ma lukava, k'o da ne može prepustiti nekom taj admin status, il' postaviti moderatore.Hakiz wrote:Želim otići ali ne mogu.teuta06 wrote:ja bih sad otisla...nego admin sam na jednoj stranici gdje ponekad treba neke obavijesti staviti... i ne da mi se moljakati druge ljude, pisati sto treba objaviti.. ovako kad treba, uđem, napisem, objavim i ćao.
Definicija roba.
Popularne stvari koje ne kontam
- alibaba_i_30_godina
#26376 Re: Popularne stvari koje ne kontam
- beni-bu-man
#26377 Re: Popularne stvari koje ne kontam
sto nismo ja i ti frendovi na FBalibaba_i_30_godina wrote:Meni na FB stoji pending request od tate jedno već 2-3 godine. I ostat ce tako. Iako nisam često tamo, kao što rekoh.
- animals
#26378 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Sta je to...pustopoljina wrote:Imam pinterest![]()
- nepass1
#26379 Re: Popularne stvari koje ne kontam
sto ga usrah, pricaju na druge da odvrate paznju sa sebe. samo sam ja to malo slikovito docarao 
- alibaba_i_30_godina
#26380 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Nisi nikad ni dod'o. Vise sam na insta, hajd' tamo.beni-bu-man wrote:sto nismo ja i ti frendovi na FBalibaba_i_30_godina wrote:Meni na FB stoji pending request od tate jedno već 2-3 godine. I ostat ce tako. Iako nisam često tamo, kao što rekoh.
#like za like
-
zrakomlat
#26381 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ljubivas tetka puno kakoste mi ljepi kako su ti babo i majka jeste li krompiru posadili poselamiteuta06 wrote:MarlboroGold wrote:Ne bi škodilo da naši ljudi malo više ignorišu šta neko drugi radi, kao i da manje morališu. Zar je toliki problem isključiti se i ne obraćati pažnju?
Također, kako su starije generacije naučile koristiti FB mahalisanje i ostalo je tad baš zaživilo. Prije to nije baš tako bilo.DonPizdon wrote:Omladina ode s fb a starohani dosli![]()
![]()
- Euphoria
#26382 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Gore mi je sto moj tata ima i neke moje drugarice u prijateljima, pa kad objajvi kakav seljakluk ili bezobrazluk, da u zemlju propadnem 
- teuta06
#26383 Re: Popularne stvari koje ne kontam
I to.... jedna moja prijateljica je usla tati na fb i blokirala mu neke stranice sa seljaklukom i bezobrazlukom odakle je non stop nesto dijelio.Miss Moonlight wrote:Gore mi je sto moj tata ima i neke moje drugarice u prijateljima, pa kad objajvi kakav seljakluk ili bezobrazluk, da u zemlju propadnem
S tim da se ne moze sve ni blokirati
-
kakavdanakneiskustvu
#26384 Re: Popularne stvari koje ne kontam
alibaba_i_30_godina wrote:A ljudi teških i naopakih. Ako ne smeta njenom muzu koji vrag si ti da tebi smeta?!
Hajde ljudi smirite doživljaje, ljudi imaju šta pokazati i to i rade i sta fali. Ako ti se ne svidja, prouči kakvu suru ili ocenas i šuti I preleti.
