Ka'e žena ženi (a ko će koga , nego žena ženu... valjda zajebat, pohvalit ili istracat ).
Ne znam , ne mogu biti pametan. Biro mi je oduzeo pamet. (Mnogi mi kažu, daj nadji nešto, zguzi, pojebi...
Kako ću bolan forume, ne može mi se dići.. mislim , može ali samo do pola i nije krut kao ranije...
Ali eto. Kad budete pili antidepresive , pitat ću ja vas kakav će biti vaš libido..
a Šta me briga , Golden State jedva Philu dobio.. ma mog 'o bi Boston iz drugog plana iznenadit ove godine. Vidjet ćemo sve..
Ka'e žena ženi : Čuj kažu , (onaj izgled teleceg cudjenja) nije sreća para puna vreća. Sa parama rješavas bolan sve. I onda ona druga klimnu glavom.
Šta je vas dvije toliko sjebalo? Garant razvod. Jbg, jedan se oteg'o, drugi se proteg'o. Sta ste se tu raspekmezile k'o kakve guske?
Kae meni frajer : Razocarane i nesretne zene.. Ja sam na birou, kako je meni ?
Nije mi nimalo lose. Sretan sam. Nosim kupon od 12 maraka , i imam 4,60 KM u novčaniku, (počeo sam setati i uzivam u sarajevskom cistom zraku i prirodi , prije nego u nekoj zadimljenoj polusmrknutoj kafancugi kod Kibeta)
Jebo mater WI FI mu spor , garant uzeo onaj najjeftiniji , pa ne mogu se tagirati da me raja na facebooku vidi da sam dogurao cak do Breze.. bude li kakve nafake , dogodine idem u Vares.
Bice to putovanje iz snova.. jedva cekam da obidjem historijske znamenitosti tog vremesnog gradica.
Dace Bog neku nafaku.
(Od'o bacit u Turbe Sedam Braće po pola marke da mi se ostvari želja da nađem vreću punu para , da bi dostigao optimalan nivo životne sreće ?
Dim njihovog presovanog hercegovackog duhana se proširi parkom kod BBI centra.
Jel to znači da ja , što nemam para , moram biti nesretan? Jel Boga ti postoji kakva trafika sreće da to kupim ? Tu sreću ? Ali hajde daj mi neku jeftinu sreću , ne mora biti orginal (Njemački kvalitet, jes sestre mi.. jel mi to ne vjeruješ? ) može i kineska kopija... ali do 4,60 KM, nemoj da je skuplja Allaha ti, može uz nadoplatu još nešto sa profila.. bujrum, pogledaj ako ti Šta odgovara.
To sam sve čuo , i onda mi je na um pao jedan čovjek.
Zove se Halid Beslic. (Naš Hamke).
O njemu bih poslije rekao dvi tri riči. Ali , gledaj.
Pare dosta pomažu , ali ne kreiraju sreću. Mentalne obrasce koji ti odgovaraju i sreću kreiras sam. Sve je do tebe. Uvijek se sjetim Israela Kamenoloma i njegove gitarice. Koliko je taj čovjek samo bio sretan ! Niste ni svjesni toga.
Ako ćemo pomno analizirati njene 2 rečenice, znači da su ljudi koji imaju vreća para , SRETNI ? Samo oni imaju pravo na sreću ? Mi koji nemamo para, mi nemamo pravo biti sretni ? Jbg, moj Bakire, pisaj po sirotinji. 100 hiljada radnih mjesta..
Jbg, stari, precer'o si musafa'm.
Ako ima kakva ženska osoba do 24 godine , da ovo čita.. slušaj vidio sam dobar BMW X6 kod Waltera, znači haos.. ima dobre falunge, tip ćelav, osisan na nulericu, Body majica, air max tene i trenerka.. frae'r hrakn'o ispred ulaza i ispis 'o se ondje kod ulaza.. ondje desno, on ima ekskluzivno VIP pravo da piša tu , ipak je on iz Gornjeg Egipta, oni su malo vise gradska raja.. kontas?
Allaha 'm dobar je sa svim onim zajebaTim dilerima sa Dobrinje . Ali ima dobre falunge.. a ti si vazda sanjala da se udas za felgu od Audija, al more i BMW. Sve je to sreća.
Trivijalno je razmišljati da postoji i ona druga medalja sreće , nešto toliko neprimjetno i neopipljivo, ali toliko snažno i ljudskom obliku potrebno ? Samo ne more to svako spoznati. Kako ću ja biti sretniji od tog tipa koji ima bijesnog BMW, a ja imam Centrinu mjesečnu? Kako da ja budem sretniji od njega ?
Jbg, to je po svim zakonima fizike nemoguće. On u svojim rukama drži kavijar, prstace , losos, i drži vreće pune para.. a ja u rukama držim staru nasadjenu lopatu , i dobrom sam upoznat sa pozdravnom porukom cementare Kakanj i sa njihovim sloganom na tim vrećama... naše vreće nisu iste , ali da li nam je sreća ista ? Ovisi. Ovisi o trenutku , ovisi o osobi.. ovisi o potrebi.
Kažem, sjećam se kad je Sucre u Meksiku upoznao čovjeka koji je nedavno ostao od žene.. Sucre, jedan od Fox River 8, ( jebite me posred nosa , ne treba kondom, kad se sjetim kako je zbog Maricruz pljack 'o piljare, da može da je odvede na kolač.. i osudise ga..)
ali Šta je ljubav kad muškarac vozi motor iz Utaha da stigne da prekine vjenčanje u Vegasu.. prava ljubav nije potrošna.. Hector je picka, razbio bi ga Sucre jedan na jedan.. Bi musafa'm. (U Holivudu su stvari savršene , jbg utopija.. ali hajmo se barem pretvarat..
Kae los macnjones Sucreu :
Čovjek u životu samo ima.. (jedan kavez u kojem drži kokosku, sliku Bogorodice na zidu, i jednu svijeću).
Čitav život sam bio sretan , sad kad mi je umrla žena i kad moram večerati sam , ja sam nesretan i to mi najteže pada... Sucre, bori se za nju. Bori se za Maricruz.
Kakav bolan BMW X6, felge, i body majica.. kakve crne pare ?
Ne serite. Sreća. Relativno neodređen pojam.. teško je to naći.. prije će biti da ću ispred Waltera naći vreću para , nego tu neku sreću..
Ali dotad ću se družiti sa vrećama cementare Kakanj.
Kad već spomenuh Halida, njegova sreća je konstantna. I kad je bio tesar, i kad je pjevao pred premijerom države. On je uvijek ostao isti. Da li si ti ostala ista ?
Sreću nosiš u sebi , to se ne kupuje parama , moj jarane.. naučiš kroz život
(Život daje najbolje lekcije , vjeruj ovoj forumskom nicku kad ti kaže )
Moja hanumice sa klupe iz parka kod BBI centra, promijeni duhan , ucadi grad , jadna ne bila
Sarajevo moje , jedini moj grad!