Da...nije li odavno već postalo mainstream pljuvati po mainstreamu?DzordzHodzic wrote:Gledam.
To su ti oni sto fol mrze sve sto je mainstream a ustvari su i sami mainstream
Možemo se onda družiti, Džordže Snou.
Da...nije li odavno već postalo mainstream pljuvati po mainstreamu?DzordzHodzic wrote:Gledam.
To su ti oni sto fol mrze sve sto je mainstream a ustvari su i sami mainstream
Moze samo nemoj mi puno spojlanjacendlerbing wrote:Da...nije li odavno već postalo mainstream pljuvati po mainstreamu?DzordzHodzic wrote:Gledam.
To su ti oni sto fol mrze sve sto je mainstream a ustvari su i sami mainstream![]()
Možemo se onda družiti, Džordže Snou.
ovo ti je, što bi u mom selu rekli, pleonazam.. reći da je emo dijete pesimistično je kao reći da je rijeka mokra..cendlerbing wrote:Međede, jel mu ti onda dođeš pesimistična verzija emo djeteta?medvjed23 wrote:optimistične verzije emo djece
I'm an emo kid
non-conforming as can be
you'd be non-conforming too if you look just like me
..voze kucama ... nisu Sarajlije..L u c i f e r wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/duge-ko ... /190501047

Meni se svidja pekara kao biznis - romanticno .. samo radnike naci ..insomnia78 wrote:U pekaram ko sipaca
he ... pa sa obe strane po nekoliko brakova i- i svi dodju ,ljubav cvjeta...- e --onda ona po imenima pokazuje ko je ko....insomnia78 wrote:Cool su slike sa vjencanja. Bude uvijek napucanih koka
i agree wrote:https://www.klix.ba/sport/borilacki-spo ... /190430092
na klipu se fino vidi kako joj je drago a poslje ga tuzila
ovo mi je od strinine nevjeste zaovamoonca wrote:
he ... pa sa obe strane po nekoliko brakova i- i svi dodju ,ljubav cvjeta...- e --onda ona po imenima pokazuje ko je ko....--e.....
mali_balon wrote:Da se ne svadjate...ovako kaze einzelkarte 1 fahrt wien 2.60...e sad ja pojma nemam sta je ja uzo i tri prevoza promjenio tramvaj bus i podzemna.....e sad mi recite jel ovo jedan prevoz u jednom pravcu ili vise prevoza u jednom pravcu.....ili sam trebo onu skupu od 8 ojra za 24 sata uzet.
Kontam to nego jel za sve prevoze ( tram bus metro ).male_okice wrote:mali_balon wrote:Da se ne svadjate...ovako kaze einzelkarte 1 fahrt wien 2.60...e sad ja pojma nemam sta je ja uzo i tri prevoza promjenio tramvaj bus i podzemna.....e sad mi recite jel ovo jedan prevoz u jednom pravcu ili vise prevoza u jednom pravcu.....ili sam trebo onu skupu od 8 ojra za 24 sata uzet.
karta za jednu osobu 1 voznja beč 2.60
Sve da joj je i bilo „drago“kakavdanakneiskustvu wrote:i agree wrote:https://www.klix.ba/sport/borilacki-spo ... /190430092
na klipu se fino vidi kako joj je drago a poslje ga tuzila
neko joj rekao da ga moze tuziti i dobiti para
Pa Imas Valjda usta da kazes interesantno, Ali me ne zanimamoonca wrote:he ... pa sa obe strane po nekoliko brakova i- i svi dodju ,ljubav cvjeta...- e --onda ona po imenima pokazuje ko je ko....insomnia78 wrote:Cool su slike sa vjencanja. Bude uvijek napucanih koka--e.....
Jeste od polazista do odredista jedna voznjamali_balon wrote:Kontam to nego jel za sve prevoze ( tram bus metro ).male_okice wrote:mali_balon wrote:Da se ne svadjate...ovako kaze einzelkarte 1 fahrt wien 2.60...e sad ja pojma nemam sta je ja uzo i tri prevoza promjenio tramvaj bus i podzemna.....e sad mi recite jel ovo jedan prevoz u jednom pravcu ili vise prevoza u jednom pravcu.....ili sam trebo onu skupu od 8 ojra za 24 sata uzet.
karta za jednu osobu 1 voznja beč 2.60