njihova stvar,mja samo konstatujem da mi je to naopako,budalasto
de ba,nisan dalabu da to mrmljam,te gluposti
-
kakavdanakneiskustvu
#26385 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Izbrises je iz prijatelja ili podesis da ti ne izbacuje njene slike.Xavier1 wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:Tebi problem samo da ne pratis ono sto ti se ne svidja?kakavdanakneiskustvu wrote:protiv srba,bošnjaka,hrvata,žena,muškaraca,čim spomeneš da ti se kod tri individue nesto ne svidja,odmah ti se citav kolektiv ne sviđa
pojavi se slika,slike te dvije osobe,na fb,nisam kliknuo na onu opciju,ako to postoji,da posebno pratis neku osobu i njene slike,statuse,klince,palce,ne mogu da ne primijetim kad svako malo slika u minicu,guzovi ovako,guzovi onako,kupaci kostim,mislim sve ok,njena stvar,ali mi to bas i ne ide uz udatu zenu,majku djeteta,ma cak i to nek bude ok,sto ne objavi slikui nekad muza,u uskim kupacim gacama,kad vec svakih par dana sebe uslika polugolu i to objavi da gleda svako
Ali ne. Glumis kao nervira te, a jedva docekas da je vidis u minicu. Da vas nema sto je gledate ne bi se ni slikala.[/quote]
gadna je u licu,ne do bog je sresti u mraku,znba @Bato o kome pričam,jedna od ove dvije,druga srednja žalost,kad vec pitaš
ja spominjem da ne mogu ne primijetiti kad skoro svaki dan izbacuje takve slike,a da trazim nacin da ne gledam bilo cije slike ne pada mi na pamet
- Xavier1
#26386 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ma tesko je dva klika uraditi i ne pratiti osobu. Puno je lakse pisati romane na forumu o tome.kakavdanakneiskustvu wrote: gadna je u licu,ne do bog je sresti u mraku,znba @Bato o kome pričam,jedna od ove dvije,druga srednja žalost,kad vec pitaš
ja spominjem da ne mogu ne primijetiti kad skoro svaki dan izbacuje takve slike,a da trazim nacin da ne gledam bilo cije slike ne pada mi na pamet
Ti si muska mahalusa. Sve pratis da bi mogao komentarisati i kritikovati.
-
kakavdanakneiskustvu
#26387 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Xavier1 wrote:Ma tesko je dva klika uraditi i ne pratiti osobu. Puno je lakse pisati romane na forumu o tome.kakavdanakneiskustvu wrote: gadna je u licu,ne do bog je sresti u mraku,znba @Bato o kome pričam,jedna od ove dvije,druga srednja žalost,kad vec pitaš
vec na pisah da ne pratim nikoga na fb,to tako tesko procitati?
- uglavnomja
#26388 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ja ne kontam to pratiti nekoga na fb
sta imam koga pratiti
citam on(a) ima 2000 foloversa, a nit pametno nit lijepo nit obrazovano nit bogato nit putuje pa da nesto zanimljivo stavi
nebuloze, jadni prosjek u svakom pogledu, glupavi citati sa smjehotresnih
stranica, dubokoumni kopirani citati isto sa stranica ... vicevi za povracati ...
i ovo malo raje sto imam - pola je nevidljivo
kad neko ima 20 objava dnevno, tekstovi iz novina, zivotnnje, djeca pjevaju, pateticne idilicne slike ....
i drugo, malo kontra od teme
neki dan stavio jaran sliku (svoje) zene u bikiniju, zena kao avion
, a ima godina, djece ... i bolje izgleda od vecine ovih od 20-ak
sta imam koga pratiti
citam on(a) ima 2000 foloversa, a nit pametno nit lijepo nit obrazovano nit bogato nit putuje pa da nesto zanimljivo stavi
nebuloze, jadni prosjek u svakom pogledu, glupavi citati sa smjehotresnih
i ovo malo raje sto imam - pola je nevidljivo
i drugo, malo kontra od teme
neki dan stavio jaran sliku (svoje) zene u bikiniju, zena kao avion
- pustopoljina
#26389 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Sad je pun losih linkova i reklama...animals wrote:Sta je to...pustopoljina wrote:Imam pinterest![]()
To je zamisljeno kao neka tvoja tekica, u koju biljezis ideje i izrezujes clanke iz novina na teme koje te zanimaju..
Koliko stvari koje te zanimaju, toliko ploca sa temama.
Puno DIY stvari...kuhanje...odjeca, ako bi nesto sio...pokloni za mladence- ideje..
