Neke scene su bile tako perverzne i bolesno nastrane da sam, prije nego li sam uspijela prebaciti kanal ili na brzinu sklopiti oci, imala nagon za povracanjem. Svi znamo za Charles Mansona, njegova zlodjela i kult licnosti koji je izgradio, ali ovo sto je snimljeno je ocito djelovalo na mene previse. Ne mogu da zaspim, nisam trebala to odgledati, bar ne do samog kraja, po prvi put proklinjem svoju radoznalost....
Porodica Manson..........
Moderator: _BataZiv_0809
-
surajaa
#1 Porodica Manson..........
Je li neko nocas gledao ovaj morbidni film na BHT-u???
Neke scene su bile tako perverzne i bolesno nastrane da sam, prije nego li sam uspijela prebaciti kanal ili na brzinu sklopiti oci, imala nagon za povracanjem. Svi znamo za Charles Mansona, njegova zlodjela i kult licnosti koji je izgradio, ali ovo sto je snimljeno je ocito djelovalo na mene previse. Ne mogu da zaspim, nisam trebala to odgledati, bar ne do samog kraja, po prvi put proklinjem svoju radoznalost....

-
Svemirski_Jebach
ja nisam gledao taj film...al sad kad pricas bas me zanima. A sta je to bilo tako morbidno?
-
zmijaIzmaj
naletila sam sinoc na taj film, bilo je pravo iznenadjenje odakle takav sadrzaj na PBS-u, neki goli ljudi, u kecapu (ili je to bila krv
) ...i onda kao pravi dokumentarac, neko nesto objasnjava i tu ti prebacim