porodica Alijagic, kamiondzija Vuchurevich i odsteta

Post Reply
Saian

#1 porodica Alijagic, kamiondzija Vuchurevich i odsteta

Post by Saian »

Stefan Todorović, pravobranilac RS, predložio je Vladi RS da se odštetni zahtjev braće Alijagića riješi vansudskom nagodbom, tako što bi RS prenijela svoje pravo na bh. nekretnine u Dubrovniku na Savjet ministara BiH i oni time obeštetili Alijagiće, saznaju "Nezavisne".
jel samo meni ovo apsurdno? RS prenosi svoje pravo na nekretnine na drzhavu BiH da bi ih onda drzhava BiH prodala/dala, sad je RS odjednom dio BiH, kako to da se sad ne insistira na odvajanju kad se treba platit sta se popljachkalo, pazi logiku: Vuchurevich oteo, opljachkao, a sad drzhava treba prodat nekretnine u Dubrovniku da nadoknadi otimachinu jednog SDS-ovog mini gospodara rata, pa koje ste vi duhovne fukare fuj :x
pitt

Post by pitt »

e moj djuniore........nema tu zdrava razuma da ga lupom trazis :D
dzampin dzek fles

Post by dzampin dzek fles »

A sta je sa imovinom drugih ljudi... :?
The_Fluid

Post by The_Fluid »

pitt wrote:e moj djuniore........nema tu zdrava razuma da ga lupom trazis :D
tacno :)
The_Fluid

Post by The_Fluid »

dzampin dzek fles wrote:A sta je sa imovinom drugih ljudi... :?
ocigledno ne pratis dovoljno, ake, u toku su procesu kojima ce kljuc u bravu staviti skoro sve i jedna opstina u istocnom dijelu RS-a, plus opstina Prijedor, opstina Doboj i jos neke.
Saian

Post by Saian »

dzampin dzek fles wrote:A sta je sa imovinom drugih ljudi... :?
pa eno ih po sudovima RS-a pokushavaju ih vratiti kao Alijagichi sto se vuku po sudu zbog zaplijene u ime srpskog naroda, kake meshtre tema je Vuchurevich oteo Alijagicu i Alijagich dobio odshtetu od drzhave BiH => (kake ovo je implikacija) Vuchurevich oteo od BiH, jel imash ti svoje misljenje u vezi s ovim sluchajem delegat,
"A sta je s imovinom drugih ljudi " nije misljenje to je isprika, i k tomu neopisivo prazna i neodrzhiva, ovdje se radi o indirektnom ostechenju drzhave, koju priznaju samo kad se iza nje treba sakriti od svog fukarluka, evo opet chitam ovo tvoje i po sedmi put, ne mogu vjerovat kako glup post si uspio sastaviti :roll: :roll: :shock:
dzampin dzek fles

Post by dzampin dzek fles »

Zaboli me za Alijagica, da ti iskreno kazem...
Kad nikog nije briga za moju imovinu, to vam je glup post :oops:

ake, pridrzavaj se teme
Moderator
savevave

Post by savevave »

Da ima pravde, sad bi i Vucurevic i Alijagic dobili po 10 godina zatvora zbog lopovluka.
Saian

Post by Saian »

savevave wrote:Da ima pravde, sad bi i Vucurevic i Alijagic dobili po 10 godina zatvora zbog lopovluka.
sto Alijagic jel ti nesto znash, sta mi ne znamo ? ili ga krivish sto je trazhio da mu se njegovo vrati?
Post Reply