Popularne stvari koje ne kontam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
belfy

#8701 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by belfy »

Point. wrote:
belfy wrote:
Point. wrote:Ne znam, mi stariji igramo Risiko.
ti mozes samo pokusavati igrati Risiko. (zar ti ne bi trebao pisati Risk ili Riziko? zanimljivo da ga i ja pisem kao ti...) elem, bio bi donji u 9 od 10 partija...
moja tetka wrote:ne kontam rodjena sarajka i van funkcije joj vodo kotlić .............ne kontam žena od iznad 50 godina i nezna napraviti ručak, ne kontam da neko moože imati toliko godina a ne radi joj sudoper i odvod u stanu................a mene zove papankom................ u mojoj ladici bar 30 komada gaća i potkošulja..................... a kod nje tobe jarabi ............ne kontam zašto sam ja papanka a ona sarajka i to turbo
postoje dvije opcije kada ovoliko napisa o njoj. ili joj smeta sto joj zabadas previse nos u njene stvari ili sto imas premalo postova na forumu. meni treca ne naumpada...
Kad sam to igrao, ima najmanje 10 godina. Vise volim sah.
ja sam ga poceo igrati nekada 1992/1993., a i saha bi bio donji svakako, no sah nije tema stvari koje se ne kontaju...
moja tetka wrote:postoje dvije opcije kada ovoliko napisa o njoj. ili joj smeta sto joj zabadas previse nos u njene stvari ili sto imas premalo postova na forumu. meni treca ne naumpada.

ma ja eto jedini problem što nemam postova dobro je ba :kiss:
eno sada se vise ne smije ni nasaliti. evo stvar sto ne kontam:

- ne kontam zasto ljudi sve slabije/losije/gore podnose salu na svoj racun (nije vezazno za @tetku), ona me samo podsjetila...
Point.

#8702 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Point. »

belfy wrote: ja sam ga poceo igrati nekada 1992/1993., a i saha bi bio donji svakako, no sah nije tema stvari koje se ne kontaju...
Odero bih te u sahu, da bi cmizdrio svaki put kad vidis piuna.
belfy

#8703 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by belfy »

Point. wrote:
belfy wrote: ja sam ga poceo igrati nekada 1992/1993., a i saha bi bio donji svakako, no sah nije tema stvari koje se ne kontaju...
pa evo sada citam jednog pijuna i...nista... trebamo to onda dogovoriti na PP samo da vidimo cija majka crnom kralju plete...
Point.

#8704 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Point. »

Bring it on.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#8705 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by _BataZiv_0809 »

Odigrajte onlajn i javite rezultate. Na 3 dobijene :izet:
supercali

#8706 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by supercali »

Point. wrote:
Mene bi beba sa piunom jednim mogla pobjediti
petunija

#8707 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by petunija »

supercali wrote:
petunija wrote:Evo ja ne kontam ovu promjenu nikova.
Kad si već tu, respo, možeš li pojasniti
I, hvala nisam za kafu :D
Kad te trajno banuju kako ces drugacije pisati nego promjeniti nik
Fazon je sto neko odmah kaze kao ja moj prijasnji nik je taj i taj dok neki sute dok se ne provali

S tobom idem na caj
:lol: :kiss: :thumbup:
lavorpunvode

#8708 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by lavorpunvode »

moja tetka wrote:ne kontam rodjena sarajka i van funkcije joj vodo kotlić .............ne kontam žena od iznad 50 godina i nezna napraviti ručak, ne kontam da neko moože imati toliko godina a ne radi joj sudoper i odvod u stanu................a mene zove papankom................ u mojoj ladici bar 30 komada gaća i potkošulja..................... a kod nje tobe jarabi ............ne kontam zašto sam ja papanka a ona sarajka i to turbo
zla snajka, nema sta :( vodo kotliću moj...
rumenige_brajtner

#8709 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by rumenige_brajtner »

lavorpunvode wrote:
vodo kotlić, nezna... :-) :-)
lavorpunvode

#8710 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by lavorpunvode »

rumenige_brajtner wrote:
lavorpunvode wrote:
vodo kotlić, nezna... :-) :-)
samo me cudi sto ne konta. ovakve obicno nekontaju :D
Point.