- vjeshalica
#26390 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ima toliko sadrzaja na FB koje mozete pratiti da zadovolji svaciji ukusXavier1 wrote:Ma tesko je dva klika uraditi i ne pratiti osobu. Puno je lakse pisati romane na forumu o tome.kakavdanakneiskustvu wrote: gadna je u licu,ne do bog je sresti u mraku,znba @Bato o kome pričam,jedna od ove dvije,druga srednja žalost,kad vec pitaš
Vi da hocete da ne pratite te sto vas iritiraju ne bi one ni postojale u javnom prostoru
Pisala sam vec jednom,ima kamara tih polurazvedenih pa se tjese sa postavljanjem slika da kao napakoste polubivsim muzevima i da pokazu kako su one macke,a te nove su smece
Znam takvu glupacicu koja je umarala redovno sa pozama i slikama iz cisto svojih kompleksa jer se svojevremeno rascerala sa coekom a jos mu prezime nosi,pucaju je kompleksi,otvoren joj profil,svakava je halasa prati,a ima i dijete...kaze hoce da pokaze svijetu ko je i sta je...i hoce da prikrivene poruke salje preko stavljanja nekih pjesama na wall i slicno
Luda seljanka skroz...
Bilo jos tih budalaca sto citiraju ove velike hojdare sa estrade i nekakve citate nigdje veze...olizano i ofucano
Ali zato postavis filter kroz ono sto te zanima to ti se i predlaze
Opet nije do hojdara vec do pratitelja njihovih koji se prave naivni
Ja sam licno obrisala mnogo budala kad vidim sta sve stavljaju i sa cim se sluze jednostavno ne ide uz moje tvrdo misljenje o mnogim stvarima
Dok ima zanimljivih stranica i sadrzaja smijesnih i korisnih a ne prelaze granice zdravog razuma
Sto se tice starijih i prostakluka,to je neka njihova faza zivota i sprdancija na tu temu i znam mnogo ljudi koji se tako razonode i nasmiju a ne truju se standardnom postavom vijesti koje se npr emituju na klixu
- JThomas
#26391 Re: Popularne stvari koje ne kontam
a jel dobra ili nije, to ti nama reci 
-
Zizi505
#26392 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam muškarce koji natrpaju džepove sa raznim stvarima, pa izgledju kao da su nekakve gute po njima. Pored danas tako dobrog izbora tašni, ruksaka, torbica, cekera...
Hajde i nekako oni koji nose kargo hlače, pa i nije baš tako kritično, ali u svim ostalim kombinacijama baš ružno izgleda.
Hajde i nekako oni koji nose kargo hlače, pa i nije baš tako kritično, ali u svim ostalim kombinacijama baš ružno izgleda.
- SmokingMan
#26393 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Čudi me da ljudi ne znaju kako izgleda kompresijska čarapa za vene.Stalno me prolaznici zagledaju,misle neka čudna moda posrijedi.... 
- cendlerbing
#26394 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Izgleda ko bijele hulahopke, koliko ja znam...SmokingMan wrote:Čudi me da ljudi ne znaju kako izgleda kompresijska čarapa za vene.Stalno me prolaznici zagledaju,misle neka čudna moda posrijedi....
-
dječak sa šibicama
#26395 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ne znam jeste li primjetili da je ovo

tema

tema
- SmokingMan
#26396 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Close enough,sive dokoljenice.cendlerbing wrote:Izgleda ko bijele hulahopke, koliko ja znam...SmokingMan wrote:Čudi me da ljudi ne znaju kako izgleda kompresijska čarapa za vene.Stalno me prolaznici zagledaju,misle neka čudna moda posrijedi....ta te briga
- Bluemore
#26397 Re: Popularne stvari koje ne kontam
JThomas wrote:a jel dobra ili nije, to ti nama reci
- Raigor Stonehoof
#26398 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Nije svako gay da nosi torbicu jbgzizi505 wrote:Ne kontam muškarce koji natrpaju džepove sa raznim stvarima, pa izgledju kao da su nekakve gute po njima. Pored danas tako dobrog izbora tašni, ruksaka, torbica, cekera...
- vjeshalica
#26399 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Nisu ljudi nego poluljudi koji do juce ni sami nisu imali obicne carapeSmokingMan wrote:Čudi me da ljudi ne znaju kako izgleda kompresijska čarapa za vene.Stalno me prolaznici zagledaju,misle neka čudna moda posrijedi....
- vjeshalica
#26400 Re: Popularne stvari koje ne kontam
HahaBluemore wrote:JThomas wrote:a jel dobra ili nije, to ti nama reci![]()
Jesi kad vidio nosato zensko?