Popularne stvari koje ne kontam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

alibaba_i_30_godina

#26351 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by alibaba_i_30_godina »

A ljudi teških i naopakih. Ako ne smeta njenom muzu koji vrag si ti da tebi smeta?!
Hajde ljudi smirite doživljaje, ljudi imaju šta pokazati i to i rade i sta fali. Ako ti se ne svidja, prouči kakvu suru ili ocenas i šuti I preleti.
teuta06

#26352 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by teuta06 »

i ja ne razumijem ljudima kojima smeta slikanje (udatih) zena....

još gore mi smeta kad neke koje se ne slikaju gole... (možda se slikaju, ali ja nisam upratila) i čuđenje drugih žena kako su uvijek sređene, kako su svaki dan našminkane ( ne rade) i tko ih to slika svaki dan? nije ni meni jasno, ali možda im je muž fakat dobar i fin i ne iznervira se na 3 blic, nego uslika 150 slika... možda žene ustanu ranije pa se srede prije djece... ali sta god, ZAŠTO to nekome smeta?
Xavier1

#26353 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Xavier1 »

kakavdanakneiskustvu wrote:
Xavier1 wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:protiv srba,bošnjaka,hrvata,žena,muškaraca,čim spomeneš da ti se kod tri individue nesto ne svidja,odmah ti se citav kolektiv ne sviđa
Tebi problem samo da ne pratis ono sto ti se ne svidja?

pojavi se slika,slike te dvije osobe,na fb,nisam kliknuo na onu opciju,ako to postoji,da posebno pratis neku osobu i njene slike,statuse,klince,palce,ne mogu da ne primijetim kad svako malo slika u minicu,guzovi ovako,guzovi onako,kupaci kostim,mislim sve ok,njena stvar,ali mi to bas i ne ide uz udatu zenu,majku djeteta,ma cak i to nek bude ok,sto ne objavi slikui nekad muza,u uskim kupacim gacama,kad vec svakih par dana sebe uslika polugolu i to objavi da gleda svako
Izbrises je iz prijatelja ili podesis da ti ne izbacuje njene slike.
Ali ne. Glumis kao nervira te, a jedva docekas da je vidis u minicu. Da vas nema sto je gledate ne bi se ni slikala.
alibaba_i_30_godina

#26354 Re: Popularne stvari koje ne kontam

teuta06 wrote:i ja ne razumijem ljudima kojima smeta slikanje (udatih) zena....

još gore mi smeta kad neke koje se ne slikaju gole... (možda se slikaju, ali ja nisam upratila) i čuđenje drugih žena kako su uvijek sređene, kako su svaki dan našminkane ( ne rade) i tko ih to slika svaki dan? nije ni meni jasno, ali možda im je muž fakat dobar i fin i ne iznervira se na 3 blic, nego uslika 150 slika... možda žene ustanu ranije pa se srede prije djece... ali sta god, ZAŠTO to nekome smeta?
Kompleksi i ljubomora. Nema treće stvari.
teuta06

#26355 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by teuta06 »

najgore što te žene ne vide... ali vide ostali...

moje mišljenje je i da žene se ne sređuju koliko zbog muskih, koliko zbog drugih žena... baš muški zapaze sve sitnice i sve što žene rade da bi izgledale lijepo... za vecinu muskraca, ako žena obuče minjak i izbaci grudi, to je top..
dok žene primjete i nokte, i kakvog su oblika nokti, obrve, japansko iscrtavanje obrva, je l jeftina sminka i odjeca i sl.
možda i grijesim, ali to je moje mišljenje
moonca

#26356 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by moonca »

alibaba_i_30_godina wrote:
teuta06 wrote:i ja ne razumijem ljudima kojima smeta slikanje (udatih) zena....

Kompleksi i ljubomora. Nema treće stvari.
:thumbup:
MarlboroGold

#26357 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by MarlboroGold »

Ne bi škodilo da naši ljudi malo više ignorišu šta neko drugi radi, kao i da manje morališu. Zar je toliki problem isključiti se i ne obraćati pažnju?
Također, kako su starije generacije naučile koristiti FB mahalisanje i ostalo je tad baš zaživilo. Prije to nije baš tako bilo.
DonPizdon

#26358 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by DonPizdon »

Omladina ode s fb a starohani dosli :lol:
moonca

#26359 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by moonca »

