Popularne stvari koje ne kontam
-
direstraits0078
#7326 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Zaizac na par dana:

-
belfy
#7327 Re: Popularne stvari koje ne kontam
kazem ja da su kod tebe neki dobri dzepovi... pogledaj samo ona tri najveca kljuca u odnosu na upaljac. znam da sam ih uslikao onako zgomilane, tako da se ne primjeti brdasce koje oni naprave, ali eto... gdje kupujes te dzepove i koliko kostaju?supercali wrote:Kod mene bi ovo stalo u dzep bez smetanja
- Dr Kova
#7328 Re: Popularne stvari koje ne kontam
direstraits0078 wrote:Zaizac na par dana:
-
belfy
#7329 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Buckethead wrote:direstraits0078 wrote:Zaizac na par dana:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- shalla
#7330 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ocam' da naprave ovakav crni prsluk, da mu daju ono malo nekog šminkeraja i da ostave ovoliko džepova, hladno bih torbicu zamijenio sa njim

- Pryda
#7331 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Zato moze jedna past triput, nikad se ne znaannoy wrote:Uzas su mi ove torbice
Pogotovo ova gore sto ju nosi pod rukom![]()
A najbolji su mi ovi sto nose uvijek sa sobom kutiju kondomada niste malo preoptimisticni, nece past iznenadni trojac na putu do konzuma
-
upsy_daisy
#7332 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ko o čemu, pušači o zagađenju zraka
- supercali
#7333 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Mozemo o tome na kafiupsy_daisy wrote:ko o čemu, pušači o zagađenju zraka
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#7334 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Bas, sigurno ovaj smog od cigara.
-
direstraits0078
#7335 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Dole lift!
- Amazonka27
#7336 Re: Popularne stvari koje ne kontam
jel' ikom palo na pamet da ljudi nose i lijekove u torbicama (npr.)? pumpice za asmu? Insulin olovke? Maramice? Nama je svaki ku*ac ofiran i bolje trpati po džepovima jer je eto to manje ofirno od torbice...a sto vam se spermići u jajcima zrače dok nosite mobitel u manje ofirnom mjestu od torbice....to nikom ništa. E sad kad ovo pročitate - vidim vas u shopingu za vikend po neke torbice...sve vam dirajte ali jajca ne.
- Raigor Stonehoof
#7337 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Hahaha, zracenje mobitela
To sto je tvoj djuvegija homic sa torbicom, govori nam puno i o tebi
- ho oponopono
#7338 Re: Popularne stvari koje ne kontam
...u džepu mu haman cigla, kontam kita mu se digla...pih...
- supercali
#7339 Re: Popularne stvari koje ne kontam
A jel tebi palo na pamet da procitas o cemu pisemoAmazonka27 wrote:jel' ikom palo na pamet da ljudi nose i lijekove u torbicama (npr.)? pumpice za asmu? Insulin olovke? Maramice? Nama je svaki ku*ac ofiran i bolje trpati po džepovima jer je eto to manje ofirno od torbice...a sto vam se spermići u jajcima zrače dok nosite mobitel u manje ofirnom mjestu od torbice....to nikom ništa. E sad kad ovo pročitate - vidim vas u shopingu za vikend po neke torbice...sve vam dirajte ali jajca ne.
Normalno da ce onaj kp nosi lijekove inzuline klince palce nositi to u torbici
Govorimo o novcaniku kljucevima i jebenom mobitelu
To o zracenju isti klinac kad me zraci dok pricam nek zraci i njega mozda od radijacije i poraste pa nekome je to dobitak
- supercali
#7340 Re: Popularne stvari koje ne kontam
A kite su inace oblik cigleho oponopono wrote:...u džepu mu haman cigla, kontam kita mu se digla...pih...
-
Seawolf
#7341 Re: Popularne stvari koje ne kontam
shalla wrote:ocam' da naprave ovakav crni prsluk, da mu daju ono malo nekog šminkeraja i da ostave ovoliko džepova, hladno bih torbicu zamijenio sa njim![]()

