Popularne stvari koje ne kontam
- ćiribiribela
#19026 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ja ne kontam sto ljudi nose svoje ime na vratu. 
- vješalica
-
Zoya
#19028 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Eto ti na, @bloo. Ode i on
-
kakavdanakneiskustvu
#19029 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ne kontam masovno navijanje za hrvatsku i objavljivanje statusa na fb o tome,pa zar moraju svi znati za to?,sto tako ne objave i kad rusija pobijedi a navijaju za rusiju?
- Logovan
#19030 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pa "poznati"....
-
moonca
#19031 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Svasta, vidi mu V pozdrav.
Haj da je Jala, prihvatljivo ali imam- 
- triconja
#19032 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Sta jel treba da se zakljuca u kuci tj. medj ceter zida? Pa i on je insan moja timoonca wrote:Svasta, vidi mu V pozdrav.Haj da je Jala, prihvatljivo ali imam-
-
ovo_mi_je_nick
#19033 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Hođex je insan i sve to stoji ali je problem što hođexi sve osuđuju i svima bi upravljali životima i onda on to isto radi.
Inače hođexi u posljednje vrijeme pate za popularnosti, javnim životom, dok napiše status i poprati sve živo po fb i instaču bolje je da klanja, zikri, malo božije knjige da pročita.
Da, nije moj problem da li klanja ili zikri ali tako nije ni njegov da drugima govori šta je njihov problem i da li i šta rade jer su svi insani kao i hođexi i ima svako da radi šta hoće osim da govori drugima kako da se ponaša i šta da radi.
Popularno je biti popularan hođex.
Inače hođexi u posljednje vrijeme pate za popularnosti, javnim životom, dok napiše status i poprati sve živo po fb i instaču bolje je da klanja, zikri, malo božije knjige da pročita.
Da, nije moj problem da li klanja ili zikri ali tako nije ni njegov da drugima govori šta je njihov problem i da li i šta rade jer su svi insani kao i hođexi i ima svako da radi šta hoće osim da govori drugima kako da se ponaša i šta da radi.
Popularno je biti popularan hođex.
-
Bodkin
#19034 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Budimo dobri susjedikakavdanakneiskustvu wrote:ne kontam masovno navijanje za hrvatsku i objavljivanje statusa na fb o tome,pa zar moraju svi znati za to?,sto tako ne objave i kad rusija pobijedi a navijaju za rusiju?
-
kakavdanakneiskustvu
#19035 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Bodkin wrote:Budimo dobri susjedikakavdanakneiskustvu wrote:ne kontam masovno navijanje za hrvatsku i objavljivanje statusa na fb o tome,pa zar moraju svi znati za to?,sto tako ne objave i kad rusija pobijedi a navijaju za rusiju?
jebo susjede,zar moramo jedni za druge navijati
- cendlerbing
#19036 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ni ja. Odmah zamišljam da također imaju sliku sebe kao pozadinu za mobitel.ćiribiribela wrote:Ja ne kontam sto ljudi nose svoje ime na vratu.
-
ovo_mi_je_nick
#19037 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Nije problem navijat za susjede čak i treba bez razmišljanja podignuti zastave kad igra Hrvatska-Srbija sa npr. Urugvajem, Švedskom.
Problem i bolesno je navijati za drugu državu kad tvoja država (u kojoj živiš, radiš, primaš platu i imaš državljanstvo) igra sa tom drugom državom. Primjer kad igra BiH sa Hrvatskom ili Srbijom.
Kad se toliko voli druga država, pakuj kofere, odjavi se, preseli se.
Da vidim tog rusa u subotu koji će u nekom ruskom gradu podignuti zastavu Hrvatske i navijati za Hrvatsku a živi u Rusiji i ima pasoš Rusije.
Problem i bolesno je navijati za drugu državu kad tvoja država (u kojoj živiš, radiš, primaš platu i imaš državljanstvo) igra sa tom drugom državom. Primjer kad igra BiH sa Hrvatskom ili Srbijom.
Da vidim tog rusa u subotu koji će u nekom ruskom gradu podignuti zastavu Hrvatske i navijati za Hrvatsku a živi u Rusiji i ima pasoš Rusije.
-
kakavdanakneiskustvu
#19038 Re: Popularne stvari koje ne kontam
eto ja nisam sinoc navijao za hrvatsku,jbg,nisam dobar susjed,a gle cuda i hrvat sam,istovremeno navijao sam dva sata ranije za hrvatsku kosarkasku reprezentaciju kad su igrali protiv rumunijeovo_mi_je_nick wrote:Nije problem navijat za susjede čak i treba bez razmišljanja podignuti zastave kad igra Hrvatska-Srbija sa npr. Urugvajem, Švedskom.
- Zejnep
#19039 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Čini li se meni ili samo naš narod u smrtovnice stavlja tekstove koji su na neki način upućeni umrlom?
Svugdje u svijetu smrtovnica je obavjest, za žive, samo kod nas avaz i sl mlate pate na gubitku nekog dragog.
Taman ko da umrli čitaju novine svako jutro, uz kafu.
Svugdje u svijetu smrtovnica je obavjest, za žive, samo kod nas avaz i sl mlate pate na gubitku nekog dragog.
