kako se boriti protiv ovoga..on mi je objasnio da veza nikada nije bila ozbiljna,a sad vec ne smijem da spominjem vise jer ide mu na zivce
Poredim se s njegovom bivsom
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- sadie_forever
#1 Poredim se s njegovom bivsom
Imam problem,poredim se s bivsom njegovom(mislim ima ih vise ali meni zapala za oci ta zadnja prije mene
) uglavnom svaki dan ulazim na njen profil..bolesno znam
kako se boriti protiv ovoga..on mi je objasnio da veza nikada nije bila ozbiljna,a sad vec ne smijem da spominjem vise jer ide mu na zivce
- muha_sa
#2 Re: Poredim se s njegovom bivsom
folira te--kaže ti ono što voliš cutsadie_forever wrote:Imam problem,poredim se s bivsom njegovom(mislim ima ih vise ali meni zapala za oci ta zadnja prije mene) uglavnom svaki dan ulazim na njen profil..bolesno znam
- sadie_forever
#3 Re: Poredim se s njegovom bivsom
Ne znam,moguce...ti bas hoces da otezujes umjesto pomazesmuha_sa wrote:folira te--kaže ti ono što voliš cutsadie_forever wrote:Imam problem,poredim se s bivsom njegovom(mislim ima ih vise ali meni zapala za oci ta zadnja prije mene) uglavnom svaki dan ulazim na njen profil..bolesno znam
- muha_sa
#4 Re: Poredim se s njegovom bivsom
ne vjeruj mušku ni kad golom guzicom na vrelu platu sjede
samo mene slušaj i ne boj se
bjež ba, što sebe patiš
--trenutno si ti tu i vozdra, kad ti dosadi furaš dalje--jedan se otego drugi se protego 
samo mene slušaj i ne boj se
- sadie_forever
#5 Re: Poredim se s njegovom bivsom
Ne vjerujem da bi lagao jer lako sve mogu provjeriti,sto sam mu i reklamuha_sa wrote:ne vjeruj mušku ni kad golom guzicom na vrelu platu sjede![]()
samo mene slušaj i ne boj sebjež ba, što sebe patiš
--trenutno si ti tu i vozdra, kad ti dosadi furaš dalje--jedan se otego drugi se protego
- muha_sa
#6 Re: Poredim se s njegovom bivsom
uživaj u vezi i ne zamaraj se glupostima
ovo je ozbiljno a ono gore šala mala
ne zamjeri
sad furam--nije ovaj pdf za mene

ovo je ozbiljno a ono gore šala mala
sad furam--nije ovaj pdf za mene
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#7 Re: Poredim se s njegovom bivsom
bas bolesno
- Njanjavi
#8 Re: Poredim se s njegovom bivsom
Halali se ti od te veze, prnula si u chabar.
Sad che lagano crvic da nagriza psihu, i kolko god ga usutkavas, isplivace na desetim sitnicama.
Jbga sama si kriva, shta barches i chachkas sta ne treba.
Svaka bivsha je bivsha sa razlogom, i treba da respektujes proslost neciju bez trpanja nosingera u to.
Odvratno mi je takvo ponasanje zena.
Sad che lagano crvic da nagriza psihu, i kolko god ga usutkavas, isplivace na desetim sitnicama.
Jbga sama si kriva, shta barches i chachkas sta ne treba.
Svaka bivsha je bivsha sa razlogom, i treba da respektujes proslost neciju bez trpanja nosingera u to.
Odvratno mi je takvo ponasanje zena.
