Popularne stvari koje ne kontam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
djevojka bez imena

#20201 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by djevojka bez imena »

Ne kontam osobe koje odu doktoru, obave pregled, dobiju nalaz i onda ga okače na fb, i pitaju ljude za mišljenje. Sta je ta dijagnoza kakva je terapija a dr joj fino sve napisao! Pa ako nije objasnio pitaj!
:lol:
ćiribiribela

#20202 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by ćiribiribela »

Horoskop i ljude koji vjeruju u horoskop! Danas na poslu pola sata rasprava o tome ko s kim pase, podznaci i sranja. Omg, omg, omg!!!
triconja

#20203 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by triconja »

ćiribiribela wrote:Horoskop i ljude koji vjeruju u horoskop! Danas na poslu pola sata rasprava o tome ko s kim pase, podznaci i sranja. Omg, omg, omg!!!
Lele :lol: :lol: :lol:
pustopoljina

#20204 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by pustopoljina »

shmizlica wrote:ljudi, religija je treća vrata lijevo :D
Jest vala. Ima li uzaludnije rasprave...
Cherry-Cherry

#20205 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Cherry-Cherry »

Poznajem ženu, koja je hiljade maraka ostavila gatari, da joj spasi brak.
E to fakat ne kontam.
pustopoljina

#20206 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by pustopoljina »

Cherry-Cherry wrote:Poznajem ženu, koja je hiljade maraka ostavila gatari, da joj spasi brak.
E to fakat ne kontam.
ja kontam.
sta su pare kad ti se svijet rusi?
osjecas se nemocno i pokusavas mrvu kontrole dobiti u tom slobodnom padu.
to fakat kontam.
Russki

#20207 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Russki »

ne kontam ono pibikanje, pibiii pibbiii trube one u autu, kad su svatovi i kačenje zastave
pustopoljina

#20208 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by pustopoljina »

samo da dodam, nisam nikad isla kod ikakvih proricatelja, cak sam se bojala ciganki sto gledaju u dlan :lol:
jedan dio mene misli da ako vec nisam sigurna ima li boga ili nema, da u oba slucaja gatare ne piju vode:
-ako nema boga, nema ni gatara sta "vidjeti"
-ako ima, a ja odem, gorjecu u paklu.
dobar osjecaj

#20209 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by dobar osjecaj »

pustopoljina wrote:
Cherry-Cherry wrote:Poznajem ženu, koja je hiljade maraka ostavila gatari, da joj spasi brak.
E to fakat ne kontam.
ja kontam.
to fakat kontam.
E vala brak i svijet, prvo to ne kontam. I ne kontam ni kakav je to svijet koji može gatara da spasi.
pustopoljina

#20210 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by pustopoljina »

dobar osjecaj wrote:
pustopoljina wrote:
E to fakat ne kontam.
ja kontam.
to fakat kontam.
E vala brak i svijet, prvo to ne kontam. I ne kontam ni kakav je to svijet koji može gatara da spasi.
a tebe, nekom je svijet...
pa ne moze spasiti, nego zeni reci fol- ma doce on tebi nazad, pokajati se...za 5 sedmica ti vidim, evo stope prema tebi :)
ili evo vidim ga malog i skupljenog, pored njega kao neka azdaha...tebi evo vidim krosnju (drveta), bogatu masala
i onda se zena skulira...
p.s. lupam znacenja, ja bih tako, kad bih gatala :D
JThomas

#20211 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by JThomas »

prodaja lažne nade će trajati koliko i čovjek. šta je to gore od priznatih religija, koja je principijelna razlika :mrgreen:
pustopoljina

#20212 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by pustopoljina »

i da- znam zenu koja je isla astrologu, kad je muz ostavio...pa je onda isla za kcerku, pa za sina...i tako...
al' skulirala se, rekao joj astrolog da ce joj se muz vratiti, ali da ga ona nece primiti...i on je fakat prekinuo tu vezu i pokusava pricati sa njom (prije joj se nije javljao, samo spakovao jedan kofer i nestao), al' ona sad super...sve po njenom, svi je paze, ona putuje, zovu je na vecere :-) (zena napunila prosle godine 60.)
pustopoljina

#20213 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by pustopoljina »

JThomas wrote:prodaja lažne nade će trajati koliko i čovjek. šta je to gore od priznatih religija, koja je principijelna razlika :mrgreen:
sve znas.
bitno je da fercera.
pizarro

#20214 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by pizarro »

bas neki dan gledao reportazu o gatarama u rumuniji.
kod njih je ovo priznato zanimanje i oko 40% stanovnistva redovno posjecuje gatare :-)
zrakomlat

