Popularne stvari koje ne kontam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
uglavnomja

#9201 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by uglavnomja »

djevojka bez imena wrote:
uglavnomja wrote:
meteorit135531 wrote:
Buraz, znaci, uzmes dva tri akinetona, opali te, i opustis se. Sve legalno. Kontas? :koluta:

:pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:

vozdra i bite :D

a sta bi uzeli u Norveskoj recimo? Tablet, kompjuter ili bi se pak protiv ovakvih problema odlucili mozda za neki mobitek zadnje generacije? :mrgreen:

znas li ti sta je akineton :?

ocito je da se tvoj stav prema svemu sto neko izvana napise zasniva na lokaciji, a ne na sadrzaju :-?

niko od nas nije ni zasluzan ni kriv za tudje zivotne puteve. samo za svoje.

i druga je stvar sto svi misle da pare i ajfoni rastu na drvecu cim se predje granica :D
muha_sa

#9202 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by muha_sa »

uglavnomja wrote:

ocito je da se tvoj stav prema svemu sto neko izvana napise zasniva na lokaciji, a ne na sadrzaju :-?

i druga je stvar sto svi misle da pare i ajfoni rastu na drvecu cim se predje granica :D

prvi put cujem a mrsko mi gogleta pitat :-)

što se tice eurica na grani :-) zar ne rastu :? cekaju samo nas iz Bosne da ih poberemo :lol:

tako bar cujem od ovih što maštaju o ispaljenju a ne znaju sijalicu zamjenit--pardon, žarulju :D
uglavnomja

#9203 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by uglavnomja »

muha_sa wrote:
uglavnomja wrote:

prvi put cujem a mrsko mi gogleta pitat :-)

što se tice eurica na grani :-) zar ne rastu :? cekaju samo nas iz Bosne da ih poberemo :lol:

tako bar cujem od ovih što maštaju o ispaljenju a ne znaju sijalicu zamjenit--pardon, žarulju :D

"Akineton je antikolinergički lijek indiciran za liječenje ekstrapiramidnih poremećaja prouzrokovanih lijekovima i svih drugih oblika parkinsonizma."
mad_max_ba

#9204 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by mad_max_ba »

uglavnomja wrote:

"Akineton je antikolinergički lijek indiciran za liječenje ekstrapiramidnih poremećaja prouzrokovanih lijekovima i svih drugih oblika parkinsonizma."
U žargonu se zovu i čevapi :D
djevojka bez imena

#9205 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by djevojka bez imena »

@uglavnomja

odgovorit cu ti poslije a do tada izvini sto ne shvatas salu :-D
meteorit135531

#9206 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by meteorit135531 »

Ne kontam BH poslodavce. :skoljka: ka'e meni frajer : Udruzenje poslodavaca u BIH. Jel to ima neko dzinsko sejtansko vragolansko djelovanje?

Buraz nisi jedini, jebo ga ti. Ne kontam onaj clanak na klixu o momku koji je zavrsio ekonomski fakultet, i posto naravno, zeli posao, zeli da radi, aplicirao je cak u 480 firmi, i dobio je cak 12 pisanih odbijenica. (cekaj da ukucam calc u search , pa da izracunam).

Znaci, ukupno 2.608695652173913 % poslodavaca se upristojilo da , unatoc svim referencama koje momak posjeduje, da ga obavijesti da nisu zainteresovani za njegove usluge. :izet:

Pa nije to los procenat, ODBIJENICA! u slobodno vrijeme, hobi mi je sakupljanje konkursnih poena koji ne vrijede ni jedan polovni kliker , i to onaj okrnjeni, tu i tamo ako naleti kakva ODBIJENICA, ja to ne odbijam. Samo slazem na gomilu. :zzzz:

Buraz, sta da ti kazem. Dobrodosao u Bosnu i Hercegovinu. :bih: Ima nas jos takvih. Ne nadaj se. Mislim se, jebo te, brojka od 480 firmi. I svi se slozismo i postignusmo konsenzus... :oops:
Buraz, mislim cemu graditi neki lazni optimizam i sebi ubrizgavati laznu nadu , da ce sutra biti bolje, nego sto je danas?

