Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja vam gore stavih sliku svih stvari koje SVAKODNEVNO nosim, vi to nagurajte u džepove i da vam pritom ne smeta, ja platim večeru
I da, pritom napominjem da u džepove stavim rukavice kad ih skinem, gdje ću ih drugo jbg... Ovakvu torbicu sam imao dugo pa mi pukla pregrada unutra, ne kontam šta joj fali? Ili sam ja onda previše ne-macho
ma cool ti je ta torbica, ali ne kontam taj sprtnjak, da sam musko ja bih nosala torbu za laptop, nesto musko u sta moze stati a4 format.
one messenger bag
ovako nesto http://www.blokesbags.co.uk/mens-messen ... enger-bag/
imas mjesta za sve, toliko je velika da je neces zaboraviti, a mozes i manju kupovinu obaviti bez da nosas vrecice.
Ti wewa postavila torbu a ne torbicu
To je torba tipa messenger (nesto kao kod postara) samo malo uza
I shalla sto je postavio zadnju je torba a ne torbica
Ovdje je prica o onim torbicama sto je tomo postavio mada i tu zadnja vuce vise na torbu nego torbicu
ma te malecke su smijesne. kad vec nesto nosas, vuces za sobom, uzmi konkretnu torbu pa vuci. ove malene, a covjek od dva metra su smijesne za vidjeti. onaj bubreg barem mozes sakriti ispod majice i jaknu jos imas, kao da nista ne nosis, ali onako kad se vidi bljak.
pustopoljina wrote:ma te malecke su smijesne. kad vec nesto nosas, vuces za sobom, uzmi konkretnu torbu pa vuci. ove malene, a covjek od dva metra su smijesne za vidjeti. onaj bubreg barem mozes sakriti ispod majice i jaknu jos imas, kao da nista ne nosis, ali onako kad se vidi bljak.
Nema na cemu posto ste great minds mozete jedna za drugom na kafu u nedjelju
Buckethead wrote:Previše polazite od sebe, pajel, k'o da se svijet vrti oko vas.
Ako ti ne nosaš, nosa neko drugi, koga boli kurac šta ti nosiš, ne nosiš i obratno...
Otprilike tako i jeste
Ono sto se tebi svidja, ne mora i meni i obrnuto.
Ali...neke stvari se oznacavaju papanlukom, pogotovo kod nas i onda je to mass misljenje.
To se podrazumjeva
Govorimo o tome s kojim razlogom neko nosi nesto
Jbg te torbe ocekujes da nosi neko poslovan ko ima kljuceva bruku ko ima dokumentacije nekakve i sl
A ne da nosi neko ko ima mobitel kljuc i zvake
Novcanik nema jer cenera kojeg ima nosi u dzepu
supercali wrote:
To se podrazumjeva
Govorimo o tome s kojim razlogom neko nosi nesto
Jbg te torbe ocekujes da nosi neko poslovan ko ima kljuceva bruku ko ima dokumentacije nekakve i sl
A ne da nosi neko ko ima mobitel kljuc i zvake
Novcanik nema jer cenera kojeg ima nosi u dzepu