Popularne stvari koje ne kontam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Edin H.

#25001 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Edin H. »

:lol:
Yenna

#25002 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Yenna »

славянин wrote:Zasto se sada puske oslovljavaju kao "duge cijevi" ... mislim - sta fali sa "puska" ili to mozda vise ozbiljno zvuci ono dosla policija sa "dugim cijevima" - mada mene vise asocira na vodoinstalatere tako :lol:
:lol: :lol: :thumbup:
ExNihilo

#25003 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by ExNihilo »

Ne kontam ljude koji ti se obraćaju dok imaš slušalice u ušima da bi pitali šta ima. Ima da me nerviraš i smetaš mi.
moonca

#25004 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by moonca »

Hm....a , ako prodje pored tebe i ne pozdravi te....jel' ti svejedno.

Mislim da nije ok ako s nekim pricash da on upada s pitanjima......slushalice.... ne bi trebao biti problem....osim, ako ih imas i
I pricas....
Tak ja to vidim... :-)
ExNihilo

#25005 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by ExNihilo »

moonca wrote:Hm....a , ako prodje pored tebe i ne pozdravi te....jel' ti svejedno.

Mislim da nije ok ako s nekim pricash da on upada s pitanjima......slushalice.... ne bi trebao biti problem....osim, ako ih imas i
I pricas....
Znači i ti si jedan od smarača.
moonca

#25006 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by moonca »

ExNihilo wrote:
moonca wrote:Hm....a , ako prodje pored tebe i ne pozdravi te....jel' ti svejedno.

I pricas....
Znači i ti si jedan od smarača.
:pisnula:

...nisam.... Ne volim ni ja, da me zaustavljaju.... a i nemam tih situacija.....ali, ako mi je neko drag.... i vidim po pokretima tijela da bi htio pricati....drago mi je....
Nisrin

#25007 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Nisrin »

_BataZiv_0809 wrote:
Nisrin wrote:Ne kontam zasto nasi ljudi jedva cekaju da pametuju kako su Zara, Lindex, H&M i sl. brendovi za sirotinju, da je nekvalitetna roba, da tu kupuju kompleksasi

Prvo, toliko jeftini NISU, drugo imaju odjece i obuce odlicnog kvaliteta, a to sto nama vecinom salju skart i demode stavri je neka druga tema, ali pljuvati jer neko ostavlja vlastite pare u tim prodavnicama je besmisleno...
Hoces reci da se kod nas ne mogu kupiti modeli iz najnovije kolekcije i da je ono sto se kod nas moze kupiti losije kvalitete nego za druga trzista? Molim te izvor za ovakvu konstataciju?

Mogu se kupiti i najnoviji modeli, ali ne sve...dovoljno je uci u nasu Zaru napr, a onda uci u Zagrebu, Osijeku, Splitu, necu ni spominjati Austriju i Njemacku...ja nisam mogla vjerovati koliko je mocna Zara u Osijeku...a cak i prijateljice koje dodju iz dr drzava kazu da je kod nas puno losija/siromasnija ponuda...Necu ni spominjati snizenja gdje su moje kolegice vani kupovale haljine za 10eur u ZARI, a ja otisla ovdje i sve sami skart su izbacili kao rasprodaju,usred zime stavili stvari ljetne koje ni ovako prodati ne mogu...

iliii sta jos rade, neke dobre modele stave stvarno na rasprodaju, nesto sto je moderno, trazeno, ali stave 3 komada samo...bas me zanima hocu li u H&M moci kupiti pantole za 3-4 eur i haljine za 6-7 :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#25008 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by _BataZiv_0809 »

Nisrin wrote:
_BataZiv_0809 wrote:
Nisrin wrote:Ne kontam zasto nasi ljudi jedva cekaju da pametuju kako su Zara, Lindex, H&M i sl. brendovi za sirotinju, da je nekvalitetna roba, da tu kupuju kompleksasi

Prvo, toliko jeftini NISU, drugo imaju odjece i obuce odlicnog kvaliteta, a to sto nama vecinom salju skart i demode stavri je neka druga tema, ali pljuvati jer neko ostavlja vlastite pare u tim prodavnicama je besmisleno...
Hoces reci da se kod nas ne mogu kupiti modeli iz najnovije kolekcije i da je ono sto se kod nas moze kupiti losije kvalitete nego za druga trzista? Molim te izvor za ovakvu konstataciju?

Mogu se kupiti i najnoviji modeli, ali ne sve...dovoljno je uci u nasu Zaru napr, a onda uci u Zagrebu, Osijeku, Splitu, necu ni spominjati Austriju i Njemacku...ja nisam mogla vjerovati koliko je mocna Zara u Osijeku...a cak i prijateljice koje dodju iz dr drzava kazu da je kod nas puno losija/siromasnija ponuda...Necu ni spominjati snizenja gdje su moje kolegice vani kupovale haljine za 10eur u ZARI, a ja otisla ovdje i sve sami skart su izbacili kao rasprodaju,usred zime stavili stvari ljetne koje ni ovako prodati ne mogu...

iliii sta jos rade, neke dobre modele stave stvarno na rasprodaju, nesto sto je moderno, trazeno, ali stave 3 komada samo...bas me zanima hocu li u H&M moci kupiti pantole za 3-4 eur i haljine za 6-7 :D
To je sve do subjektivnog dojma. Kod nas imas 3 Zare u drzavi u Zagrebu imas 3 Zare u radiusu od 3 kilometra zracne linije.
Nisrin

#25009 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Nisrin »

_BataZiv_0809 wrote:
To je sve do subjektivnog dojma. Kod nas imas 3 Zare u drzavi u Zagrebu imas 3 Zare u radiusu od 3 kilometra zracne linije.

