesec dana u vojnoj, nit sam koga castila, nit mi je padalo na pamet da ih castim nit mi je ko sta trazio...ljudi rade svoj posao i za to primaju platu...zatokaranana wrote:ma ja sam komentariso konto cascenja: doktor, babica....zelenashica wrote:hm,ne znam da li se nešto promijenilo ali mene moj porod niti 10 dana ležanja u bolnici nije koštalo ama baš ni jedne KM.....ps.još je carski bio u pitanju a ne prirodankaranana wrote:pa to i nije tako skupo. otprilike toliko para porod dodje i ove porodilje sto su osigurane.
-
sahara1428
#10 Re: porodjaj za neosigurane
sorry ljudi ovdje ne mislim na ""mito-logiju"" vec kada je covjek zdravstveno nije osiguran koliko ga to kosta da bolnici plati uslugu