Nije.
Drotovi su ovdje dobra raja.
Ja se sa jednim trkao, undercover, jedno 15 km, u neka doba upali rotacije...prilazi, smije se, Fudo, koji ti je kurac?
Mehmedov mali, radi kod sherifa.
Poselami babu.
nije iz čista mira treba im za binga i kerovaSodom1 wrote:U BIH zaustavljaju iz cista mira , kae kontorla
Kakva prava?insomnia78 wrote:Pa i u Fr isto. To samo ovi fudini ganjaju neka ljucka prava
Ma ne to. Nego da te ne zaiustave zbog rutinske kontroleFudo387 wrote:Kakva prava?insomnia78 wrote:Pa i u Fr isto. To samo ovi fudini ganjaju neka ljucka prava
Frajer koji je treniran da povalci revolver ko buch kasidi te zaustavi. I ti mu, umjesto da pazljivo slusas uputstva, kazes...fuck you, i have gun.
Ozbiljno?![]()
Kad te izvusi ko reseto, uplakana rodbina pocne pricu o ljuCkim pravima.
A jesi ih zajebo.
Suti, budi fin, osmijeh na licu, imas 80% sansi da ce ti reci, haj i nemoj vise.
Ma nema rutinskih kontrola.insomnia78 wrote:Ma ne to. Nego da te ne zaiustave zbog rutinske kontroleFudo387 wrote:Kakva prava?insomnia78 wrote:Pa i u Fr isto. To samo ovi fudini ganjaju neka ljucka prava
Frajer koji je treniran da povalci revolver ko buch kasidi te zaustavi. I ti mu, umjesto da pazljivo slusas uputstva, kazes...fuck you, i have gun.
Ozbiljno?![]()
Kad te izvusi ko reseto, uplakana rodbina pocne pricu o ljuCkim pravima.
A jesi ih zajebo.
Suti, budi fin, osmijeh na licu, imas 80% sansi da ce ti reci, haj i nemoj vise.
Tesko mi je napisati u istoj recenici ali tacno je sto fudo kaze. Ruke na volan i dobro vece, kako ste i uglavnom ce biti okFudo387 wrote:Kakva prava?insomnia78 wrote:Pa i u Fr isto. To samo ovi fudini ganjaju neka ljucka prava
Ozbiljno?![]()
Kad te izbusi ko reseto, uplakana rodbina pocne pricu o ljuCkim pravima.
A jesi ih zajebo.
F*ck yeahHeller wrote:Malo je drukčiji mentalitet, u Americi pucat na drota il drot na tebe ko vode se napit. Dok u nekim zemljama u Evropi ni pištolje ne nose.

jos ako dodas- nice to see you, obro si bostanBodkin wrote:Tesko mi je napisati u istoj recenici ali tacno je sto fudo kaze. Ruke na volan i dobro vece, kako ste i uglavnom ce biti okFudo387 wrote:Kakva prava?insomnia78 wrote:Pa i u Fr isto. To samo ovi fudini ganjaju neka ljucka prava
Ozbiljno?![]()
Kad te izbusi ko reseto, uplakana rodbina pocne pricu o ljuCkim pravima.
A jesi ih zajebo.
insomnia78 wrote:I sto ne mogu svrsavanje na onog mongoloidnog Khabiba samo zato sto je “brat”
Isto ono kmecanje i navijanje za i oko Salaha i Egipta
Upravo to.insomnia78 wrote:Svrsavanje na ovaj Oreo. Pa Moto je za ovo abu zemze
Povadi taj oreo iz čiza, pa me zovilmo wrote:Ae, stormakson, na komad oreo čiz kejka![]()
A jes vala, moto-konza!