Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mali_balon wrote: ↑28/10/2021 10:23
Znaci od neke godine se ibretim golim gleznjevima u sred zime i hajd kontam djecija furka....kad ovih dana vidim sve vise odraslih metroseksualaca sa golim gleznjevima jos zavrnu tole haman do pola lista....Bez obzira na obucu prije sam konto da to djeca furaju da im se bolje vide tene.....a ovo danas.....ne kontam.....jel im zima po nogama
+1
Prije par godina ja pitam curu s poslu u čemu je fazon, zima, a ona tako obučena, kaže ona nema gdje da kupi jeans normalne duzine
...a muski, i njihovo oblacenje inace skinny jeans-a, to je posebna tema
mali_balon wrote: ↑28/10/2021 10:23
Znaci od neke godine se ibretim golim gleznjevima u sred zime i hajd kontam djecija furka....kad ovih dana vidim sve vise odraslih metroseksualaca sa golim gleznjevima jos zavrnu tole haman do pola lista....Bez obzira na obucu prije sam konto da to djeca furaju da im se bolje vide tene.....a ovo danas.....ne kontam.....jel im zima po nogama
+1
Prije par godina ja pitam curu s poslu u čemu je fazon, zima, a ona tako obučena, kaže ona nema gdje da kupi jeans normalne duzine
Ah te slim fit zajebancije to je kako kazes tema za sebe, pa rijetko gdje imas kupit normalne farmerke....neki dan gledam lika u tim skiny kontam vjetar ce ga odnijeti 30kg kad pokisne
dječak sa šibicama wrote: ↑25/10/2021 15:00
PR tekst, jedna prijateljica prije petnaestak godina uplatila tekst u Azri, umirao sam od smijeha kad sam citao. Predstavila se kao vrhunski ekonomski strucnjak sa brojnim nagradama, nema nijednu naravno, niti je strucnjak, par godina nakon teksta ostala bez posla u jednoj stranjskoj banci u kojoj je radila. Ne moram reci da je i posao dobila preko veze.
Slagala je i skolu koju je zavrsila, smaslala da je studirala u Americi, nije.
U tim krugovima "visokog drustva" kod nas, ako nemas tekst u Graciji Azri ili koji jos tabloid imamo, danas je popularno izlaziti na portalima, ko da nemas gaca.
Jedan od zanimljivijih PR tekstova je bio o pjevacici Sladji, zeni lokalnog, hajmo reci, kontroverznog sarajevskog biznismena, vlasnika nekoliko kafica na Malti. Tada trudna, napumpana (mislim na usne, grudi & co) Sladja dobila je u sputnoj Azri, namijenjenoj valjda uzornim zenama nove bosnjacke elite i nove bosnjacke stvarnosti, naslovnicu i predstavljena je kao jedna od vecih bh zvijezda.
dječak sa šibicama wrote: ↑25/10/2021 15:00
PR tekst, jedna prijateljica prije petnaestak godina uplatila tekst u Azri, umirao sam od smijeha kad sam citao. Predstavila se kao vrhunski ekonomski strucnjak sa brojnim nagradama, nema nijednu naravno, niti je strucnjak, par godina nakon teksta ostala bez posla u jednoj stranjskoj banci u kojoj je radila. Ne moram reci da je i posao dobila preko veze.
Slagala je i skolu koju je zavrsila, smaslala da je studirala u Americi, nije.
U tim krugovima "visokog drustva" kod nas, ako nemas tekst u Graciji Azri ili koji jos tabloid imamo, danas je popularno izlaziti na portalima, ko da nemas gaca.
Jedan od zanimljivijih PR tekstova je bio o pjevacici Sladji, zeni lokalnog, hajmo reci, kontroverznog sarajevskog biznismena, vlasnika nekoliko kafica na Malti. Tada trudna, napumpana (mislim na usne, grudi & co) Sladja dobila je u sputnoj Azri, namijenjenoj valjda uzornim zenama nove bosnjacke elite i nove bosnjacke stvarnosti, naslovnicu i predstavljena je kao jedna od vecih bh zvijezda.
Ah te slim fit zajebancije to je kako kazes tema za sebe, pa rijetko gdje imas kupit normalne farmerke....neki dan gledam lika u tim skiny kontam vjetar ce ga odnijeti 30kg kad pokisne
te skinny slim zajebancije su prisutne vec nekoliko godina
meni se desilo da gledam farmerke i ide model skinny pa slim pa slim pa skini i tako do kraja
kontam na kraju ce valjda biti neke normal posto ove naprijed furaju "mladi" i sl kad na kraju skinny slim ujedno
e jbg reko ko ovo nosi
i morao sam kupiti te neke slim skinny ne znam ni ja al sam potrefio kroj koji na nogama nije bas uz nogu
sherbett wrote: ↑28/10/2021 12:08
Znaci meni je to toliko odvratno, da ne mogu gledagi! Oni muski clanci, zglobovi goli, dlakavi jer su u tim trapericama
Jbga to je bas za zene osmisljeno, tanke, depilirane zglobove, dolje tenisoce, bas lijepo za vidjeti, i onda kad se muski tako obuce, to je tako degutantno da se ne mogu dozvati
Nemam nista protiv dlaka na muskarcima, dapace! Ali ovo fakat nije muzevno
Imala sam kolegu koji se tako oblacio, jos on imao mrsave nozice a gore nabildani torzo
Nosio je te traperice krace koje otkrivaju zglob, ono tanki zglob, isto ko zenski a gore nabildan
I jos si je kupio baloner ono puca na njemu jer mu je mali, i onako mu se nadigne iza na prcastu guzicu
Kako nakaradno
to mi je inace genijalno, ovi sto idu u teretanu i "buildaju se", pa preskoce leg day haha....tanke nogice, a sto kazes nabildani torzo, hilarious
to mi je inace genijalno, ovi sto idu u teretanu i "buildaju se", pa preskoce leg day haha....tanke nogice, a sto kazes nabildani torzo, hilarious
Kakav uzas
Ja gledam ove s tankim nozicama u teretani gdje treniram, i kako ih trener zajebava za to
I decki fakat rade na jacanju nogu
Ali ovi sto su sami pametni pa misle da je torzo najbitniji, strava
Kakav uzas
Ja gledam ove s tankim nozicama u teretani gdje treniram, i kako ih trener zajebava za to
I decki fakat rade na jacanju nogu
Ali ovi sto su sami pametni pa misle da je torzo najbitniji, strava
Torzo i jeste najbitniji što se tiče zdravlja.