- m@gm@
#9 Re: Poredim se s njegovom bivsom
sadie_forever wrote:Imam problem,poredim se s bivsom njegovom(mislim ima ih vise ali meni zapala za oci ta zadnja prije mene) uglavnom svaki dan ulazim na njen profil..bolesno znam
nije tebi dobro......ne dao Big nikom
-
Megiddo
#10 Re: Poredim se s njegovom bivsom
Daj link?sadie_forever wrote:Imam problem,poredim se s bivsom njegovom(mislim ima ih vise ali meni zapala za oci ta zadnja prije mene) uglavnom svaki dan ulazim na njen profil..bolesno znam
- sadie_forever
#11 Re: Poredim se s njegovom bivsom
sto ce ti ?Megiddo wrote:Daj link?sadie_forever wrote:Imam problem,poredim se s bivsom njegovom(mislim ima ih vise ali meni zapala za oci ta zadnja prije mene) uglavnom svaki dan ulazim na njen profil..bolesno znam
- insomnia78
#12 Re: Poredim se s njegovom bivsom
muha_sa wrote:folira te--kaže ti ono što voliš cutsadie_forever wrote:Imam problem,poredim se s bivsom njegovom(mislim ima ih vise ali meni zapala za oci ta zadnja prije mene) uglavnom svaki dan ulazim na njen profil..bolesno znam
- sadie_forever
#13 Re: Poredim se s njegovom bivsom
Pa nije mi normalno dobro jer mi je otkrio da je bio s njom a ujedno "ganjao" mene ali bukvalno,jer nisam bila zainteresovana ni 0% u to vrijeme,i najvise me nerviralo to dakle...a on na to kaze nije bila ozbiljna veza,vidjali se par puta mjesecno ovo ono.ali me muci..jbg,znam nije lako,ali nije ni najgorem@gm@ wrote:sadie_forever wrote:Imam problem,poredim se s bivsom njegovom(mislim ima ih vise ali meni zapala za oci ta zadnja prije mene) uglavnom svaki dan ulazim na njen profil..bolesno znam
- muha_sa
#14 Re: Poredim se s njegovom bivsom
što je ti utješim@gm@ wrote:sadie_forever wrote:Imam problem,poredim se s bivsom njegovom(mislim ima ih vise ali meni zapala za oci ta zadnja prije mene) uglavnom svaki dan ulazim na njen profil..bolesno znam
- muha_sa
#15 Re: Poredim se s njegovom bivsom
sadiesadie_forever wrote:Pa nije mi normalno dobro jer mi je otkrio da je bio s njom a ujedno "ganjao" mene ali bukvalno,jer nisam bila zainteresovana ni 0% u to vrijeme,i najvise me nerviralo to dakle...a on na to kaze nije bila ozbiljna veza,vidjali se par puta mjesecno ovo ono.ali me muci..jbg,znam nije lako,ali nije ni najgorem@gm@ wrote:sadie_forever wrote:Imam problem,poredim se s bivsom njegovom(mislim ima ih vise ali meni zapala za oci ta zadnja prije mene) uglavnom svaki dan ulazim na njen profil..bolesno znam
nemoj dalje
šta mogu kad sam metuzalem i svaka mi je na mjestu
- m@gm@
#16 Re: Poredim se s njegovom bivsom
muha_sa wrote: što je ti utješine do bog imat te za savjetnika
eeeeeeeeeeeeeeeeeeee......ali si ti tu....
- m@gm@
#17 Re: Poredim se s njegovom bivsom
sadie_forever wrote: Pa nije mi normalno dobro jer mi je otkrio da je bio s njom a ujedno "ganjao" mene ali bukvalno,jer nisam bila zainteresovana ni 0% u to vrijeme,i najvise me nerviralo to dakle...a on na to kaze nije bila ozbiljna veza,vidjali se par puta mjesecno ovo ono.ali me muci..jbg,znam nije lako,ali nije ni najgore
ljepsa od tebe?
- sadie_forever
#18 Re: Poredim se s njegovom bivsom
nije,podebela je ali ima lijepe ocim@gm@ wrote:sadie_forever wrote: Pa nije mi normalno dobro jer mi je otkrio da je bio s njom a ujedno "ganjao" mene ali bukvalno,jer nisam bila zainteresovana ni 0% u to vrijeme,i najvise me nerviralo to dakle...a on na to kaze nije bila ozbiljna veza,vidjali se par puta mjesecno ovo ono.ali me muci..jbg,znam nije lako,ali nije ni najgore
ljepsa od tebe?
Last edited by sadie_forever on 11/06/2015 21:18, edited 1 time in total.
- muha_sa
#19 Re: Poredim se s njegovom bivsom
eeeeeeeeeeeeeeeeeeee, znao sam rec da imam rak ne bil mi dalam@gm@ wrote:muha_sa wrote: što je ti utješine do bog imat te za savjetnika
eeeeeeeeeeeeeeeeeeee......ali si ti tu....
- insomnia78
#20 Re: Poredim se s njegovom bivsom
Nije to bitno, jel ima vece sise?
- muha_sa
#21 Re: Poredim se s njegovom bivsom
on reko da joj nisu cemu, ovoj bivšoj.insomnia78 wrote:Nije to bitno, jel ima vece sise?
- sadie_forever
#22 Re: Poredim se s njegovom bivsom
e bas me zafrkavateinsomnia78 wrote:Nije to bitno, jel ima vece sise?
- insomnia78
#23 Re: Poredim se s njegovom bivsom
E onda dobromuha_sa wrote:on reko da joj nisu cemu, ovoj bivšoj.insomnia78 wrote:Nije to bitno, jel ima vece sise?
- shmizlica
#24 Re: Poredim se s njegovom bivsom
sudeći po temama koje sadie otvara il je ozbiljan trol il ima ozbiljnih problema 
-
artime
#25 Re: Poredim se s njegovom bivsom
Drugarice zivot je kratak za stalkanje. Je li ti zelis da budes kao ona?