Nece, bolan.
Ka'e meni jedna jako uticajna osoba: :roll:

Pa ti bi jos i posao, UFFFFF!!! :-) i izleti joj saliva kroz usta, (znas, ono kad kazes, UFFFF, pa kroz sredinu izleti SALIVA, a ne OLIVA, Popajeva zena)! Kontas? Sta je sad SALIVA? ne znam , guglaj ako ti nije mrsko.

Dugo vremena ne vidjeh nasmijanog Bosanca (izuzev one djecurlije po tramvajima, to su izgubljene generacije..) Zasto su izgubljeni? ;-)

Zato sto ce ih , kako god da Zemljine polove okrenes, docekati BIRO! Nezaposlenost, korupcija, nepotizam, nacionalizam, primitivizam, apatija, letargija, bezperspektivnost, i sl stvari koje se vezu uz BH pasos. :sad:

Jedina pozitiva u ovoj zemlji je sto su nam dobre zenke. Buraz, ne kontam one sajmove auta, motora, dostavnih vozila, kamiona, bagera, kranova, i presvlaka za FOLCVAGEN, KASTROL, i tako to.. :oops:

Sto uz svako dobro auto stoji dobra sarajevska treba, zenka? Koji ce kurac tu, sa stiklama? Neka dekolteizirana bluza, agresivno crveno nijansirani lak nabacen na umjetno uzgojene i gelirane nokte.. Kakve ti veze imas sa motornim uljem bgt? Nije logicno. :roll:

Ta ista sarajevska sponza rizikuje da mi kiti izvuce huju, pa da se obrukam kod vascjelog naroda. :oops: Ne umijem ja svoje penkalo drzati u gacama, a on se gusi od napona.. Hoce to napolje, da se malo istrci i ispuse... :D

Valjda bi uz svako auto trebao da stoji neki mehanicar, covjek od struke da zna objasnit musteriji specifikacije... i tako to.
Ali et', sta ti ja znam. :skoljka:

Moja ekvivalencija musko zenskih - odnosa u prirodi:

Bijesno svapsko auto = bijesna sarajevska sponzorska koka koja lijeze zlatnu djecu (buduce sarajevske punjace crnih hronika)
Grasov kupon od 12 KM = slajfanje ljevankom u kasne nocne sate na poveznicu sa xvideosa, sto te direkt vodi na onaj ceski kanal :sretan:

Tako ti hoda, generalno u zivotu. :thumbup:

Jedna velika prednost kad si na birou, je sljedeca. :bih:

Svaki dan ti je STRESS FREE. Uvijek se budis u isto vrijeme, ali rahat si. Nit mislis hoce li te sad nazvat sef i reci:
"Nasa sudbina je sad u tvojim rukama. Dokazi se. Napadaju nas hakeri iz cetverosobnog stana iz Hong Konga, evo probijaju kroz bokove, uskoro ocekujemo hakerski centarsut u srce sesnaesterca.. guzva u petercu, sreca pogodise precku, dobro je , samo korner.
Napad se nastavlja.. Opsada gola :run:

I ti sad obuces golmanske rukavice, i za tastaturu i sad ti kao mijenas, tipkas, pises, boris se...

Drago ti jer mozes donijeti promjenu, mozes da nesto postignes. Da se dokazes. Kome bolan? :-) :? :shock:

Buraz, kad si na birou.. nemas takvih briga... Svaki dan ti je novo iskusenje. Tupo i nezainteresovano gledas u svoje prazne dzepove, nista te ne zanima i najradije bi da postanes koza. Jer ovca nisam. Ovca za manipulaciju nisam, ali vec kad pricamo o kozi. :kiss:

Koza je.. divno stvorenje.

Buraz, znaci zivotinja koja je o sebi, pri sebi, ona ce citav dan na istom mjestu da bistri travu, i kad joj se obratis, sa istom dozom nezainteresovanosti ce te pogledati, i nastaviti da zvaka ono sto zvace u svojim ustima. Njen pogled je jako tup i nju nista ne interesuje..

Boli je kurac.

Buraz, nijedna koza nije sponzorusa.. :kiss:
Kad sponzorusi kazes da je koza, onda si poremetio sistem vrijednosti u ovom nasem sekularnom drustvu. Znaci, postujte kozu.

