Popularne stvari koje ne kontam
-
OneLife
#19001 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ja ne kontam zasto je zabavnije biti na forumu i pisati ovo, nego ici uciti 
- triconja
#19002 Re: Popularne stvari koje ne kontam
E raje imo sam cudan san, uglavnom sjedne se u neku masinu, ona se zatvori i izadjes sa novom nogom, i dobijes naku inekciju da se bolje primi, nidje rezova nit icega.
Hajde, valjda cu to dozivit
- Njanjavi
#19003 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Druze to ti je darpa radila ima i vise od dvadeset godina.triconja wrote:E raje imo sam cudan san, uglavnom sjedne se u neku masinu, ona se zatvori i izadjes sa novom nogom, i dobijes naku inekciju da se bolje primi, nidje rezova nit icega.
Sintetizovani geni salamandera i insana pa kad lik tako izgubi ruku il nogu, suknu mu taj neki koktelcic koji stimulise rast novog organa.
O tome sam cito ima bruka, dokle je stiglo to sad boga pitaj
- triconja
#19004 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Kakvi to ba, kaem ti udjes citav a izadjes sa drugom nogom za 5 minuta, valjda boljom ili popravljenom, jebiga, zaboravio sam u snu pitat jel popravi ili da ti bolju nogu, ali uglavnom bez rezova i ostalih zajebancija, noga ko nova, samo te pelcuju da se bolje primiNjanjavi wrote:Druze to ti je darpa radila ima i vise od dvadeset godina.triconja wrote:E raje imo sam cudan san, uglavnom sjedne se u neku masinu, ona se zatvori i izadjes sa novom nogom, i dobijes naku inekciju da se bolje primi, nidje rezova nit icega.
Sintetizovani geni salamandera i insana pa kad lik tako izgubi ruku il nogu, suknu mu taj neki koktelcic koji stimulise rast novog organa.
-
moonca
#19005 Re: Popularne stvari koje ne kontam
To je tu negdje dok triconja sanja. Vidovit je on.Njanjavi wrote:Druze to ti je darpa radila ima i vise od dvadeset godina.triconja wrote:E raje imo sam cudan san, uglavnom sjedne se u neku masinu, ona se zatvori i izadjes sa novom nogom, i dobijes naku inekciju da se bolje primi, nidje rezova nit icega.
Bog ti dao sad mi mati prica kae proso pauk otrov po banani i covjek kad je gulio zaskico i kae doktori mu htjeli odsic ruku. Ja kaem dje ce pauk prosut otrov po banani i da me ne pravi budalom kad ce ona meni kae pise u avazu![]()
![]()
-
Nocty
#19006 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Od skale od jedan do desetNjanjavi wrote:Nikle mi psilocybin gljive dje sam posijo paradajz i nakrho djubriva kravljeg hahahahahaha!
Ima da se bogu najebem majke!
Kolki si seljak ?
- Njanjavi
#19007 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pa evo u jesen treca kuka na selu, mogu ti rec, solidna sedmica zasadNocty wrote:Od skale od jedan do desetNjanjavi wrote:Nikle mi psilocybin gljive dje sam posijo paradajz i nakrho djubriva kravljeg hahahahahaha!
Ima da se bogu najebem majke!
Kolki si seljak ?
-
Nocty
#19008 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Gazi ih nogama za desetku!!
Ima ljudi sto bi to voljeli probat ipak
Ima ljudi sto bi to voljeli probat ipak
- Njanjavi
#19009 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Cuj svetu gljivu nogama, razocaro si me nocty 
Jos da saletim amanitu gdjegod, pa da izginem rahat
Jos da saletim amanitu gdjegod, pa da izginem rahat
-
Nocty
#19010 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ma samo pricam sta je moj stari radio dok je cuvo krave gore u svojim banovicima
I osto čoek seljak...dzaba Sarajevo...dzaba 2 hiljade knjiga...dzaba ne afilijacija s komunizmom ili religijama...
Kad nisi Isusa upoznao sve je dzaba
Sve je laž što se oko vrti....
