bolje ovo zvuči nego nelagodno!!!MOSALJOZE wrote:Pričaj bošnjačkim jezikom,ne ubacuj stranjske izraze!!Velkoski wrote:pa ja nosim samo te čarape već deset godina, u onim glupim do koljena mi je jednostavno uncomfortable
Popularne stvari koje ne kontam
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#14651 Re: Popularne stvari koje ne kontam
-
malocvijece
#14652 Re: Popularne stvari koje ne kontam
uglavnomja wrote:_BataZiv_0809 wrote:Ni ja ne kontam koliko to stepeni treba biti vani da uparis dugi zimski kaput sa plitkim patikama na bosu nogu
vamo se to nosa na debelom minusu![]()
ali nije bosa noga nego one niske carapice sto pokriju prste i petu i obavezno viri go clanak
Pocela sam se osipati kad to vidim.
- MOSALJOZE
#14654 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ljudi koji potenciraju kroatizme

- insomnia78
#14655 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Samo otaj rad

- Jack Be Nimble
#14656 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Kapa i sal su vazni, ostalo se ne mora pokrivati. Jebo clanke.
Ja sam se suncao na -5c u Aprilu, a vama smeta sto se clanak malo vidi.
- Connaisseur Karlin
#14657 Re: Popularne stvari koje ne kontam
gdje si se go suncaoJack Be Nimble wrote:Kapa i sal su vazni, ostalo se ne mora pokrivati. Jebo clanke.
- Jack Be Nimble
#14658 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Nisam se go suncao, samo kazem da je vazno pokriti glavu i vrat, ostalo je kako zelis.Connaisseur Karlin wrote:gdje si se go suncaoJack Be Nimble wrote:Kapa i sal su vazni, ostalo se ne mora pokrivati. Jebo clanke.
U Bostonu. Nakon zime koja je pocela u Oktobru, cesto se zadesilo da dnevna temeperatura bude -30c sa vjetrom -40 do 50. I nakon tako duge i jake zime, kada je u Aprilu osvanulo vedro nebo sa samo blagih -5c oko 14h, na faksu smo svi bili na travi skidali sta se moglo skinuti samo da tijelo osjeti malo sunca. Cure bile u grudnjacima...ma ljepota. BIlo ugodno do 1530 i onda je "zahladilo".
-
kakavdanakneiskustvu
#14659 Re: Popularne stvari koje ne kontam
animals wrote:Nova moda, u po zime patike, i malo krace hlace, gdej se vide goli clanci...
imaju carape, ali izgleda plitke skroz, pa se ne vide...
znaci vecina u cizmama, a ona djeca, bosi nogu u patikama...
mladost,ludost,i ja prije dvadeset godina nema teorije da duge gace obucem,sad je vec druga prica
- Zejnep
#14660 Re: Popularne stvari koje ne kontam
+1kakavdanakneiskustvu wrote:animals wrote:Nova moda, u po zime patike, i malo krace hlace, gdej se vide goli clanci...
imaju carape, ali izgleda plitke skroz, pa se ne vide...
znaci vecina u cizmama, a ona djeca, bosi nogu u patikama...
mladost,ludost,i ja prije dvadeset godina nema teorije da duge gace obucem,sad je vec druga prica
-
kakavdanakneiskustvu
#14661 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Zejnep wrote:Ove meteoalarme ne kontam.
Imaju li jos neku svrhu osim prepadanja?.
i stres,zar to nije narodski receno sikirancija?
- ultima_palabra
#14662 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam poentu dugih gaca ako neces boraviti vani. Necu ih oblaciti ako cu iz auta u kancelariju/kafanu/restoran, pa da je -30 vani.
-
kakavdanakneiskustvu
#14663 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ultima_palabra wrote:Ne kontam poentu dugih gaca ako neces boraviti vani. Necu ih oblaciti ako cu iz auta u kancelariju/kafanu/restoran, pa da je -30 vani.
da,ja sam radio prakticki vani pa sam zato morao ih oblaciti
- Connaisseur Karlin
#14664 Re: Popularne stvari koje ne kontam
one bile u grudnajcima, a ti samo pokrivene glave i vrata u gacamaJack Be Nimble wrote:Nisam se go suncao, samo kazem da je vazno pokriti glavu i vrat, ostalo je kako zelis.Connaisseur Karlin wrote:gdje si se go suncaoJack Be Nimble wrote:Kapa i sal su vazni, ostalo se ne mora pokrivati. Jebo clanke.
