Popularne stvari koje ne kontam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
ultima_palabra

#6226 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by ultima_palabra »

Velkoski wrote:
JThomas wrote:pa nisu to hiljade ljudi, to je nekoliko stotina ljudi, za vjerovatno najpopularniju filmsku franšizu na svijetu. gdje god ima struje biće tako.
Mah, koliko god da je, pravo je čudo. Bar za grad koji se nalazi u kurčevom stanju. :mrgreen:
Sto je cudo, pomama je i kad izlazi 50 nijansi, Bond, Hobit ili bilo koji drugi malo komercijalniji film gdje se mozes furati da ces biti vidjen.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#6227 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Velkoski »

ultima_palabra wrote:
Velkoski wrote:
Mah, koliko god da je, pravo je čudo. Bar za grad koji se nalazi u kurčevom stanju. :mrgreen:
Sto je cudo, pomama je i kad izlazi 50 nijansi, Bond, Hobit ili bilo koji drugi malo komercijalniji film gdje se mozes furati da ces biti vidjen.

Moguće... Nisam primijetio iskreno, valjda jer me nije interesovalo. Ali s obzirom na to da si u raji 'nerd' čim spomeneš Star Wars poprilično mi je čudno da ima interesa. :mrgreen:

A što se tiče kina. Maksuz sam otiš'o na premijeru 'The Dark Knight Rises', skont'o da je Cinema City sranje i od tada čekam da sve fino gledam doma. :mrgreen:
kakavdanakneiskustvu

#6228 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by kakavdanakneiskustvu »

beynonce je izuzetno iritantna
Bodkin

#6229 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Bodkin »

_BataZiv_0809 wrote:
dezurni_ucenik wrote:DJ ne svira vec pusta muziku, sad to sto se Guetta nafurao da je muzicar, to je vec stvar informativnog razgovora kod psihijatra.
Haj Guettinu ulogu i nekako razumijem, ali de ti meni objasni koji su hakurik u muzici npr Kanye West ili Timbaland?
E jebiga sad jarane
Pirija

#6230 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Pirija »

Raigor Stonehoof wrote:http://wundergroundmusic.com/david-guet ... ire-set-2/

i onda kaze ono "muzicar" :lol: ono nesto "svira" :lol:

wuderground je satrirican sajt....
http://wundergroundmusic.com/edm-fans-m ... n-the-air/
Bodkin

#6231 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Bodkin »

Joj jeboga tito, vama je sad problem sto neko toliko voli SW ili LOTR. Pa ova tema bas otisla u pogresnom pravcu
mali_balon

#6232 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by mali_balon »

Ima vec nekoliko dana me nerviraju neke peticije za ukidanje raznih farmi i slicnih kuraca palaca PA IMA LI IKO DALJINSKI MATER VAM RETARDIRANU ako ne znate na pritisnut poljku na daljinskom pa promjeniti kanal onda vam i ne treba ukidati te gluposti nego vas treba vezati da 24 sata gledate te ljudske izdrkotine........uh sto se upalih...u pm...odo jedan apaurinici od 5mg popit
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#6233 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by _BataZiv_0809 »

Bodkin wrote:
E jebiga sad jarane
Sta je rec :-?
KB9

#6234 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by KB9 »

mali_balon wrote:Ima vec nekoliko dana me nerviraju neke peticije za ukidanje raznih farmi i slicnih kuraca palaca PA IMA LI IKO DALJINSKI MATER VAM RETARDIRANU ako ne znate na pritisnut poljku na daljinskom pa promjeniti kanal onda vam i ne treba ukidati te gluposti nego vas treba vezati da 24 sata gledate te ljudske izdrkotine........uh sto se upalih...u pm...odo jedan apaurinici od 5mg popit
peticija protiv glupog trosenja apaurina
ultima_palabra

#6235 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by ultima_palabra »

Velkoski wrote:
ultima_palabra wrote:
Velkoski wrote:

Moguće... Nisam primijetio iskreno, valjda jer me nije interesovalo. Ali s obzirom na to da si u raji 'nerd' čim spomeneš Star Wars poprilično mi je čudno da ima interesa. :mrgreen:

A što se tiče kina. Maksuz sam otiš'o na premijeru 'The Dark Knight Rises', skont'o da je Cinema City sranje i od tada čekam da sve fino gledam doma. :mrgreen:
Ma samo ti kazem da to nema puno veze sa filmom, nego je vise pokazivanje... guzonje koje pozovu sponzori, i ovi sto hoce da su vidjeni i uslikani u tom drustvu.
Bodkin

#6236 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Bodkin »

A sta ako neko fakat voli SW? Jel to moguce ili bas svi hoce da slikaju sa guzonjama?
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#6237 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Truba »

mislio sam da će biti obratno
ali kako godine prolaze sve manje i manje stvari kontam
KIseljak12

#6238 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by KIseljak12 »

Da mi je prije 20 godina rekao da ce biti u Sarajevu takva pomama za Star Wars i Tolkienom, rek'o bih mu da je lud...
palestinka