MarlboroGold wrote:Ne bi škodilo da naši ljudi malo više ignorišu šta neko drugi radi, kao i da manje morališu. Zar je toliki problem isključiti se i ne obraćati pažnju?
Također, kako su starije generacije naučile koristiti FB mahalisanje i ostalo je tad baš zaživilo. Prije to nije baš tako bilo.
Mogao bi i ti Xavier-a..postediti malo... :wink:

:lol:
MarlboroGold

#26360 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by MarlboroGold »

moonca wrote:
MarlboroGold wrote:Ne bi škodilo da naši ljudi malo više ignorišu šta neko drugi radi, kao i da manje morališu. Zar je toliki problem isključiti se i ne obraćati pažnju?
Mogao bi i ti Xavier-a..postediti malo... :wink:

:lol:
Njega zezam. Momak me ne nervira. To je drugo :D
teuta06

#26361 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by teuta06 »

DonPizdon wrote:Omladina ode s fb a starohani dosli :lol:
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
MarlboroGold

#26362 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by MarlboroGold »

Ali fakat jeste tako, jer znam i po vlastitoj familiji. Kad su se nakacili samo komentarisu sta neko poatavlja i govori na FB ili gdje je bio :D
beni-bu-man

#26363 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by beni-bu-man »

MarlboroGold wrote:
Ali fakat jeste tako, jer znam i po vlastitoj familiji. Kad su se nakacili samo komentarisu sta neko poatavlja i govori na FB ili gdje je bio :D
zato sam ja blokiro tetke dajdje ostale picke materne :mrgreen:
MarlboroGold

#26364 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by MarlboroGold »

beni-bu-man wrote:
MarlboroGold wrote:
zato sam ja blokiro tetke dajdje ostale picke materne :mrgreen:
I ja sam vecinu :D
MarlboroGold

#26365 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by MarlboroGold »

Beni je li bilo tobejarabi cuj hemijski otpad :D
beni-bu-man

#26366 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by beni-bu-man »

lakse se dise, starci imaju previse neiskoristenog vremena u zivotu pa drkaju po telefonu i kad im je bas dosadno sjete se video poziva u sred radnog vremena, i onda se kao naljute sto im ne odgovaras na poziv, zato se sad ljuti sto sam te blokiro :mrgreen:
teuta06

#26367 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by teuta06 »

zato ja na fb prihvatam svu rodbinu i nista ne objavljujem... čijih objava se stidim, sakrijem iste, da ne gledam...
a na instagramu samo probrano drustvo
alibaba_i_30_godina

#26368 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Meni na FB stoji pending request od tate jedno već 2-3 godine. I ostat ce tako. Iako nisam često tamo, kao što rekoh. :mrgreen:
Xavier1

#26369 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Xavier1 »

Mladji presli na instagram vecinom. Izgubio je fb dosta na popularnosti zadnje 2-3 godine.
Hakiz

#26370 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Hakiz »

I to ne kontam, to nerviranje zbog fejsbuka. Može se i otići sa tog čuda.

Vjerujte da može. Bio, vidio, otišao.

I nisam primijetio da mi nešto nedostaje.

Čini mi se da je pinterest smisleniji od instagrama.

Ali, cjepljen sam protiv tih mreža.
teuta06

#26371 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by teuta06 »

ja bih sad otisla...nego admin sam na jednoj stranici gdje ponekad treba neke obavijesti staviti... i ne da mi se moljakati druge ljude, pisati sto treba objaviti.. ovako kad treba, uđem, napisem, objavim i ćao.
pustopoljina

#26372 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by pustopoljina »

Imam pinterest :lol: :skoljka:
moonca

#26373 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by moonca »

Mladji presli na instagram vecinom. Izgubio je fb dosta na popularnosti zadnje 2-3 godine.
....meni je fb ok. prelistam, block koga neces i super..instagram ne vidim potrebu imati..
alibaba_i_30_godina

#26374 Re: Popularne stvari koje ne kontam

pustopoljina wrote:Imam pinterest :lol: :skoljka:
upalim ga jednom u pola godine ... i to slučajno. :mrgreen:

sestra to non-stop koristi pa kupi ideje za stan i prostor općenito pa stalno nešto mijenja.
Hakiz

#26375 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Hakiz »

teuta06 wrote:ja bih sad otisla...nego admin sam na jednoj stranici gdje ponekad treba neke obavijesti staviti... i ne da mi se moljakati druge ljude, pisati sto treba objaviti.. ovako kad treba, uđem, napisem, objavim i ćao.
Želim otići ali ne mogu.

Definicija roba.
Post Reply