Sto je cudo, pomama je i kad izlazi 50 nijansi, Bond, Hobit ili bilo koji drugi malo komercijalniji film gdje se mozes furati da ces biti vidjen.Velkoski wrote:Mah, koliko god da je, pravo je čudo. Bar za grad koji se nalazi u kurčevom stanju.JThomas wrote:pa nisu to hiljade ljudi, to je nekoliko stotina ljudi, za vjerovatno najpopularniju filmsku franšizu na svijetu. gdje god ima struje biće tako.
Popularne stvari koje ne kontam
- ultima_palabra
#6226 Re: Popularne stvari koje ne kontam
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#6227 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ultima_palabra wrote:Sto je cudo, pomama je i kad izlazi 50 nijansi, Bond, Hobit ili bilo koji drugi malo komercijalniji film gdje se mozes furati da ces biti vidjen.Velkoski wrote:
Mah, koliko god da je, pravo je čudo. Bar za grad koji se nalazi u kurčevom stanju.
Moguće... Nisam primijetio iskreno, valjda jer me nije interesovalo. Ali s obzirom na to da si u raji 'nerd' čim spomeneš Star Wars poprilično mi je čudno da ima interesa.
A što se tiče kina. Maksuz sam otiš'o na premijeru 'The Dark Knight Rises', skont'o da je Cinema City sranje i od tada čekam da sve fino gledam doma.
-
kakavdanakneiskustvu
#6228 Re: Popularne stvari koje ne kontam
beynonce je izuzetno iritantna
-
Bodkin
#6229 Re: Popularne stvari koje ne kontam
E jebiga sad jarane_BataZiv_0809 wrote:Haj Guettinu ulogu i nekako razumijem, ali de ti meni objasni koji su hakurik u muzici npr Kanye West ili Timbaland?dezurni_ucenik wrote:DJ ne svira vec pusta muziku, sad to sto se Guetta nafurao da je muzicar, to je vec stvar informativnog razgovora kod psihijatra.
-
Pirija
#6230 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Raigor Stonehoof wrote:http://wundergroundmusic.com/david-guet ... ire-set-2/
i onda kaze ono "muzicar"ono nesto "svira"
wuderground je satrirican sajt....
http://wundergroundmusic.com/edm-fans-m ... n-the-air/
-
Bodkin
#6231 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Joj jeboga tito, vama je sad problem sto neko toliko voli SW ili LOTR. Pa ova tema bas otisla u pogresnom pravcu
-
mali_balon
#6232 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ima vec nekoliko dana me nerviraju neke peticije za ukidanje raznih farmi i slicnih kuraca palaca PA IMA LI IKO DALJINSKI MATER VAM RETARDIRANU ako ne znate na pritisnut poljku na daljinskom pa promjeniti kanal onda vam i ne treba ukidati te gluposti nego vas treba vezati da 24 sata gledate te ljudske izdrkotine........uh sto se upalih...u pm...odo jedan apaurinici od 5mg popit
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#6233 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Sta je recBodkin wrote:
E jebiga sad jarane
- KB9
#6234 Re: Popularne stvari koje ne kontam
peticija protiv glupog trosenja apaurinamali_balon wrote:Ima vec nekoliko dana me nerviraju neke peticije za ukidanje raznih farmi i slicnih kuraca palaca PA IMA LI IKO DALJINSKI MATER VAM RETARDIRANU ako ne znate na pritisnut poljku na daljinskom pa promjeniti kanal onda vam i ne treba ukidati te gluposti nego vas treba vezati da 24 sata gledate te ljudske izdrkotine........uh sto se upalih...u pm...odo jedan apaurinici od 5mg popit
- ultima_palabra
#6235 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ma samo ti kazem da to nema puno veze sa filmom, nego je vise pokazivanje... guzonje koje pozovu sponzori, i ovi sto hoce da su vidjeni i uslikani u tom drustvu.Velkoski wrote:ultima_palabra wrote:Sto je cudo, pomama je i kad izlazi 50 nijansi, Bond, Hobit ili bilo koji drugi malo komercijalniji film gdje se mozes furati da ces biti vidjen.Velkoski wrote:
Mah, koliko god da je, pravo je čudo. Bar za grad koji se nalazi u kurčevom stanju.
Moguće... Nisam primijetio iskreno, valjda jer me nije interesovalo. Ali s obzirom na to da si u raji 'nerd' čim spomeneš Star Wars poprilično mi je čudno da ima interesa.![]()
A što se tiče kina. Maksuz sam otiš'o na premijeru 'The Dark Knight Rises', skont'o da je Cinema City sranje i od tada čekam da sve fino gledam doma.
-
Bodkin
#6236 Re: Popularne stvari koje ne kontam
A sta ako neko fakat voli SW? Jel to moguce ili bas svi hoce da slikaju sa guzonjama?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#6237 Re: Popularne stvari koje ne kontam
mislio sam da će biti obratno
ali kako godine prolaze sve manje i manje stvari kontam
ali kako godine prolaze sve manje i manje stvari kontam
-
KIseljak12
#6238 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Da mi je prije 20 godina rekao da ce biti u Sarajevu takva pomama za Star Wars i Tolkienom, rek'o bih mu da je lud...
-
palestinka
#6239 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Slažem se. Ne gledam. Nemam pojma ko su ljudi. Zaista. Nikakav problem nije ne gledati farmu i slično ako to doista ne želiš. Toliko je programa drugih. Peticije su dodatna reklama. Farmu gleda onaj ko to hoće i kome je to zanimljivo, a ne zato što nema šta drugo gledati i raditi.mali_balon wrote:Ima vec nekoliko dana me nerviraju neke peticije za ukidanje raznih farmi i slicnih kuraca palaca PA IMA LI IKO DALJINSKI MATER VAM RETARDIRANU ako ne znate na pritisnut poljku na daljinskom pa promjeniti kanal onda vam i ne treba ukidati te gluposti nego vas treba vezati da 24 sata gledate te ljudske izdrkotine........uh sto se upalih...u pm...odo jedan apaurinici od 5mg popit
-
palestinka
#6240 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Gomila ljudi trči po događajima da bi bili viđeni bilo da se otvara granap ili je premijera SW. Njihova stvar.Bodkin wrote:A sta ako neko fakat voli SW? Jel to moguce ili bas svi hoce da slikaju sa guzonjama?
Naravno da postoje oní koji fakat vole SW i njima ide na živce što se trebaju, valjda, braniti i objašnjavati da nisu pomodarske ovce kojima je neko rekao da je taj film IN. Ili trebaju čekati da prođe nekoliko mjeseci i onda gledaju anonimno film. I nikom ne pričati o tome, jer 'ko to gleda je pod uticajem reklame, nema svoje ja, žrtva je amerikanizacije, hoće samo da bude u trendu i još štošta.
-
Bodkin
#6241 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ja ga pogledao veceras i upravo topalestinka wrote:Gomila ljudi trči po događajima da bi bili viđeni bilo da se otvara granap ili je premijera SW. Njihova stvar.Bodkin wrote:A sta ako neko fakat voli SW? Jel to moguce ili bas svi hoce da slikaju sa guzonjama?
Naravno da postoje oní koji fakat vole SW i njima ide na živce što se trebaju, valjda, braniti i objašnjavati da nisu pomodarske ovce kojima je neko rekao da je taj film IN. Ili trebaju čekati da prođe nekoliko mjeseci i onda gledaju anonimno film. I nikom ne pričati o tome, jer 'ko to gleda je pod uticajem reklame, nema svoje ja, žrtva je amerikanizacije, hoće samo da bude u trendu i još štošta.
-
palestinka
#6242 Re: Popularne stvari koje ne kontam
je li dobar? Ja jedva čekam.Bodkin wrote:Ja ga pogledao veceras i upravo topalestinka wrote:Gomila ljudi trči po događajima da bi bili viđeni bilo da se otvara granap ili je premijera SW. Njihova stvar.Bodkin wrote:A sta ako neko fakat voli SW? Jel to moguce ili bas svi hoce da slikaju sa guzonjama?
-
Bodkin
#6243 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Necu nista reci da ne pokvarim dozivljajpalestinka wrote:je li dobar? Ja jedva čekam.Bodkin wrote:
Ja ga pogledao veceras i upravo to
- Sephora
#6244 Re: Popularne stvari koje ne kontam

