O'zone wrote:Zaluđenost Oxford-icama?
Popularne stvari koje ne kontam
- djevojka bez imena
#8976 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Last edited by djevojka bez imena on 19/04/2017 16:44, edited 1 time in total.
- djevojka bez imena
#8977 Re: Popularne stvari koje ne kontam
dobar osjecaj wrote:Nakon sto jucer procitah kako je u stilu Kleopatrinih kupki u mlijeku, s onim od 2.8% mm prao guzicu u nedostatku vode, imam teskoce kad sipam mlijeko u kafu. Skacu slike kao na federima.djevojka bez imena wrote:
Kuc kuc! Oprostite sto smetam al' ja bih samo da sapnem, vratio se meteor bolan! Men' mustuluk!!!
Meteor? Ma ja njega ne citam uopste, ali vidim Njanjavi je fan pa da ga razveselim vijescu.
- triconja
#8978 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Svaka roba ima kupca, jos ako sto vise karakteristika otkrijes a mana sakrijes ode ko halvaćiribiribela wrote:Ne kontam ovo slikanje dupeta i objavljivanja po drustvenim mrezama. Je li lajk i dalje in?
#nisamljubomorna
- triconja
#8979 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Trebo je onim slovenskim od 1% mmNjanjavi wrote:dobar osjecaj wrote:Nakon sto jucer procitah kako je u stilu Kleopatrinih kupki u mlijeku, s onim od 2.8% mm prao guzicu u nedostatku vode, imam teskoce kad sipam mlijeko u kafu. Skacu slike kao na federima.djevojka bez imena wrote:
Kuc kuc! Oprostite sto smetam al' ja bih samo da sapnem, vratio se meteor bolan! Men' mustuluk!!!
![]()
![]()
![]()
- Njanjavi
#8980 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam triconju i njegovo mjesanje u sve ko da je vegeta alahami.
Crko bi da presuti mensecini bilo sta.
Ohani jarane, ne leti pod vola non stop.
- mad_max_ba
#8981 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne fali, vallahi ni tebiNjanjavi wrote:Ne kontam triconju i njegovo mjesanje u sve ko da je vegeta alahami.
- Njanjavi
#8982 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ma uletim i ja klizeći katkad, al brate na svaku lik leti ko muha na trule afrikance jbte.mad_max_ba wrote:Ne fali, vallahi ni tebiNjanjavi wrote:Ne kontam triconju i njegovo mjesanje u sve ko da je vegeta alahami.
Smori frajer mejtefam.
- triconja
#8983 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Furam se na tebeNjanjavi wrote:Ma uletim i ja klizeći katkad, al brate na svaku lik leti ko muha na trule afrikance jbte.mad_max_ba wrote:Ne fali, vallahi ni tebiNjanjavi wrote:Ne kontam triconju i njegovo mjesanje u sve ko da je vegeta alahami.
Smori frajer mejtefam.
-
meteorit135531
#8984 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Slušaj ženo Bozija; Ne seri. (još si ti balavo dijete čim se bojiš da u hladnoj vodi operes skorenu tavu... bojis se masnoce jel? jos nisam vala cuo da su hladna voda i Ferry unistio unikatni damski stil kojim ukrasavas frontalnu plohu svojih noktova
Nit znas mrkvu izrendat, ni pokiselit kupus.. koji ces mi kurac? Mislim, ako mjeseceva mijena dozvoli i ako se kazaljke poklope mozemo mi se i posevit. Ako ja hocu. Ako ti dadnem..
Stvar je u tome sto sam ja direktan i odma kazem.. slatka si i sve , ali nes me jebat i neces umocit.. znaci , odbijam tvoje medjunozje , imam ja preceg posla...
( jarane, onaj fraer sere , trazi mi dvije glave za kozu , kaze da je dobra i da mozes izmust i dva velika kanistera svjezeg mlijeka iz nje... Ja dobre koze , e to je nesto vrijedno! Za to se vrijedi boriti do kraja..
Znas li ti sir napravit ? Ali onaj okrugli kozji?
idi Allaha ti u Bingo i vidi da je kila kozjeg sira 20 maraka.. znači , Šta meni znači što ćeš ti mene seksat, i što ću ja sisat tvoje crne noktice? Mirisati tvoje hulahopke, lizati tvoje stikle sa autopijace? Ona smeđa koza sa autopijace mi je zapala za oko , skupicu ja dvije glave za nju... znači , ako ćemo gledati realno i racionalno , nema hajra od tebe.. Realno, sarajevski.