Zao mi je momak sto nemas posao. Ali , ako ti je za utjehu nemam ga ni ja. Nema ga jos ni 555 hiljada ljudi u ovoj usranoj zemlji.
Ima dana kada ne znam sta cu sa sobom, rece jedna pjesma.

Bice valjda nake nafake i za nas, finu gradsku raju. Mada , tesko. :run:
Mega Man X

#9207 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Mega Man X »

Da li ima neko mogućnosti da meteoritu sve prste slomije da ne može kucati na par dana? Mozak me zaboli od ovog zida teksta.
zippoo87

#9208 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by zippoo87 »

hahahahahahahah meteorit najjaci si :D

kad je vec spomenuo poslodavce ,evo sta ja ne kontam
ne kontam sto svi poslodavci kada traze radnike,nude minimalnu platu i najlosije uslove,nezavisno da li ti imas 6 godina iskustva ili nemas nikako...u njegovim ocima svi su NISTA i za takve NISTARIJE (citaj radnike koji mu zaradjuju) on je spreman dati minimalac i to bez toplog obroka
tako da ti plata dodje oko 300 KM,ako si toliko proklet da svaki dan pojedes nesto u vrijednosti od 3-4 KM...ko je naucio da ne jede,on ce imati joju vise ,grmi plata :D
jos ako si malo dalje od firme,pa vozis i auto,eto plate na 200 KM :D

onda ne kontam ni to kako ocekuju od ljudi da rade najteze fizicke poslove 10 sati dnevno na jednom obroku...obicno nekoj piti ili sendvicu ?
pa kada fizicki nesto radis,treba jesti svaka 3 sata i opet nemas dovoljno snage ...pa robovi prije nisu bili tretirani kako se sada tretiraju radnici
ne kontam ni kako te "poslodavce" nije stid davati izjave,kako oni nude posao ali eto raja ili nece ili nemaju kadra
ovo_mi_je_nick

#9209 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by ovo_mi_je_nick »

Kad smo već kod poslodavaca, šefova tzv. biznismena, ne kontam kako gleda da uštedi na gašenjem sijalice od 60 w, kopir papiru, a s druge strane se razbacuje na sve strane na bespotrebne stvari tipa, naručuje 12 kafa po 2 KM u toku dana, cijeđene naranče a i ne popije je, priča na telefon samo da se nabije račun....
dobar osjecaj

#9210 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by dobar osjecaj »

Mega Man X wrote:Da li ima neko mogućnosti da meteoritu sve prste slomije da ne može kucati na par dana? Mozak me zaboli od ovog zida teksta.
Ni da slomije ni da slomi.
Ja zbog njegovog piskaranja dolazim na forum. Manje-vise.
Mega Man X

#9211 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Mega Man X »

dobar osjecaj wrote: Ni da slomije ni da slomi.
Ja sam skontao da sam grešku napravio, a to da si ti Grammar Nazi, to stoji. Ako misliš da ćeš šta postići u životu tako što ispravljaš pravopis ostalima, grdno se varaš.
mad_max_ba

#9212 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by mad_max_ba »

Mega Man X wrote:
dobar osjecaj wrote: Ni da slomije ni da slomi.
Ja sam skontao da sam grešku napravio, a to da si ti Grammar Nazi, to stoji. Ako misliš da ćeš šta postići u životu tako što ispravljaš pravopis ostalima, grdno se varaš.
Nisi ti skontao šta ti čojk hoće reći, jeste naznačio ali te nije ispravio u tom smislu.....
Mega Man X

#9213 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Mega Man X »

mad_max_ba wrote: Nisi ti skontao šta ti čojk hoće reći, jeste naznačio ali te nije ispravio u tom smislu.....
Boldirao je "slomije" što implicira da želi da ispravlja gramatiku ostalima.
mad_max_ba

#9214 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by mad_max_ba »

Mega Man X wrote:
mad_max_ba wrote: Nisi ti skontao šta ti čojk hoće reći, jeste naznačio ali te nije ispravio u tom smislu.....
Ok,
Mislim da mu je nastavak rečenice bio bitniji od toga, ali et :thumbup:
dobar osjecaj