U svemu i svacemu led...

-
palestinka
#6245 Re: Popularne stvari koje ne kontam
.Bodkin wrote:Necu nista reci da ne pokvarim dozivljajpalestinka wrote:je li dobar? Ja jedva čekam.Bodkin wrote:
Ja ga pogledao veceras i upravo to
Last edited by palestinka on 06/02/2016 18:10, edited 1 time in total.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#6246 Re: Popularne stvari koje ne kontam
@Sephora
. Ocito imamo slican pogled na estetiku.

- Domaci izdajnik
- Horoskop: Vodokotlić
#6247 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Danas sam čuo najjači biser u zadnje vrijeme! Kaže mi Rumun danas:
- Vi ste iz Bosne najgori za biznis.
- Što li?
- Ne može vas čovjek zajebati nikako...

Marifetluk proof people
- Što li?
Marifetluk proof people
-
zippoo87
#6248 Re: Popularne stvari koje ne kontam
hahaLajavikrelac wrote:Danas sam čuo najjači biser u zadnje vrijeme! Kaže mi Rumun danas:
- Što li?
![]()
![]()
![]()
Marifetluk proof people
meni je ovo rekla jedna dalmatinka prije koju godinu,kada sam isao na ljetovanje i cjenkao se za smjestaj
a ja zapeo za euro i ne popustam haha
-
palestinka
#6249 Re: Popularne stvari koje ne kontam
.Sarajmen wrote:Taj odron od programa ce se ubuduće emitovati iza ponoći, zahvaljujući i tim peticijama...palestinka wrote:Slažem se. Ne gledam. Nemam pojma ko su ljudi. Zaista. Nikakav problem nije ne gledati farmu i slično ako to doista ne želiš. Toliko je programa drugih. Peticije su dodatna reklama. Farmu gleda onaj ko to hoće i kome je to zanimljivo, a ne zato što nema šta drugo gledati i raditi.mali_balon wrote:Ima vec nekoliko dana me nerviraju neke peticije za ukidanje raznih farmi i slicnih kuraca palaca PA IMA LI IKO DALJINSKI MATER VAM RETARDIRANU ako ne znate na pritisnut poljku na daljinskom pa promjeniti kanal onda vam i ne treba ukidati te gluposti nego vas treba vezati da 24 sata gledate te ljudske izdrkotine........uh sto se upalih...u pm...odo jedan apaurinici od 5mg popit
Last edited by palestinka on 06/02/2016 18:09, edited 1 time in total.
-
palestinka
#6250 Re: Popularne stvari koje ne kontam
.Sarajmen wrote:Mislio sam da je ipak postignuta , uslovno rečeno zaštita mladih i neizgrađenih ličnosti... a za punoljetne i o ukusu je suvišno bilo šta reći.
Last edited by palestinka on 06/02/2016 18:08, edited 1 time in total.