Pa ne bas subjektivni dojam, jer tacno znam sta zelim i sto vidim na stranici, kod nas "nema" itd..napr. godinama trazim Chocolate parfem, kod nas niti je dosao niti ce...da ne kazem neke haljine, kaputici itd
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#25010 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by _BataZiv_0809 »

Nisrin wrote:
_BataZiv_0809 wrote:

Pa ne bas subjektivni dojam, jer tacno znam sta zelim i sto vidim na stranici, kod nas "nema" itd..napr. godinama trazim Chocolate parfem, kod nas niti je dosao niti ce...da ne kazem neke haljine, kaputici itd
Ako pricamo o Zaru ja sve nadjem kod nas.
Logovan

#25011 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Logovan »

Ne kontam kako godine lete ovako brzo. :skoljka: :mrgreen:
moonca

#25012 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by moonca »

U Zaru Sam usla dva puta...hm...cijene srednje..kvalitet...poliester....meni lici na odjecu za office... bolja of h&h

H&H. Jeftin.dronjav....za klince ....prodavnica kao stovariste....
Tako je vani....USA....
Russki

#25013 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Russki »

Logovan wrote:Ne kontam kako godine lete ovako brzo. :skoljka: :mrgreen:
Meni sporo ovo nešto. :D
Romeo 80
Grijem se na: Džemper
Vozim: Azijsku nakazu

#25014 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Romeo 80 »

Ja vala ne kontam patnju za tom markiranom garderobom. Obicne krpice koje pravi neki Cang Slang u Vijetnamu a ovdje nam ih prodaju kao da se radi o ne znam ti cemu.

Vise je platis samo zbog oznake. Premijum :D
Logovan

#25015 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Logovan »

Russki wrote:
Meni sporo ovo nešto. :D
Blago tebi. :skoljka:
ovo_mi_je_nick

#25016 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by ovo_mi_je_nick »

Pa ja ne kontam zašto je dan dug a godina kratka ? :-) :lol:
alibaba_i_30_godina

#25017 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by alibaba_i_30_godina »

_BataZiv_0809 wrote:
Nisrin wrote:
_BataZiv_0809 wrote:

Ako pricamo o Zaru ja sve nadjem kod nas.
Mislim da je to više rekla-kazala. Pa imaju ljudi svoju stranicu i app za mobitel i većinom se iste ili slične stvari nude u regionu.
moonca

#25018 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by moonca »

Romeo 80 wrote:Ja vala ne kontam patnju za tom markiranom garderobom. Obicne krpice koje pravi neki Cang Slang u Vijetnamu a ovdje nam ih prodaju kao da se radi o ne znam ti cemu.

Vise je platis samo zbog oznake. Premijum :D
Kvalitet places.
kakavdanakneiskustvu

#25019 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by kakavdanakneiskustvu »

ne kontam sto neke teme na forumu na prvoj stranici imaju 24 posta,a na ostalim po 25 postova,a neke druge teme po 25 postova na svakoj stranic,pa i na prvoj,gdje ovaj svijet ide???'
moonca

#25020 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by moonca »

Po meni pravo lizanje.....khm kada procitam umjesto ...lijepo, cestitam, ....

da te nema _ trebalo bi te izmisliti

:mastakazes:
Yenna

#25021 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Yenna »

Ne kontam ove pregrnute jakne/jaknice/sakoe koje fura pola planete u zadnje vrijeme...
Ono kao kad krenes kod kone u mahalu na kafu pa kao samo ovlaš jaknu prebacis preko ramena...
Nema veze jel ti hladno i jel ti ruke vise ispod bitno je da si IN :? :?
Pa mora li se od svega praviti modni izričaj :roll:

Ps.o dlakavim papucama je vec sve ispričano :-D
Nisrin

#25022 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Nisrin »

Ja ne kontam ni naocale preko "glave" navecer kad nema ni S od sunca...:D ili sjediti sa naocalama u zatvorenim prostorima...osim ako nisi slijep ne vidim smisao, osim da si IN?
Mutivoda

#25023 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Mutivoda »

Nisrin wrote:Ja ne kontam ni naocale preko "glave" navecer kad nema ni S od sunca...:D ili sjediti sa naocalama u zatvorenim prostorima...osim ako nisi slijep ne vidim smisao, osim da si IN?
mahmurluk* :D
doduše ima i tih što sjede 'nako.
tap3ah75

#25024 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by tap3ah75 »

Kad se negdje ide preko neke agencije .... uvijek ima PZO par markica.
Je li se ikad iko ozljedio na takvom putovanju pa neku lovu dobio od tog osiguranja?
Amagon

#25025 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Amagon »

tap3ah75 wrote:Kad se negdje ide preko neke agencije .... uvijek ima PZO par markica.
Je li se ikad iko ozljedio na takvom putovanju pa neku lovu dobio od tog osiguranja?
Jeste
Post Reply