Pa ko justin majku mu staru.Nastasia wrote:Ko justin, ne ko ovaj sa cendlerkinog nickainsomnia78 wrote:Pa da pišamo u dalj dok se boje ne rastope
Add me blok sam
Zar ne rece da si me vako zamisljala
Pa ko justin majku mu staru.Nastasia wrote:Ko justin, ne ko ovaj sa cendlerkinog nickainsomnia78 wrote:Pa da pišamo u dalj dok se boje ne rastope
Add me blok sam
Zamisljam svakoginsomnia78 wrote:Pa ko justin majku mu staru.Nastasia wrote:Ko justin, ne ko ovaj sa cendlerkinog nickainsomnia78 wrote:Pa da pišamo u dalj dok se boje ne rastope
Add me blok sam![]()
Zar ne rece da si me vako zamisljala
Nije da nema. Vecina ima bar jedno kupatlo i jednu-powder room-sink & wc solja.zijancer wrote:trend kupatila sa dva lavaboa, sa travel kanala, a dvije wc šolje im ni ne padaju na pamet
Pa ne idu da pishke nego da se ovjekovjecesherbett wrote:Pa sta ce dvije skoljke? U istoj kupaonici?zijancer wrote:trend kupatila sa dva lavaboa, sa travel kanala, a dvije wc šolje im ni ne padaju na pamet![]()
Mislim realno, jel bi ti i sa kime u istoj prostoriji vrsio nuzdu? Ono.. skoljka do skoljke?![]()
Lavabo mi je sasvim logican. Nas je kuci 9 i uvijek se najmanje troje spremaju izaci u isto vrijeme. Jos jedan wc imamo odvojeno.
Kad smo vec kod vrsenja nuzde dvije ili vise osoba u istoj prostoriji.. ne kontam vec godinama zasto cure ulaze skupa u wc u klubovima?!?!?! Pa fuj!
Ja ne kuzim evo.. jedva se jedna okrene a njih dve tri udju unutra i redaju se il sta.. ma fuj. Ja ne kuzim
Da malo tračaju, da jedna drugoj nešto pridrži, da se saFataju itd... svašta je u opticaju.sherbett wrote:ne kontam vec godinama zasto cure ulaze skupa u wc u klubovima?!?!?! Pa fuj!
Ja ne kuzim evo.. jedva se jedna okrene a njih dve tri udju unutra i redaju se il sta.. ma fuj. Ja ne kuzim
ti pravo u cenifu isherbett wrote:Jack Be Nimble wrote:Meni su rekle:
Sminka
Trac
Namjestiti sise
I ako je koja donijela alkohol u torbici, popiti koju sa nogu u WC
Kokain![]()
O boze
Ja nista od toga nisam radila pobwc ims
popravis se jednom lajnomsherbett wrote:Pa malo se popravim pred ogledalom.. i to ako nema nikoga... a jbte forat cugu u wcBajramBarecula wrote:ti pravo u cenifu isherbett wrote:![]()
O boze
Ja nista od toga nisam radila pobwc ims![]()
![]()
Strasno
Jel to prije nego sto si zaboravio na zilet ili poslije?insomnia78 wrote:I ja sam sa svojevremeno cesto po halama popravljo
Insomnijo, ova opasnija od tebesherbett wrote:Ili sa dvijeBajramBarecula wrote: popravis se jednom lajnom
Haj sto skupa ulaze u zeMski wc, ovdje znaju pjane pravo u muski.sherbett wrote:Pa sta ce dvije skoljke? U istoj kupaonici?zijancer wrote:trend kupatila sa dva lavaboa, sa travel kanala, a dvije wc šolje im ni ne padaju na pamet![]()
Mislim realno, jel bi ti i sa kime u istoj prostoriji vrsio nuzdu? Ono.. skoljka do skoljke?![]()
Lavabo mi je sasvim logican. Nas je kuci 9 i uvijek se najmanje troje spremaju izaci u isto vrijeme. Jos jedan wc imamo odvojeno.
Kad smo vec kod vrsenja nuzde dvije ili vise osoba u istoj prostoriji.. ne kontam vec godinama zasto cure ulaze skupa u wc u klubovima?!?!?! Pa fuj!
Ma jok. No kad god me vidi sjeti se agonijesherbett wrote:Kakav ispit ona ima? Pa ona bar zna francuskiinsomnia78 wrote:To mi i naže kaže.![]()
Popravi se mAlo prije ispita![]()
@fudo znaci necu krocit u to leglo liberalaznaci strava
Znaci, sestro, znaci brate,sherbett wrote:@fudo znaci necu krocit u to leglo liberala znaci strava