-
Bodkin
#19040 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Kul je ako navijaskakavdanakneiskustvu wrote:Bodkin wrote:Budimo dobri susjedikakavdanakneiskustvu wrote:ne kontam masovno navijanje za hrvatsku i objavljivanje statusa na fb o tome,pa zar moraju svi znati za to?,sto tako ne objave i kad rusija pobijedi a navijaju za rusiju?
jebo susjede,zar moramo jedni za druge navijati
- Toffee karamela
#19041 Re: Popularne stvari koje ne kontam
da li tebe čudi išta što nije vezano isključivo uz mrtve?Zejnep wrote:Čini li se meni ili samo naš narod u smrtovnice stavlja tekstove koji su na neki način upućeni umrlom?
prvo se iščuđavaš dolascima komšija i rodbine u kuću preminulog a sada i ovome?
-
moonca
#19042 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Da Bosna dodje u Ameriku i igra protiv Amerike naravno da ce Bosanci sa svojom zastavom navijati za Bosnu.Ta scena bi i Amerima bila normalna.ovo_mi_je_nick wrote:Nije problem navijat za susjede čak i treba bez razmišljanja podignuti zastave kad igra Hrvatska-Srbija sa npr. Urugvajem, Švedskom.
Ne bih se slozila da je bolesno[ (u kojoj živiš, radiš, primaš platu i imaš državljanstvo] jer im dajes svoj rad, jos ako je zadovoljavajuci, u normalnim drzavama to i te kako razumiju, osim toga sport je u pitanju.
-
ovo_mi_je_nick
#19043 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Sport kada se spominje Haag, i mjesta vezana za Haag ?moonca wrote:Da Bosna dodje u Ameriku i igra protiv Amerike naravno da ce Bosanci sa svojom zastavom navijati za Bosnu.Ta scena bi i Amerima bila normalna.ovo_mi_je_nick wrote:Nije problem navijat za susjede čak i treba bez razmišljanja podignuti zastave kad igra Hrvatska-Srbija sa npr. Urugvajem, Švedskom.
Ne bih se slozila da je bolesno[ (u kojoj živiš, radiš, primaš platu i imaš državljanstvo] jer im dajes svoj rad, jos ako je zadovoljavajuci, u normalnim drzavama to i te kako razumiju, osim toga sport je u pitanju.
- seln
#19044 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Bosanci u USA su useljenici.moonca wrote:Da Bosna dodje u Ameriku i igra protiv Amerike naravno da ce Bosanci sa svojom zastavom navijati za Bosnu.Ta scena bi i Amerima bila normalna.ovo_mi_je_nick wrote:Nije problem navijat za susjede čak i treba bez razmišljanja podignuti zastave kad igra Hrvatska-Srbija sa npr. Urugvajem, Švedskom.
Jesu li i Hrvati u BiH useljenici?
-
moonca
#19045 Re: Popularne stvari koje ne kontam
seln wrote:Bosanci u USA su useljenici.moonca wrote:Da Bosna dodje u Ameriku i igra protiv Amerike naravno da ce Bosanci sa svojom zastavom navijati za Bosnu.Ta scena bi i Amerima bila normalna.ovo_mi_je_nick wrote:Nije problem navijat za susjede čak i treba bez razmišljanja podignuti zastave kad igra Hrvatska-Srbija sa npr. Urugvajem, Švedskom.
Jesu li i Hrvati u BiH useljenici?
Ah, znam. Nas teren je jako osjetljiv, razumijem. --- No, sport/ teren je uvijek bilo mjesto za nesto sto nije moguce u bilo kojim drugim okolnostima.
Zbilja, licno mi ne bi smetalo -neka navija ko za koga zeli, ali naravno bez 'politicke' note, ako je moguce.
Sjecam se i utakmica- gdje su sportase Partizana -nazivali' ciganima' itd ....
- Edin H.
#19046 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Nemogucemoonca wrote:
Sjecam se i utakmica- gdje su sportase Partizana -nazivali' ciganima' itd ....
Tako nazivaju sportiste I navijace Crvene Zvezde, a Partizanovi su grobari.
- Edin H.
#19047 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Dupli
Last edited by Edin H. on 02/07/2018 13:20, edited 1 time in total.
- Nisrin
#19048 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Zejnep wrote:Čini li se meni ili samo naš narod u smrtovnice stavlja tekstove koji su na neki način upućeni umrlom?
I meni je to dno dna...bitno da "komsije" vide kako se ti nekoga sjecas i sto vise platis, to dobijes vise prostora...:S Sve se svelo samo na konzumerizam i neku vrstu dokazivanja..uzas!
- djevojka bez imena
#19049 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Novinare. Senzacionalizam. Tuga da ne moze biti veća al ono je poletilo, da uslika, napise, isceprka i smara. Na kapi obzira. Govna.
-
moonca
#19050 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Edin H. wrote:Nemogucemoonca wrote:
Sjecam se i utakmica- gdje su sportase Partizana -nazivali' ciganima' itd ....![]()
Tako nazivaju sportiste I navijace Crvene Zvezde, a Partizanovi su grobari.