#6239 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by palestinka »

mali_balon wrote:Ima vec nekoliko dana me nerviraju neke peticije za ukidanje raznih farmi i slicnih kuraca palaca PA IMA LI IKO DALJINSKI MATER VAM RETARDIRANU ako ne znate na pritisnut poljku na daljinskom pa promjeniti kanal onda vam i ne treba ukidati te gluposti nego vas treba vezati da 24 sata gledate te ljudske izdrkotine........uh sto se upalih...u pm...odo jedan apaurinici od 5mg popit
Slažem se. Ne gledam. Nemam pojma ko su ljudi. Zaista. Nikakav problem nije ne gledati farmu i slično ako to doista ne želiš. Toliko je programa drugih. Peticije su dodatna reklama. Farmu gleda onaj ko to hoće i kome je to zanimljivo, a ne zato što nema šta drugo gledati i raditi.
palestinka

#6240 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by palestinka »

Bodkin wrote:A sta ako neko fakat voli SW? Jel to moguce ili bas svi hoce da slikaju sa guzonjama?
Gomila ljudi trči po događajima da bi bili viđeni bilo da se otvara granap ili je premijera SW. Njihova stvar.
Naravno da postoje oní koji fakat vole SW i njima ide na živce što se trebaju, valjda, braniti i objašnjavati da nisu pomodarske ovce kojima je neko rekao da je taj film IN. Ili trebaju čekati da prođe nekoliko mjeseci i onda gledaju anonimno film. I nikom ne pričati o tome, jer 'ko to gleda je pod uticajem reklame, nema svoje ja, žrtva je amerikanizacije, hoće samo da bude u trendu i još štošta.
Bodkin

#6241 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Bodkin »

palestinka wrote:
Bodkin wrote:A sta ako neko fakat voli SW? Jel to moguce ili bas svi hoce da slikaju sa guzonjama?
Gomila ljudi trči po događajima da bi bili viđeni bilo da se otvara granap ili je premijera SW. Njihova stvar.
Naravno da postoje oní koji fakat vole SW i njima ide na živce što se trebaju, valjda, braniti i objašnjavati da nisu pomodarske ovce kojima je neko rekao da je taj film IN. Ili trebaju čekati da prođe nekoliko mjeseci i onda gledaju anonimno film. I nikom ne pričati o tome, jer 'ko to gleda je pod uticajem reklame, nema svoje ja, žrtva je amerikanizacije, hoće samo da bude u trendu i još štošta.
Ja ga pogledao veceras i upravo to :thumbup:
palestinka

#6242 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by palestinka »

Bodkin wrote:
palestinka wrote:
je li dobar? Ja jedva čekam.
Bodkin

#6243 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Bodkin »

palestinka wrote:
Bodkin wrote:
Necu nista reci da ne pokvarim dozivljaj :)
Sephora

#6244 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Sephora »

Image

U svemu i svacemu led...

Image

Image

Image

Image
palestinka

#6245 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by palestinka »

Bodkin wrote:
palestinka wrote:
Bodkin wrote:
Necu nista reci da ne pokvarim dozivljaj :)
.
Last edited by palestinka on 06/02/2016 18:10, edited 1 time in total.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#6246 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by -LIBERO- »

@Sephora :thumbup: . Ocito imamo slican pogled na estetiku. :facepalm: :place1: :D
Domaci izdajnik
Horoskop: Vodokotlić

#6247 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Domaci izdajnik »

Danas sam čuo najjači biser u zadnje vrijeme! Kaže mi Rumun danas:

- Vi ste iz Bosne najgori za biznis.
- Što li?
- Ne može vas čovjek zajebati nikako...

:lol: :lol: :lol: :lol:

Marifetluk proof people :mrgreen:
zippoo87

#6248 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by zippoo87 »

Lajavikrelac wrote:Danas sam čuo najjači biser u zadnje vrijeme! Kaže mi Rumun danas:

- Vi ste iz Bosne najgori za biznis.
- Što li?
- Ne može vas čovjek zajebati nikako...

:lol: :lol: :lol: :lol:

Marifetluk proof people :mrgreen:
haha
meni je ovo rekla jedna dalmatinka prije koju godinu,kada sam isao na ljetovanje i cjenkao se za smjestaj :D
a ja zapeo za euro i ne popustam haha :D
palestinka

#6249 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by palestinka »

Sarajmen wrote:
palestinka wrote:
Slažem se. Ne gledam. Nemam pojma ko su ljudi. Zaista. Nikakav problem nije ne gledati farmu i slično ako to doista ne želiš. Toliko je programa drugih. Peticije su dodatna reklama. Farmu gleda onaj ko to hoće i kome je to zanimljivo, a ne zato što nema šta drugo gledati i raditi.
Taj odron od programa ce se ubuduće emitovati iza ponoći, zahvaljujući i tim peticijama...
.
Last edited by palestinka on 06/02/2016 18:09, edited 1 time in total.
palestinka

#6250 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by palestinka »

Sarajmen wrote:Mislio sam da je ipak postignuta , uslovno rečeno zaštita mladih i neizgrađenih ličnosti... a za punoljetne i o ukusu je suvišno bilo šta reći.
.
Last edited by palestinka on 06/02/2016 18:08, edited 1 time in total.
Post Reply