#9215 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by dobar osjecaj »

mad_max_ba wrote:
Mega Man X wrote:
Ok,
Mislim da mu je nastavak rečenice bio bitniji od toga, ali et :thumbup:
A ja mislim da je on ona :lol:
Briga me za pravopis. Ne bi citala meteorita da sam ljubitelj sterilnog pravopisa i izricaja.
mad_max_ba

#9216 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by mad_max_ba »

dobar osjecaj wrote: A ja mislim da je on ona :lol:
Briga me za pravopis. Ne bi citala meteorita da sam ljubitelj sterilnog pravopisa i izricaja.
Jbg
Konstanto drkam rodove :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
MyTao

#9217 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by MyTao »

Mega Man X wrote:Da li ima neko mogućnosti da meteoritu sve prste slomije da ne može kucati na par dana? Mozak me zaboli od ovog zida teksta.

Bas tako... Nema nista gore nego kada dodjem na temu a on postavio dug post, a ja moram procitati inace cu umrijeti i nece me biti vise...

Da se bar moze preskociti i ne citati, ili ne otvarati temu... al sta cemo kada nam to nije opcija jbg. :( :( :(
djevojka bez imena

#9218 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by djevojka bez imena »

Znaci li to da cu ja zivjeti 100 godina? Ja 'ladno preskocim kilometarske postove :lol:
Nepass

#9219 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Nepass »

Slomi se pisuci a moze jednostavno reci nista ne kontam sve mi ide na qrac i zavrsiti karijeru na ovoj temi
KENJAC

#9220 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by KENJAC »

Ovaj Meteor kaze sazeto on sto ja mislim !
Raigor Stonehoof

#9221 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Raigor Stonehoof »

dva covjeka sam blokirao na ovom forumu, hizu i meteora :)
zippoo87

#9222 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by zippoo87 »

meteor nije za blocka...sustinski pogadja u srz a sada sto to stilski nije nekome po volji...to je drugi par opanaka :D
omar little

#9223 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by omar little »

jednom procitah te njegove imbecinluke i bukvalno osjetih kako mi se kvocijent inteligencije snizava. nedobog vise nikome.
meteorit135531

#9224 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by meteorit135531 »

Ne kontam, nazalost ovo. zamislite drzavu u 21 stoljecu lociranu na evropskom kontinentu u kojoj jedan visokotirazni tabloid rjesava ubistvo staro 21 godinu? :-) :? :shock:
Ko je likvidirao Ugljena? Posljednji intervju sa Celom? I Senad izgleda otis'o u ilegalu. Sta je bosnjacka tajna drzavna sluzba i mafija? Sta se krije pod imenom Agencija za istraživanje i dokumentaciju? Ko su bile Seve? (kreira se takva atmosfera, kao da su u rangu CIA, ili u najmanju ruku Mosada)
AID -u nije ni KGB nije ravan, jbt. :?

I zamisli sada, da one stvari kojima se trebaju baviti policija i pravosudni organi, to umjesto njih radi zuta stampa. Jer je avaz samo to, obicno visokotirazno zuto glasilo. I obzirom da znaju koliko moc imaju, pa mogu da rade to sto rade. Tipicni BRAIN WASHING. (u prevodu, ispiranje mozga ovom jadnom narodu.) :roll:

Mislim, u zadnjih mjesec dana, taj clanak im se ne skida sa naslovnice. i sad, zamisli ti, posto danas svakakva supljoglava fukara ima pristup internetu, kako je lako manipulirati masama, i koristiti onu staru oprobanu taktiku:

Mase najlakse kontrolises i kanalises na nacin tako sto im kreiras i prodas okruzenje u kojem se osjecaju nesigurno, gdje ih je lako uplasiti i utjerati strah u kosti (agresivnom propagandom kojom ih svakodnevno bombardujes). :roll:
Da je Bosna i Hercegovina drzava kao sto nije, vec bi sve njihove kancelarije pretresali inspektori sa tuziocima, i gdje bi se trazili dokazi otkud im
sve te informacije koje plasiraju i time deziformisu javnost? (sto bi u svakom normalnom sistemu, svakako koristilo u istrazi, koje opet nema). Kad su nazvali onog tuzioca zaduzenog za slucaj ka'e frae'r:

"Ne mogu sad pricat', ganjam maloljetnike na sudu." Hmm, zanimljivo. :zzzz:

Ali zamisli kad imas toliko trziste, i toliku masu krezubih kretena koji svaki dan to citaju, i koji svaki dan , pa i podsvjesno , upijaju sve te lazi. Jer hiljadu puta ponovljena laz postaje istina.
Pa, Avaz je jednom objavio clanak, da je neka 55 godisnja zena ubola u ledja svog 36 godisnjeg ljubavnika. I jos nekih socnih detalja, ne sjecam se sad. To se navodno desilo u Lukavici. :cry: :oops:
Ali smijem glavu poloziti na panj,da to se nije desilo, i da je to drkotica i izmisljotina. Nejebica je cudna stvar. :arrow: :izet:

Danas je plasirana sokantna vijest: (da se zaprepastis!) :run:

- Katastrofalna situacija: radnici BHRT nisu primili pola plate, (nije ni budzet sto je nekad bio!)

Super, ja znam za jednu privatnu firmu gdje radnici nisu vec 5 mjeseci primili platu, to je sasvim normalna pojava, pusti to, to je jako nebitno. :thumbup:

Bilo je jos: SOK! Amar Gile otkrio kakva je u krevetu Rada Manojlovic, od prije par dana.

Znaci, zamisli koliku moc imas u rukama , i kako lako mozes manipulisati ljudima samo time jer ovcice vjeruju svemu sto vide i cuju na televiziji, vijestima, novinama. :oops: i onda se pitamo sto je ovaj narod ovakav , sav nadrkan i izjeban.

Ne kontam ni onaj politicki magazin Mreza , i prelijepu voditeljicu Elmu,(male su joj sise, doduse :-? ) i kad prikazuju neki slucaj, samo atmosfera koja je kreirana, ona muzika sto ide u pozadini, pa sam njen pristup i drzanje i nacin na koji se obraca gledateljstvu, je tako koncipiran da se izazove strah, sok i razocarenje kod ljudi.
I ljudi onda slijepo slijede i vjeruju sistemu. Sistemu koji je stvoren da samo ubije svaku zelju za zivotom. Samo toga jos nismo ni svjesni. Sistem te laze, drug moj. :thumbup:

Ljudi se jednostavno utope u sivilu RTV doma, i svi u glas kazu, nema ovdje nista, i odavde treba samo bjezati... Zbog toga smo inertni i zbog toga ne djelujemo. Upravo to, ubili su nas. Nema vise povratka. Treba odavLe selit. :run:

Mediji koji su u sluzbi izvrtanja cinjenica, i mediji koji sluze da svojom propagandom ubijaju sve vrijednosti na kojima bi jedno zdravo drustvo trebalo da pociva. (nisu vec haman citavu heftu objavili kako se neka " uspjesna Bosanka" (odakle izvlace te Bosanke, da mi je znat??) snasla i udala za jako uspjesnog biznismena... takve Bosanke su danas pocasne konzulice i trendsetterice, humanitarke, (privatni avioni, 6 tjelohranitelja zaduzeno da nosi njenog peseka, :?, privatni partiji i gala veceri, malo palma de majorka, malo francuska rivijera, da se promovise rodna joj gruda) velike patriote, lobiraju za BIH i tako to... i to ti popunjava medijski prostor.. ma hajte, molim vas :zoka: :skoljka:

(Nijedna od tih uspjesnih Bosanki ne zna sta znaci prekuhat hljeb? 8-)
E pa, u strucnoj literaturi i praksi, jos od vremena starih Egipcana, to ide ovako:

Znaci , ljubavi istreses jedno kilu brasna, (nece skodit i ako predje , od viska brasna glava ne boli), u zelenu Tupperwarre posudu, onda makazama prerezes kvasac (mi u Saraj'vu kazemo germa, ali bitno je da smo gladni na tri jezika), i istreses sadrzaj u tu posudu, bez suvisnih pitanja i kometara.
Onda sa bismilom u cajniku ugrijes po litre vode, ali da bude mlako, znaci treba malo mozak ukljucit! :D

To sve istreses u tu istu slatku zelenu posudu koja te pozudnim ocima gleda i zove te da joj pridjes, bez straha i treme.
Slobodno pridji i zapocni komunikaciju, cega se bojis, bona? :? Kuhinja i sporet nikad nijednoj zeni nisu zlo mislili nit su joj naskodilli. :thumbup:

E onda svojim slatkim nalakiranim nokticima koje su prethodno uronila u solju Bimal ulja, krenes da zavodljivo mijesas kukovima i da tu smjesu pretvoris u ukusan mirisljavi prirodni domaci hljeb od kojeg ce se tvoj muskarac dobro najest i shvatit da nije nimalo pogrijesio sto je potpisao bezuslovnu kapitulaciju u opcini nit se kaje sto ti je dozvolio da predjes preko njegovog praga! :kiss:
Ovo je, po mjerilima muskih sovinistickih svinja, pocasna konzulica i zena sa stavom i atributima!, zena na hajr! :kiss:

Kakve ove uspjesne bizMismenke sa portala, instagram zvijezde sa XXL gumama u poprsju i tako to.. jebo to.)

Onda meni ona frustrirana zenka ka'e : Sva muskadija je ista. Kako smo svi isti? Ja sam visok, on je nizak, Ivan Crnadak je razrok.. Kako bolan da smo svi isti?
Po toj kategorizaciji sve su zene iste. Sve hoce da budu instant Instagram zvijezde! Nijedna bolan nece da joj Pretis lonac bude najbolji haver i jedini follower u zivotu, pored njenog zakonitog muza! Kontas? :kiss:

Zato kazem, nasi novinari su najveci lesinari, pored politicara, prljavih konduktera, i sekretarica po drzavnim firmama, (znam da si preko picoke dosla do posla, svaka ti cast kad si se snasla! Uspjesna si! :izet: :izet: :izet: ) i osmijesene ekipe koja radi u kantonalnim sluzbama za zaposljavanje.

Upravo to ne kontam. :roll:

(nije nam bas toliko daleko drzava gdje radnici piloti (savim logicno, pilot je radnik i zaposlenik kompanije) kazu:

Mi vise necemo da radimo za toliko para, mi vrijedimo vise! Hocemo povisicu, od para se zivi!
Poskupile virsle u Lidlu, hocu vecu platu! ;-)
I onda se citav sistem blokira dok se ne udovolji njihovim zahtjevima...) :izet:

Meanwhile in Bosnia.
Smrt poslovima, sloboda biroima! Jebo ti nas. :skoljka: :run:
Bodkin

#9225 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Bodkin »

uglavnomja wrote:off totalni :oops:

obrazovanje, osim informtike, je otislo u neku stvar.
degradirano, dovoljno je nauciti slova i brojeve da mozes misOm kliknut na gugl i dobiti sve te podatke koje smo mi ucili i koji sad imaju vrijednost samo na kvizovima.

i ne odnosi se to samo na opste i strucno obrazovanje, nego na sve ... na muziku napr. nekada je bio u glavni u raji onaj koji je imao "sve" ploce i znao svaku stvar, ono treca na b strani abuma tog i tog ...

a sad svaka susa na youtube sve ima :roll: poznavalac muzike, a niti je 1 markicu potrosio nit je digao gujicu da nesto nauci.

ili sto rece jedan kolega, kao odgovor na pitanje: ko je platio izradu svih studija i projekata za autoput bg-sa?

kaze: dosta 1 insan koji zna CAD

:-)

mislim :D ipak je to multidisciplinaran proces

jedan program moze zamijeniti jako puno ljudi i skratiti vrijeme. ali daleko da moze "sam" izbaciti neki krajnji rezultat.

i ono sto ne kontam, ili ne smijem da pocnem da kntam

'vamo u instranstvu ide na tv emisija: sta ti fali?

dvije grupe bezze ljudi, djece, po 4-5, dobiju simptome neke bolesti i traze po netu dijagnozu i odredjuju terapiju, tretman :roll: :sad:

sta se sprema? samoliejcenje? ukidanje doktora? samooperisanje?
vec se prodaje neki "zdravstveni" sat koji ocitava neke promjene ... ne znam tacno
Nije degradirano. Masa moje raje pozavrsavala skole i napravili velike stvari zbog toga. Niko se ne pati sa finansijama, postovani u drustvu i medju rajom.

Glupa je to malo prica. Problem je masovno obrazovanje pa imas bruku obrazovanih ali malo onih sa znanjem i sposobnostima. Zato se stekne dojam da je obrazovanje degradirano
Post Reply