#20215 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by zrakomlat »

pustopoljina wrote:samo da dodam, nisam nikad isla kod ikakvih proricatelja, cak sam se bojala ciganki sto gledaju u dlan :lol:
.....................
Bila jedna ciganka, gatara, u Mostaru sto je gledala u dlan, i fora joj bila, nafata nekoga pricom dok prilazi zrtvi, e vidim ti ovo, vidim ti ono, ima jedna zena u tvojoj porodici, zove se fatima (emina, marija, nebitno, neko često ime, moraš nekoga imati s tim imenom u široj porodici) i tu osoba stane, zainteresuje je jer zna neku fatimu, a i ima nekih tegoba, i onda ciganka kaze, e da nastavim de mi neku papirnu novcanicu, treba mi za eksperiment :D ovaj joj da i ciganka nesto prica u nju, i kad zavrsi ritual pljune na novcanicu, i pita hoces li mi je halaliti, ako neces, uzmi je nazad :lol: :lol:
pustopoljina

#20216 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by pustopoljina »

zrakomlat wrote:
pustopoljina wrote:samo da dodam, nisam nikad isla kod ikakvih proricatelja, cak sam se bojala ciganki sto gledaju u dlan :lol:
.....................
Bila jedna ciganka, gatara, u Mostaru sto je gledala u dlan, i fora joj bila, nafata nekoga pricom dok prilazi zrtvi, e vidim ti ovo, vidim ti ono, ima jedna zena u tvojoj porodici, zove se fatima (emina, marija, nebitno, neko često ime, moraš nekoga imati s tim imenom u široj porodici) i tu osoba stane, zainteresuje je jer zna neku fatimu, a i ima nekih tegoba, i onda ciganka kaze, e da nastavim de mi neku papirnu novcanicu, treba mi za eksperiment :D ovaj joj da i ciganka nesto prica u nju, i kad zavrsi ritual pljune na novcanicu, i pita hoces li mi je halaliti, ako neces, uzmi je nazad :lol: :lol:
Koji dobar biznis plan :D
kakavdanakneiskustvu

#20217 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by kakavdanakneiskustvu »

ja ne kontam odrasle osobe koje salju one poruke tipa ako ovo posaljes bice ti sreca u zivotu i tako to, i svakih par dana tako
Romeo 80
Grijem se na: Džemper
Vozim: Azijsku nakazu

#20218 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Romeo 80 »

kakavdanakneiskustvu wrote:ja ne kontam odrasle osobe koje salju one poruke tipa ako ovo posaljes bice ti sreca u zivotu i tako to, i svakih par dana tako
Nakon Torabija u Sarajevu i stampeda bosanske primitivne stoke koja je povjerovala liku koji prica da prima ljekovitu energiju sa 5 planeta, mene vise nista iznenaditi ne moze. Pa bolan, 25 godina nakon rata jos uvijek sibicari imaju posla po Sarajevu, eto koliko je to glup narod!

Svemir i ljudska glupost, jedine dvije kategorije koje nemaju granice.
kakavdanakneiskustvu

#20219 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by kakavdanakneiskustvu »

Romeo 80 wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:ja ne kontam odrasle osobe koje salju one poruke tipa ako ovo posaljes bice ti sreca u zivotu i tako to, i svakih par dana tako
Nakon Torabija u Sarajevu i stampeda bosanske primitivne stoke koja je povjerovala liku koji prica da prima ljekovitu energiju sa 5 planeta, mene vise nista iznenaditi ne moze. Pa bolan, 25 godina nakon rata jos uvijek sibicari imaju posla po Sarajevu, eto koliko je to glup narod!

Svemir i ljudska glupost, jedine dvije kategorije koje nemaju granice.
da
zrakomlat

#20220 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by zrakomlat »

Ja ne kontam čemu služi savitljivi telefon i zašto se svi utrkuju da ga izbace. I zašto će raja davati 1500 eura vjerovatno, samo eto jer im se može telefon saviti. Jedino ako to znači materijale zbog kojih se neće moći lako oštetiti, ali od toga, ako postoji, mogu i obične telefone praviti.
Šta će nekome ova mogućnost :?

Image

Image
insomnia78

#20221 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by insomnia78 »

Pa bice manji za nosati po dzepu a veci ekran kad se razmota
pizarro

#20222 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by pizarro »

nokia tako nije kontala cemu sluzi telefon sa touchscreen-om :D
ćiribiribela

#20223 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by ćiribiribela »

pizarro wrote:nokia tako nije kontala cemu sluzi telefon sa touchscreen-om :D
:mrgreen:
zrakomlat

#20224 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by zrakomlat »

insomnia78 wrote:Pa bice manji za nosati po dzepu a veci ekran kad se razmota
OK, ali deblji postaje u tom slučaju. Nemam pojma, djeluje mi nepraktično i ne plaho upotrebljivo. Više u fazonu, vidi šta znamo napravit :D
Jack Be Nimble

#20225 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Jack Be Nimble »

Pa posto nam je telefon novi novcanik, vala red je da ga savijemo i kao pravi frajeri stavimo u zadnji dzep.
Post Reply