alibaba_i_30_godina wrote:Pa zajebano je vjerovatno to ako sa sobom stalno nosi mobitel ... jer ko zna kome šta piše i odgovara.
ma ne nosi,covjeku se jednostavno piša
alibaba_i_30_godina wrote:Pa zajebano je vjerovatno to ako sa sobom stalno nosi mobitel ... jer ko zna kome šta piše i odgovara.
Pa nismo valjda zaboravili dopis tj. odluku upucenu omladinskoj organizaciji SDA pred izbore o aktivizmu na internetu ?zippoo87 wrote:ne kontam one stranacke botove na klix portalu a ni na forumu
dobiju naredjenje "sa vrha" i onda tuse par dana i odjednom nestanu
istih ima i po FBu doduse,sve sa laznim profilima
Predomislio sam se. Ipak ne mogu preći preko onih kapljica uljamoonca wrote:Vjerujem ti.MarlboroGold wrote:Ja odgovorno tvrdim da si ti moonca bez ijedne mane.![]()
Zbilja, moram da isceniram probleme --jer je prosto dosadno...![]()
Aha to ce sigurno sprijeciti, sto zapitkuje konstantnoalibaba_i_30_godina wrote:Pa zajebano je vjerovatno to ako sa sobom stalno nosi mobitel ... jer ko zna kome šta piše i odgovara.
MarlboroGold wrote:Predomislio sam se. Ipak ne mogu preći preko onih kapljica uljamoonca wrote:Vjerujem ti.MarlboroGold wrote:Ja odgovorno tvrdim da si ti moonca bez ijedne mane.![]()
Zbilja, moram da isceniram probleme --jer je prosto dosadno...![]()

naravno da nismo ali koliko moras biti glup pa da tu istu odluku sprovodis...ovo ja ne kontamславянин wrote:Pa nismo valjda zaboravili dopis tj. odluku upucenu omladinskoj organizaciji SDA pred izbore o aktivizmu na internetu ?zippoo87 wrote:ne kontam one stranacke botove na klix portalu a ni na forumu
Pa ti sto tapkaju po netu su iz uzeg kruga omladinske organizacije... placeni su i to im je posaozippoo87 wrote:naravno da nismo ali koliko moras biti glup pa da tu istu odluku sprovodis...ovo ja ne kontamславянин wrote:Pa nismo valjda zaboravili dopis tj. odluku upucenu omladinskoj organizaciji SDA pred izbore o aktivizmu na internetu ?zippoo87 wrote:ne kontam one stranacke botove na klix portalu a ni na forumu
Ja došo u Tavernu (Pivnica Pivare Tuzla) u Tz da sašijem par piva kad kae konobar nemoš tu sjest, osim ako ćeš otić prije pola 8, pitam što, kaže rezervisano 60 mjesta za iftaralibaba_i_30_godina wrote:Šta je sa ovim ugostiteljima i ovim svakakvim menijima za ove iftare? K'o da se takmiče ko će imati skuplju ponudu a lošiju hranu i manje porcije.
Heller wrote:Ja došo u Tavernu (Pivnica Pivare Tuzla) u Tz da sašijem par piva kad kae konobar nemoš tu sjest, osim ako ćeš otić prije pola 8, pitam što, kaže rezervisano 60 mjesta za iftaralibaba_i_30_godina wrote:Šta je sa ovim ugostiteljima i ovim svakakvim menijima za ove iftare? K'o da se takmiče ko će imati skuplju ponudu a lošiju hranu i manje porcije.
ma mi smo takvi, idemo iz krajnosti u krajnost. Ne znamo nikako sredinu naci.moonca wrote:..a, zasto ne bi ... nije dzamija..
ma dajte to je pretjerivanje. pa jedno od osnovnih načela islama je povezano sa alkoholom, tj. njegovom zabranom. Postiti i onda navečer posle iftara cugati je novi level licemjerstva. Ono cuganje za Bajram je već stara priča.scarface32 wrote:ma mi smo takvi, idemo iz krajnosti u krajnost. Ne znamo nikako sredinu naci.moonca wrote:..a, zasto ne bi ... nije dzamija..
-mislim na kafanu i njenu namjenu....alibaba_i_30_godina wrote:ma dajte to je pretjerivanje. pa jedno od osnovnih načela islama je povezano sa alkoholom, tj. njegovom zabranom. Postiti i onda navečer posle iftara cugati je novi level licemjerstva. Ono cuganje za Bajram je već stara priča.scarface32 wrote:ma mi smo takvi, idemo iz krajnosti u krajnost. Ne znamo nikako sredinu naci.moonca wrote:..a, zasto ne bi ... nije dzamija..
dobro je rek'o insomnija. nije o tome riječ.moonca wrote:
-mislim na kafanu i njenu namjenu....
mislim da jestealibaba_i_30_godina wrote:dobro je rek'o insomnija. nije o tome riječ.moonca wrote:
-mislim na kafanu i njenu namjenu....
Ja došo u Tavernu (Pivnica Pivare Tuzla) u Tz da sašijem par piva kad kae konobar nemoš tu sjest, osim ako ćeš otić prije pola 8, pitam što, kaže rezervisano 60 mjesta za iftar