#8711 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Point. »

Ne kontam ove nase izgovore npr ispeci kafu, kcerki govoriti sine, pa govoriti konje jedan (sto bas konj kao negativno, ta plemenita zivotinja), lud ko struja (zar je struja luda?)....
Njanjavi

#8712 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Njanjavi »

Ne kontam ove suplje floksule tipa, treba Boris Johnson doc u posjetu njaku zvizgonji zvizdicu i satro prica kao dolazi on da pokaze podrsku nasem putu u eu integracije, nas napredak kao neki, satro britaniji kao stalo do nas plaho.
Mislim ok shvatljivo mi je da oni kurcem ne mrdaju vec samo copy paste ta sablonska sranja za javnost napisu, al kako insan moze bit tako stupidan i gutat te floskule uz svesrdnu pomoć botova novinarskih.
Kako te novinare ne bude bruka jedno te isto citat samo mjenjat imena i situacije.
Neshvatljiva mi je sistematska stupidizacija populusa u pm.
triconja

#8713 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by triconja »

Ne kontam taktiku u ww2. Imali su rat prije 20ak godina i mogli su sabrati dva i dva. Jebemu raka salju po 200 ljudi da napadaju neku lokaciju na maloj povrsini, artiljerija ubi sve zivo i nezivo :lol: . Barem da naprave razmak metar dva da smanje zrtve bombardovanja :lol: .

Dobro je da su u novije vrijeme skontali da se ne napada kao u helenskim ratovima nego malo po malo :lol:
uglavnomja

#8714 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by uglavnomja »

Njanjavi wrote:Ne kontam ove suplje floksule tipa, treba Boris Johnson doc u posjetu njaku zvizgonji zvizdicu i satro prica kao dolazi on da pokaze podrsku nasem putu u eu integracije, nas napredak kao neki, satro britaniji kao stalo do nas plaho.
Mislim ok shvatljivo mi je da oni kurcem ne mrdaju vec samo copy paste ta sablonska sranja za javnost napisu, al kako insan moze bit tako stupidan i gutat te floskule uz svesrdnu pomoć botova novinarskih.
Kako te novinare ne bude bruka jedno te isto citat samo mjenjat imena i situacije.
Neshvatljiva mi je sistematska stupidizacija populusa u pm.

:D

boris j i put u eu :lol:

valjda da nam objasni da je bolje nikako ne uNIlazit nego uNIc pa izac :D

a na temu: ne kontam ko cita ta saopstenja :-)
Njanjavi

#8715 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Njanjavi »

triconja wrote:Ne kontam taktiku u ww2. Imali su rat prije 20ak godina i mogli su sabrati dva i dva. Jebemu raka salju po 200 ljudi da napadaju neku lokaciju na maloj povrsini, artiljerija ubi sve zivo i nezivo :lol: . Barem da naprave razmak metar dva da smanje zrtve bombardovanja :lol: .

Dobro je da su u novije vrijeme skontali da se ne napada kao u helenskim ratovima nego malo po malo :lol:
Druze ne razumijes siru sliku.
Ne budi naivan i ne padaj na oficijelnu pricu oko tih ratova.
Nijedan svjetski rat nije vodjen zbog razloga koje su naveli, vec zbog radikalne redukcije populusa.
Jednostavno tako drustvo funkcionise, htjeo ti to ili ne, tako je kako je.
Cilj i jest bio da izgine sto vise naroda jbga, da se svede broj insana na prihvatljiv nivo, da ne bi planeta pocela mahnitat i otresla sve insane kao parazite sa svojih ledja svojim metodama.
triconja

#8716 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by triconja »

Njanjavi wrote:
triconja wrote:Ne kontam taktiku u ww2. Imali su rat prije 20ak godina i mogli su sabrati dva i dva. Jebemu raka salju po 200 ljudi da napadaju neku lokaciju na maloj povrsini, artiljerija ubi sve zivo i nezivo :lol: . Barem da naprave razmak metar dva da smanje zrtve bombardovanja :lol: .