-
Hakiz
#7342 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Odeš u prodavnicu ribolovnog materijala, kupiš prsluk, kupiš crnu boju za tkanine et voila. A ni Army shop nije za odbaciti.shalla wrote:ocam' da naprave ovakav crni prsluk, da mu daju ono malo nekog šminkeraja i da ostave ovoliko džepova, hladno bih torbicu zamijenio sa njim![]()
-
direstraits0078
#7343 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Nikad robom! Vazda trajvanom!
- Amazonka27
#7344 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ljudi koji puno kevcu na homosexualce a furaju se isključivo na "muske stvari" (npr fudbal) naucno je dokazano da su i sami homosexualci koji ne zele to da prihvate ili priznaju zbog osude okoline.Raigor Stonehoof wrote:Hahaha, zracenje mobitela![]()
- Amazonka27
#7345 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pa kakva ti je logika? Pola u dzepove pola u torbicu? Ili je ovima zbog lijekova dozviljeno sve zajedno nositi ali da na zahtjev zainteresovanih otvori i pokaze sadrzaj kako bi se opravdao da li je ofiran ili ne? Dajte ba ljudi, izadjite iz konzerve i nek hoda kako god ko hoce. Peacesupercali wrote:A jel tebi palo na pamet da procitas o cemu pisemoAmazonka27 wrote:jel' ikom palo na pamet da ljudi nose i lijekove u torbicama (npr.)? pumpice za asmu? Insulin olovke? Maramice? Nama je svaki ku*ac ofiran i bolje trpati po džepovima jer je eto to manje ofirno od torbice...a sto vam se spermići u jajcima zrače dok nosite mobitel u manje ofirnom mjestu od torbice....to nikom ništa. E sad kad ovo pročitate - vidim vas u shopingu za vikend po neke torbice...sve vam dirajte ali jajca ne.
To o zracenju isti klinac kad me zraci dok pricam nek zraci i njega mozda od radijacije i poraste pa nekome je to dobitak
- supercali
#7346 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontasAmazonka27 wrote:Pa kakva ti je logika? Pola u dzepove pola u torbicu? Ili je ovima zbog lijekova dozviljeno sve zajedno nositi ali da na zahtjev zainteresovanih otvori i pokaze sadrzaj kako bi se opravdao da li je ofiran ili ne? Dajte ba ljudi, izadjite iz konzerve i nek hoda kako god ko hoce. Peacesupercali wrote:A jel tebi palo na pamet da procitas o cemu pisemoAmazonka27 wrote:jel' ikom palo na pamet da ljudi nose i lijekove u torbicama (npr.)? pumpice za asmu? Insulin olovke? Maramice? Nama je svaki ku*ac ofiran i bolje trpati po džepovima jer je eto to manje ofirno od torbice...a sto vam se spermići u jajcima zrače dok nosite mobitel u manje ofirnom mjestu od torbice....to nikom ništa. E sad kad ovo pročitate - vidim vas u shopingu za vikend po neke torbice...sve vam dirajte ali jajca ne.
Nema lijekova nema inzulina nego samo kljuc novcanik i mobitel
Ako ti za to treba torbica onda si iskompleksiran a ne potreba
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#7347 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Kasno si zatrazila peace 
- Warashii
#7348 Re: Popularne stvari koje ne kontam
51 put rasprava o "pederusama" na ovom forumu
.
Zimi je ne trebam, imam jaknu, ljeti vala ne mogu bez nje.
Prije dok sam po djepovima nosao ključeve vazda džepovi suplji, mnogo ključeva pa probiju džepove, taman za džepnog bilijara. Jos ne duhanim pa ne nosam pribor al opet ne moze sve stati. Osim toga ovako mi sve na jednom mjestu, novcanik, kartica auta, saobraćajna, ključevi, kino od telefona, blokic i olovka,USB kabal, mali sarafciger.
Zimi je ne trebam, imam jaknu, ljeti vala ne mogu bez nje.
Prije dok sam po djepovima nosao ključeve vazda džepovi suplji, mnogo ključeva pa probiju džepove, taman za džepnog bilijara. Jos ne duhanim pa ne nosam pribor al opet ne moze sve stati. Osim toga ovako mi sve na jednom mjestu, novcanik, kartica auta, saobraćajna, ključevi, kino od telefona, blokic i olovka,USB kabal, mali sarafciger.
- Amazonka27
#7349 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Torbicom cu ihMatijevic_Vlado wrote:Kasno si zatrazila peace
- shalla
#7350 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Evo, hajde da presječemo...
Ja ne kontam kako se ljudima da razglabati na forumu mjesecima o nečemu na šta apsolutno ne mogu uticati. Otvoriš Klix forum, na 1000 tema piše onaj Supercali, onaj Shalla, Buckethead, Tomahawk11 itd itd, nađite život jebem vas besposlene
Ja ne kontam kako se ljudima da razglabati na forumu mjesecima o nečemu na šta apsolutno ne mogu uticati. Otvoriš Klix forum, na 1000 tema piše onaj Supercali, onaj Shalla, Buckethead, Tomahawk11 itd itd, nađite život jebem vas besposlene