Šta mene boli kurac za te tvoje presjajne i preslikovite crne nokte pune klica zato što se voziš u Grasovim strojevima za ubijanje dostojanstva , pa ti je vanjština dlana toliko seksi , a da imam optički mikroskop našao bih ti 116 zaraznih patogenih laboratorijskih bakterija koje su tek puštene u probni rad na relaciji Ilidza - Željeznička stanica. ?
Ja sam gospodin Kokuz i imam Centrinu mjesečnu pa kokuziram ko gospodin... nema bakterija , kravate, odijela, jučer pjesma Prljavog MARINA! Umalo nisam suzu pustio, imala si oči.. lijepo vrijeme , volio bih da se vrati to sjećanje..
(U Grasu jednom se čoek u tramvaju posro, ima slika.. valjda misli da ima ALL INCLUSIVE ako ima fejk kupon od svercera.. moze mu se..
neka , brate, svaka ti čast , treba podjubrit Gras da bude još bolji i grandiozniji! Djubre i škola i stav nikad nisu pod put bacili...
Slušaj ženo sa stavom!
Jedini ispravan stav u životu je... (zapamti to jako dobro i prenesi budućim naraštajima ) kad playmaker Wannamaker prenosi loptu preko pola, koljena idu paralelno, spustis se u koljenima, leđa idu pravo i ruke idu gore, dlanovi okrenuti naprijed u cilju blokiranja eventualnog pasa prema drugom igraču , i nogom u pravcu u kojem protivnički igrač ide , povlačis drugu nogu paralelno i pratiš ga i rukama pokušavaš da mu izbijes, ili ukrades loptu, pritom da paziš da ne ostvaris prisni kontakt sa rukom kojom on čuva i brani loptu koju prevodi u napadu... i to ti je to...
Šta ti tu nije jasno ? To je stav... čuj ti meni danas vazis da si ti žena sa stavom...
Jebo li te tvoj stav , a kako ćeš imati stav ako se nisi spustila u koljenima ili na koljenima... ma ne bi ti dao da me jebes, nema šanse.. mene su dovoljno izjebali, sit sam i stava , i želja , i zahtjeva , i molbi, i zivotopisa, i Njemačke i Majne , i uvjerenja i žena i osmijeha, i šaltera, i hulahopki i stikli sa fejk logom Adidasa, i glamuroznih vjenčanja, i zastava i potrošenih baterija i Kalman radija.. Meni je pun kurac svega. Nauci te zivot.
više ne gledam Sarajke kako masu butinama u nadi da dobiju neki lajk na daljinski.. ne gledam više ni bujne sise, ni crne cincane noktice..
ne zanima me ni kako se osjećaju patogene bakterije na Grasovim rukohvatima.. (da im nije zima , valja radit na ovim minusima, ali hajde predevero je Gras i gore...)
Mene jednostavno rečeno : Boli kurac.
Koza je sve što želim. Koza, dobra knjiga , izderana vreća za hrkanac, i dvije kisele jabuke. To je sve.
I ja odoh da tražim svoj vlastiti stav , a ti moja crna sreco sa crnim nokticima na koje natezati neću, nek ti je hairli i sa srećom.. traži taj svoj stav , a ja sam svoj već našao...
Ali jedna stvar nek ti bude jasna... slatka si , ali me nećeš jebat..
Još da je kako skupit dvije glave da kupim tu kozu.. valjda će mi biro u dogledno vrijeme ponuditi neki posao..
Ne idite za mnom , ja sam davno puko i moj stav se razlikuje od vašeg stava !
Nismo jedno za drugo ! Moj živote, naći ću ja svoj stav , pa makar i sa kosom sedom!
- Njanjavi
#8985 Re: Popularne stvari koje ne kontam
To to mljekar, nek crknu suhe, ne daj rospijama sveto sjeme 
- apsidejzi
#8986 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Marketing je cudo drug. Ti mislis da ona njemu obara imidz? Ja mislim da je suprotno. Pogledaj na primjeru Trumpa i Ivanke. Trump koristi poziciju da je reklamira i u pocetku svi zgranuti s tim i covjek bi rekao sace ona propast a na kraju se ispostavi da joj je ovo najbolja poslovna godina do sada. Ljudi idu za masom i kad se galami protiv Bakira svi galame horski, medjutim kad ostanu jedan na jedan, svako zna da od SDA sve ovisi i svako se "prilagodi". U pitanju je potreba za sigurnosti i trazenja iste u grupi. SDA je grupa koja je trenutno nudi sigurnost i zastitu. Malo se tu ponizis i pokondiris i dobijes sta ti treba.Seyfo wrote:Ne kontam kako Bakir ne skonta da mu Sebija loše utiče na imidž stranke. Da Sebija sjedi kući pobjeđivo bi sa 90% do kraja milenijuma.
