jel samo meni ovo apsurdno? RS prenosi svoje pravo na nekretnine na drzhavu BiH da bi ih onda drzhava BiH prodala/dala, sad je RS odjednom dio BiH, kako to da se sad ne insistira na odvajanju kad se treba platit sta se popljachkalo, pazi logiku: Vuchurevich oteo, opljachkao, a sad drzhava treba prodat nekretnine u Dubrovniku da nadoknadi otimachinu jednog SDS-ovog mini gospodara rata, pa koje ste vi duhovne fukare fujStefan Todorović, pravobranilac RS, predložio je Vladi RS da se odštetni zahtjev braće Alijagića riješi vansudskom nagodbom, tako što bi RS prenijela svoje pravo na bh. nekretnine u Dubrovniku na Savjet ministara BiH i oni time obeštetili Alijagiće, saznaju "Nezavisne".
porodica Alijagic, kamiondzija Vuchurevich i odsteta
- Saian
#1 porodica Alijagic, kamiondzija Vuchurevich i odsteta
-
The_Fluid
ocigledno ne pratis dovoljno, ake, u toku su procesu kojima ce kljuc u bravu staviti skoro sve i jedna opstina u istocnom dijelu RS-a, plus opstina Prijedor, opstina Doboj i jos neke.dzampin dzek fles wrote:A sta je sa imovinom drugih ljudi...
- Saian
pa eno ih po sudovima RS-a pokushavaju ih vratiti kao Alijagichi sto se vuku po sudu zbog zaplijene u ime srpskog naroda, kake meshtre tema je Vuchurevich oteo Alijagicu i Alijagich dobio odshtetu od drzhave BiH => (kake ovo je implikacija) Vuchurevich oteo od BiH, jel imash ti svoje misljenje u vezi s ovim sluchajem delegat,dzampin dzek fles wrote:A sta je sa imovinom drugih ljudi...
"A sta je s imovinom drugih ljudi " nije misljenje to je isprika, i k tomu neopisivo prazna i neodrzhiva, ovdje se radi o indirektnom ostechenju drzhave, koju priznaju samo kad se iza nje treba sakriti od svog fukarluka, evo opet chitam ovo tvoje i po sedmi put, ne mogu vjerovat kako glup post si uspio sastaviti
-
dzampin dzek fles
Zaboli me za Alijagica, da ti iskreno kazem...
Kad nikog nije briga za moju imovinu, to vam je glup post
ake, pridrzavaj se teme
Moderator
Kad nikog nije briga za moju imovinu, to vam je glup post
ake, pridrzavaj se teme
Moderator