Druze ne razumijes siru sliku.
Ne budi naivan i ne padaj na oficijelnu pricu oko tih ratova.
Nijedan svjetski rat nije vodjen zbog razloga koje su naveli, vec zbog radikalne redukcije populusa.
Jednostavno tako drustvo funkcionise, htjeo ti to ili ne, tako je kako je.
Cilj i jest bio da izgine sto vise naroda jbga, da se svede broj insana na prihvatljiv nivo, da ne bi planeta pocela mahnitat i otresla sve insane kao parazite sa svojih ledja svojim metodama.
To je vec teorija zavjere. Moras priznati da se desila evolucija razvojem artiljerije i vatrenog naoruzanja. Kaze da je najvise zrtava u oba svjetska rata napravljeno artiljerijom.

Pogledaj kako su cete bile rasporedjene u napoleonskim ratovima i kakav je razmak bio izmedju njih. Onda razvojem artiljerije oko japansko-kineskog (1894) i ruso-japanskog (1904) ljudi su skontali da nije uredu tako organizovane cete postavljati na bojno polje. Padne jedna granata i kud koji mili moji.

Za vrijeme ww1 na pocetku je i nastala ona narodna "lupa ko maksim po diviziji" upravo zbog kasnjenja u prihvatanju "modernog" nacina ratovanja. Francuzi su slali ljude na mitraljeze preko nicije zemlje trpeci ogromne gubitke. Kasnije za vrijeme ww2 ljudi su malo skontali da se tako ne moze dobiti rat pa su malo "uredili" taktike. Danasnji ratovi se vode tako sto imas malo profesionalnih vojnika na velikom razmaku i skoro da artiljerija ne moze uzrokovati velike gubitke kao u proslim ratovima.
Anestezija

#8717 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Anestezija »

šta je ovo po fb sto pisu skoro svi naka pticurina klepetan se vraca hu ha neka roda
TAFKAP

#8718 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by TAFKAP »

To se valjda ona serija sa Beloglicem vraca na mali ekran, ili mozda misle na Prison Break :?
uglavnomja

#8719 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by uglavnomja »

to je jedna fina prica, o ljudima i zivotinjama :) koja traje 24 godine

covjek je spasio ranjenu zensku rodu, koja nikad vise nije mogla letjeti na jug, i onda se pojavio muzjak koji je dolazio njoj zadnjih 15 godina ...

pun google prica o njima
triconja

#8720 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by triconja »

uglavnomja wrote:to je jedna fina prica, o ljudima i zivotinjama :) koja traje 24 godine

covjek je spasio ranjenu zensku rodu, koja nikad vise nije mogla letjeti na jug, i onda se pojavio muzjak koji je dolazio njoj zadnjih 15 godina ...

pun google prica o njima
Jel im ovaj covjek drzo svijecu? :lol:
uglavnomja

#8721 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by uglavnomja »

jasta nego svijecu :lol:

i jos dobar dio hrvatske, ima i web uzivo :D

'par slikica

Image
petunija

#8722 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by petunija »

Evo ja ne kontam kako to na ovom našem forumu Kladionica spada u "ostali sportovi"
Zar klađenje nije kockanje? Mislim kakav crni sport :?
uglavnomja

#8723 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by uglavnomja »

petunija wrote:Evo ja ne kontam kako to na ovom našem forumu Kladionica spada u "ostali sportovi"

:lol: :lol: :lol: :lol:
:thumbup:

hebatga, ovi sto se klade na utakmice su obicno vrhunski poznavatelji sporta :D
MOSALJOZE

#8724 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by MOSALJOZE »

Ne kužim forumaše na temama bhtelecom,telemach,hs itd..
U programskoj šemi postoji 150-200 kanala i jave se kako im ne radi behar,pink 62 :-)
Šta,svaki dan prešalta sve kanale da bi se mogao požaliti :-)
Logovan

#8725 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Logovan »

petunija wrote:Evo ja ne kontam kako to na ovom našem forumu Kladionica spada u "ostali sportovi"
Šta je, ako nije sport? :? :mrgreen:
Post Reply