I osto čoek seljak...dzaba Sarajevo...dzaba 2 hiljade knjiga...dzaba ne afilijacija s komunizmom ili religijama...
Kad nisi Isusa upoznao sve je dzaba
Sve je laž što se oko vrti....
-
walk_M-A-N
#19011 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne mogu vjerovati da ona četnička spodoba Šerifović može i pomisliti da napuni Koševo.
I da će bilo ko a kamoli toliko ljudi dati pare da je gleda i sluša.
Jadan je narod koji tamo bude.. što reče druga, srbende.
- triconja
#19012 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Da bora corba dodje bila bi tri puna kosevawalk_M-A-N wrote:Ne mogu vjerovati da ona četnička spodoba Šerifović može i pomisliti da napuni Koševo.
- Sodom1
#19013 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ko ono slusa , lele lele 
-
Nocty
#19014 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ima dobar glas žena al pjesme su joj pravac za kante za smeće.
- cendlerbing
#19015 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Šteta što se bacila na folkmjuzik, al je kvalitetan izvođač.
-
Zoya
#19016 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Postavljanje ocjena svoje djece na fb
jesu li normalni ovi ljudi?
- graue_maus
#19017 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Zoya wrote:Postavljanje ocjena svoje djece na fbjesu li normalni ovi ljudi?
- duminjo
#19018 Re: Popularne stvari koje ne kontam
U zadnje vrijeme kad udjem na fb samo Reklame od nekih Krema i mehlema ili nekih domacih proizvoda.. Ma milion ih. Idi u vraziju Mater 
-
Zoya
#19019 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Naravnograue_maus wrote:Zoya wrote:Postavljanje ocjena svoje djece na fbjesu li normalni ovi ljudi?
jel i to pocelo....
-
Heller
#19020 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Napravili ja i sestra staroj facebook sjela mati, dodamo joj mi nekih prijatelja, nije baš na ti s takvim stvarima, iako koristi računar od 80ih. Kroz dva dana sjela, sjedila petnes minuta i govori, znam ih po 30-40 godina nisam znala da su ovakve budalegraue_maus wrote:Zoya wrote:Postavljanje ocjena svoje djece na fbjesu li normalni ovi ljudi?
jel i to pocelo....
- pizarro
#19021 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ovo za ocjene, meni to nije nista lose ako vide samo skroz bliski ljudi kojima dijete nesto i znaci.
ali kao i sa slikama hrane, vecina konta da tako mogu dusmanima nabiti komplekse
ali kao i sa slikama hrane, vecina konta da tako mogu dusmanima nabiti komplekse
-
ovo_mi_je_nick
#19022 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Taj koji fotografiše hranu pa objavljuje je uglavnom gladan i jede suh hljeb, kruh, krompire, pitu pa mu neka "neobična" hrana draga i misli da je ličnost jer eto on to jede i svi moraju da znaju da on to jede, da živi na visokoj nozi, kako si to može priuštiti. Onda se vrati kući i iz zahrđale šerpe jede tvrdi ustajali kajmak.pizarro wrote:ovo za ocjene, meni to nije nista lose ako vide samo skroz bliski ljudi kojima dijete nesto i znaci.
Nisu to nikako zdrave osobe.
- vješalica
#19023 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pa akd more golo dijete sa plaze nabaciti more i ocjene....Zoya wrote:Postavljanje ocjena svoje djece na fbjesu li normalni ovi ljudi?
-
kakavdanakneiskustvu
#19024 Re: Popularne stvari koje ne kontam
davješalica wrote:Pa akd more golo dijete sa plaze nabaciti more i ocjene....Zoya wrote:Postavljanje ocjena svoje djece na fbjesu li normalni ovi ljudi?
- CPT
#19025 Re: Popularne stvari koje ne kontam
to je bolesno, nisam siguran jel gore kad takve stvari vide "dragi ljudi" ili stranci... strancu se svakako hebe sta pise, poznatoj osobi servirati dijete je ...pizarro wrote:ovo za ocjene, meni to nije nista lose ako vide samo skroz bliski ljudi kojima dijete nesto i znaci.