moonca wrote:
. sinoc sam mozda jedan kilomet trcala zbog kise...crkla... jos profulim auto...
fizicki- nisam nikada mogla trcati...
Jasta si
moonca wrote:
. sinoc sam mozda jedan kilomet trcala zbog kise...crkla... jos profulim auto...
Pojačaj malo porcije hrane pa ćeš moćimoonca wrote: . sinoc sam mozda jedan kilomet trcala zbog kise...crkla... jos profulim auto...
Tamo oko 2000. ja i jaran poceli trcat iz zajebancije predvecer...nakon par puta komsiluk nas proglasio narkomanimamoonca wrote:Vani su ti teretane - jako puno ih se otovrilo u zadnjih par godina....i sto je najgore - svi u slobodnom vremenu hodaju u toj sportskoj odjeci - tene /helanke - prosto se inenadis kada je neko lijepo obucenalibaba_i_30_godina wrote:Evo nikako još ne mogu da svarim ovu iznenadnu pomamu za ovim silnim polumaratonima i maratonima, to lafo svi trče, skaču. Aktivni.....

medvjed23 wrote:samo se hidratizirati treba
Meni je ok kad neko stavi na fb neko svoje jelo koje je ona ili jos bolje onbeautyfool wrote:Sherovani postovi na drustvenim mrezama "da se ne postavljaju slike iftara jer ima i gladnih za vrijeme ramazana" a inace ima gladnih samo za vrijeme ramazana a drugim mjesecima nema, tako da sherovanje slika hrane u drugim mjesecima je ok !?!
alibaba_i_30_godina wrote:Evo nikako još ne mogu da svarim ovu iznenadnu pomamu za ovim silnim polumaratonima i maratonima, to lafo svi trče, skaču. Aktivni.
pizarro wrote:bolje da vas smaraju healthy lajfstajlom nego slikama iz shisha barova
Ja ne pamtim kada sam dobio neku glasovnu poruku u slučaju da sam bio nedostupan.ćiribiribela wrote:glasovne poruke preko 30 sekundi. Sad dobila jednu od 6 minuta i hocu da se ubijem.
.. kad nema ..friday...mk ultra wrote:Doci na dzumu u fuck monday majci
alibaba_i_30_godina wrote: Ja ne pamtim kada sam dobio neku glasovnu poruku u slučaju da sam bio nedostupan.
Ne racunam one gluposti po WhatsApp-u. I da, u BiH je Viber popularniji.
A smece samo tako.....wasup 1000x boljialibaba_i_30_godina wrote:Ja ne pamtim kada sam dobio neku glasovnu poruku u slučaju da sam bio nedostupan.ćiribiribela wrote:glasovne poruke preko 30 sekundi. Sad dobila jednu od 6 minuta i hocu da se ubijem.
100% u pravudječak sa šibicama wrote:ujutro kad krene iz stana, zapali cigaru, zadimi lift... pa picka ti materina nenormalna
Jeste bolji, ali očito džaba kada nema onih silnih stickera i gluposti koje koristi naš narod.mali_balon wrote:A smece samo tako.....wasup 1000x boljialibaba_i_30_godina wrote:Ja ne pamtim kada sam dobio neku glasovnu poruku u slučaju da sam bio nedostupan.ćiribiribela wrote:glasovne poruke preko 30 sekundi. Sad dobila jednu od 6 minuta i hocu da se ubijem.
uh .... mozda upozorenje -da ce dim aktivirati alarm i zaustaviti lift.... to sam napisla u wc --i radilo...dječak sa šibicama wrote:ujutro kad krene iz stana, zapali cigaru, zadimi lift... pa picka ti materina nenormalna