Svako razumije jezik novca i svako se drzi principa dok mu neko ne progovori jezikom novca.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#8987 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Bogumi, zapela neka sa crnim noktima.
Otaj rad nocima
rucna izvedba 
Otaj rad nocima
- djevojka bez imena
#8988 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ogorcenost radi zena 
- mO k3
#8989 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Snjezana , jeli nimfomanka??
- wewa
#8990 Re: Popularne stvari koje ne kontam
klasika cipele su zakondjevojka bez imena wrote:O'zone wrote:Zaluđenost Oxford-icama?meni su super, imam tri para, i cak jedne stikle na fazon oxica, nisam zaludjena, a nosila sam ih i kad skoro niko nije.
za razliku od baletanki i stikli, ne unistavaju kicmu, udobne i jednostavne za kombinovanje
- zforumas
#8991 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Kod meteora opet nejebica zavladala 
- annoy
#8992 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne cudi me, kad cujes ta razmisljanja sta ces nego se osusit ko sahara
- Sara03
#8993 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam ove što i dalje furaju poderane i prljave starke. Daj meni, ja ću ti ih oprat ako treba.
#nekontam
#nekontam
- O'zone
- Globalni moderator
#8994 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Kad smo kod poderanih stvari....Poderane farmerke?
Nekad sam ih sam rezao sad ih masno plaćaju izrezane al haj da je to malo nego rupe više nema nego što ima a cijena ko da su Leviske
Nekad sam ih sam rezao sad ih masno plaćaju izrezane al haj da je to malo nego rupe više nema nego što ima a cijena ko da su Leviske
-
lijepa u dusi
#8995 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam ove silne tutorijale po fbu. Koju god stranicu da zapratim, jedan se mora ubacit. Jadna ne bila, znam ja kako oprat kosu ili navit viklere. Ili oni tutorijali kad od savrseno funkcionalnog komada odjece naprave nesto sto izgleda kao da treba mamit musterije ispod neke petlje. Uzas. I ne kontam ove jeftine mrezaste carape, mimo spavace sobe. Izgleda ne jeftino, nego evo placam ti uzmi me. 
- Logovan
#8996 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Sada veću površinu zauzimaju rupe, nego farmerke.O'zone wrote:Kad smo kod poderanih stvari....Poderane farmerke?
- annoy
#8997 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Svašta razumijem al stvarno mi nema ništa lijepo u poderanim hlačama, još da ih kupim takve 
- triconja
#8998 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Imam ja radne farmerke, poderana koljena i tur. Ima jos nekih manjih ostecenja hejbet. Stare 10 godina, neki dan sam ih zamjeno. Ne valja, puhne vjetar, dobijes upalu pluca.O'zone wrote:Kad smo kod poderanih stvari....Poderane farmerke?
- triconja
#8999 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Uzmes nove hlace, odes unistavati grmove i tako tu nepotrebnu posast pa ces vidjet.lijepa u dusi wrote:Ne kontam ove silne tutorijale po fbu. Koju god stranicu da zapratim, jedan se mora ubacit. Jadna ne bila, znam ja kako oprat kosu ili navit viklere. Ili oni tutorijali kad od savrseno funkcionalnog komada odjece naprave nesto sto izgleda kao da treba mamit musterije ispod neke petlje. Uzas. I ne kontam ove jeftine mrezaste carape, mimo spavace sobe. Izgleda ne jeftino, nego evo placam ti uzmi me.
- dobar osjecaj
#9000 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Sve ok ali ovu sliku ne kontam. U sta ti njoj ne das da umoci? I sta da umoci? Kiflicu u mlijeko?meteorit135531 wrote:
Stvar je u tome sto sam ja direktan i odma kazem.. slatka si i sve , ali nes me jebat i neces umocit.. znaci , odbijam tvoje medjunozje , imam ja preceg posla...![]()