cendlerbing wrote: ↑07/02/2020 08:50
Jedan lik na fb objavio album svog putovanja negdje van države, skupa sa 9 prijatelja. U mene u društvu kad planiramo već treća osoba ne može da se uklopi. Kako se toliki ljudi uklope sa tajmingom za duža putovanja?!
Ja sam bila sudionik jednog takvog putovanja...islo nas je također devet osoba... znaci planiranje, organiziranje, smjestaj, prijevoz, pa onda kad smo dosli na destinaciju problem gdje sjesti... jer gdje ces naći mjesto u kaficu za 9 osoba... kretanje devet osoba... uvijek se netko čeka
ali to je doslo neplanirano... i kad se podvuče crta... što bi rekao naš narod: "nema tih para" tko će me opet natjerati na takvo nešto.
dobar osjecaj wrote: ↑07/02/2020 12:37
To je razumljivije kod jako mladih ljudi da mogu
i putovati u većoj grupu i naći lakše vrijeme (mada ne i novac) za putovanja.
U svakom slucaju
najljepse mi je putovati udvoje. Imas s kim podijeliti sve sto zelis, a ne morate ni sve vrijeme biti skupa.
Edit:
Ono što ja ne razumijem je ljetovanje u paru sa još nekim parom.. bili to momci i cure ili supružnici...
ja kad odem na more hocu da se opustim sa svojim partnerom, najbolje se nas dvoje možemo dogovoriti sta cemo jesti, gdje cemo kavu piti, kad cemo ici na plažu... onda znamo svoje financijske mogucnosti... a ne da se cimam jer sam predložila mozda preskupo mjesto/aktivnost ili je meni netko predložio...