U Bostonu. Nakon zime koja je pocela u Oktobru, cesto se zadesilo da dnevna temeperatura bude -30c sa vjetrom -40 do 50. I nakon tako duge i jake zime, kada je u Aprilu osvanulo vedro nebo sa samo blagih -5c oko 14h, na faksu smo svi bili na travi skidali sta se moglo skinuti samo da tijelo osjeti malo sunca. Cure bile u grudnjacima...ma ljepota. BIlo ugodno do 1530 i onda je "zahladilo".
- Connaisseur Karlin
#14665 Re: Popularne stvari koje ne kontam
znate sto meni nije jasno, i to godinama:
zasto na svakom show sa hranom, na kraju prezentiranja, pocnu svi jesti hranu i kazu da je ukusna , to je nesto najdebilnije sto sam primejtila
zasto na svakom show sa hranom, na kraju prezentiranja, pocnu svi jesti hranu i kazu da je ukusna , to je nesto najdebilnije sto sam primejtila
- Zejnep
#14666 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pa šta će reći? Da ne valja?Connaisseur Karlin wrote:znate sto meni nije jasno, i to godinama:
- Connaisseur Karlin
#14667 Re: Popularne stvari koje ne kontam
pa jel se mora jesti ipred tv i potvrditi da je ukusno, ne znam, ni sto jedu tokom emisije , relano receno, dva poteza debiizmaZejnep wrote:Pa šta će reći? Da ne valja?Connaisseur Karlin wrote:znate sto meni nije jasno, i to godinama:
drugacije je ako ima putovanja pa osobe probaju nesto novo, ali to nije debi,izam o kojem pisem
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#14668 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pogresno sam se odrazio, mislio sam da je go clanak.uglavnomja wrote:_BataZiv_0809 wrote:Ni ja ne kontam koliko to stepeni treba biti vani da uparis dugi zimski kaput sa plitkim patikama na bosu nogu
vamo se to nosa na debelom minusu![]()
ali nije bosa noga nego one niske carapice sto pokriju prste i petu i obavezno viri go clanak
Stvar navike. Ja ih ne skidam od oktobra do aprilaultima_palabra wrote:Ne kontam poentu dugih gaca ako neces boraviti vani. Necu ih oblaciti ako cu iz auta u kancelariju/kafanu/restoran, pa da je -30 vani.
-
moonca
#14669 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Stvar navike. Ja ih ne skidam od oktobra do aprilaJednostavno se osjecam ugodnije i to je to.
- MOSALJOZE
#14670 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pa ne skida šta je tu čudnomoonca wrote:Stvar navike. Ja ih ne skidam od oktobra do aprilaJednostavno se osjecam ugodnije i to je to.
-
moonca
#14671 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Zahvaljujuci 'kifli' jel'MOSALJOZE wrote:Pa ne skida šta je tu čudnomoonca wrote:Stvar navike. Ja ih ne skidam od oktobra do aprilaJednostavno se osjecam ugodnije i to je to.
Uzme mokar peškir,malo se protrlja i miran.
- MarlboroGold
#14672 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Isto... siguran sam da nije sve ukusno što naprave, ali eto moraju pred kamerama reći.Connaisseur Karlin wrote:znate sto meni nije jasno, i to godinama:
- Connaisseur Karlin
#14673 Re: Popularne stvari koje ne kontam
da, a meni je smijesno sto jedu pred kamerama, da nas uvjere da je ukusno , uostlaom, zasto jedu pred kamramaMarlboroGold wrote:Isto... siguran sam da nije sve ukusno što naprave, ali eto moraju pred kamerama reći.Connaisseur Karlin wrote:znate sto meni nije jasno, i to godinama:
- Bloo
- Globalna šefica
#14674 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pa da dokazu gledateljima da se nije ostvario najveci strah bosanski: da se baciiiiiiiiiiiiiiiiiiiConnaisseur Karlin wrote:da, a meni je smijesno sto jedu pred kamerama, da nas uvjere da je ukusno , uostlaom, zasto jedu pred kamramaMarlboroGold wrote:Isto... siguran sam da nije sve ukusno što naprave, ali eto moraju pred kamerama reći.Connaisseur Karlin wrote:znate sto meni nije jasno, i to godinama:
-
Fudo387
#14675 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Samo se ti raskomoti, dobro je to kad ga zada minus s Vlasica.ultima_palabra wrote:Ne kontam poentu dugih gaca ako neces boraviti vani. Necu ih oblaciti ako cu iz auta u kancelariju/kafanu/restoran, pa da je -30 vani.
Sto kaze Subara, od oktobra do aprila, i to one sa termostatom, nastimam temperaturu na grijacima.