A ženama se haman više sviđaju tanje noge.
kako ti kažeš, ipak si ti žensko, a ja muško, pa bolje znaš šta mi/nam se više sviđa
FunkyzeitGames wrote: ↑25/10/2021 10:57
Primjetio sam da je popularno među starijim gospođama da imaju jako izraženu rozu, plavu (borovnica plavu, ne blonde plavu) ili ljubičastu tintu sijede kose. U čemu je fazon? Je li do senilnosti pa griješe ili su neki drugi razlozi (tipa štednje na boji zbog ekonomske situacije) u pitanju?
Isto sam se pitao nebrojeno puta, samo sto sam primjecivao najcesce zelenu nijansu.
Meni je bolje pitanje zasto zene sto su starije to kosa ide na krace. Dosadi im godinama da se brinu o njoj?
ExNihilo wrote: ↑29/10/2021 00:50
Nebitno, kosa se prorjeđuje kako starimo, ženama naročito nakon menopauze.
tako je, a i ranije se kosa kod mnogih istanji zbog farbanja, jer je stetno za kosu, tako da tanka a duga kosa nije bas atraktivna.
mada, ima i žena koje se nakon rodjenja djeteta/djece zapuste i vise na sebe ne gledaju kao na "ženu" nego isključivo kao majku, i u tom slucaju im je lakse da se brinu za kracu kosu jer vise ne mare za izgled.
-- wrote: ↑28/10/2021 12:43
Torzo i jeste najbitniji što se tiče zdravlja.
A ženama se haman više sviđaju tanje noge.
Torzo, i za zane, vrlo bitan.. za izgled, figuru.. sto manje grudi i tanje noge. sve ostalo je --
Kako rekoh veze ti nemas.....cuj sto manje grudi i tanje noge....vidi se da te cemerika sjebala.....ti opisiujes one sto ne znaju sta su...ono nit musko nit zensko.....nit ga jebat nit ju kuci vodit....
Isto sam se pitao nebrojeno puta, samo sto sam primjecivao najcesce zelenu nijansu.
Meni je bolje pitanje zasto zene sto su starije to kosa ide na krace. Dosadi im godinama da se brinu o njoj?
duzu kosu je teze odrzavati (pranje, susenje, mota se oko svega, itd.)
ipak je meni ljepse kad starija zena ima malo duzu kosu, jer je moze svezati, pa izgleda urednije i ljepse.
Torzo, i za zane, vrlo bitan.. za izgled, figuru.. sto manje grudi i tanje noge. sve ostalo je --
Kako rekoh veze ti nemas.....cuj sto manje grudi i tanje noge....vidi se da te cemerika sjebala.....ti opisiujes one sto ne znaju sta su...ono nit musko nit zensko.....nit ga jebat nit ju kuci vodit....
E, moj mali balon. kako chesh ti ispuhati, kad ti se 'debela'.... navali na kosti...
E, moj mali balon. kako chesh ti ispuhati, kad ti se 'debela'.... navali na kosti...
Ja kad ispusem debela uzme ventil u usta pa napuse......a stava sam da je bolje da ljulja nego da zulja....
Kad ce se uvest kakav psihotest za bracne parove koji bi da postanu roditelji.....danas u bingu dijete pade na onoj poktetnoj traci jer su roditelji gledali potomka kako zna da se krece po tom cudu, ali ne lezi vraze potomak pade jer je digao nogicu na dio koji se ne krece primjetivsi to otac se baci na pokretno cudo jer je mislio da ce pokretno cudo ufatiti potomka za prstice i polpmiti mu ih, sreca potomak je pao pri dnu pokretnog cuda, d aje pri vrhu bilo bi svega....helem otac se baci na pokretno cudo i pade pored djeteta ali uspio se podici i podici potomka.....majka tj zena je od pocetnog bodrenja i poluhistericnog uzvikivanja baravoooo sineeeee ljubavi majkina pocela da panicno urlice i doziva potomka kasnije i muza da bi se i ona napokin sjetila da skoci na pokretno cudo i potrci da utjesi potomka......
Et sta da covjek misli osim da je potreban psihotest