Popularne stvari koje ne kontam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Hadzi Lojo

#11926 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Hadzi Lojo »

Ja sam nekad iz zezancije kopirao neke ljude i njihove izraze, pa mi je dosta trebalo da se oslobodim jer mi je postala navika.
Hadzi Lojo

#11927 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Hadzi Lojo »

Ovi sto spominju sarajevsku varijantu mogu im samo reci da je to varijanta koju su donijeli papuanci sa sela i koji su dosli jos poslije drugog svjetskog rata. Svi oni izrazi kao djes ba, stas ti ba isl. to je nastalo od strane papaka koji su htjeli da se uklope medju raju pa se kasnije udomacilo. Domaci su iz zezancije kopirajuci iste pokvarili svoj jezik.
Dosli divlji istjerali pitome!
djevojka bez imena

#11928 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by djevojka bez imena »

Imam prijateljicu koja djeci ne prizna zadatak ako ima gramatickih gresaka, iako njen predmet veze nema s tim. :lol:
¤ jelena ¤

#11929 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by ¤ jelena ¤ »

ho oponopono wrote:...đe zapelo bolan...famelija, sumljam, pemzija, nemogu, medecina, neželim, ho ću, ne ću, vamgore, vamdole, dali, ne ću...tude, višlje, tuj...:pusi2:
:lol:

ma sve ovo u vodu pane kad od mladog profesora koji radi u gimnaziji čuješ NJIHA. :D

Kae....ružim ja njiha, al ništa me ne slušaju...mrtav ozbiljan.

Al hajdebogati.... ne predaje čoek maternji jezik nego naki drugi predmet đe nemoraš bit pismen...ha ya.
triconja

#11930 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by triconja »

Cherry-Cherry wrote:
phillie wrote:
Cherry-Cherry wrote:Oslabilo, ojačao :-)
E čuj oslabio... Čovjek imao 100 kg i smršao, sad je taman, a ono mu kaže da je oslabio... Pa nije on slab.
Kao da je bolestan.
ili suprotnost, neko nabio 100+ i 20 kila previse, kazu jesi se popravio :D :D :D
:mrgreen: :mrgreen:
Zatim slijede pitanja: a što si to oslabilo, jesi htio ili... Pa ne dovrše rečenicu, a misle : imaš neki problem, sekiraš se, bolestan si... Tačno vidiš pitanja u očima. Pa kad kažeš da si htio smršati onda im vidiš razočarenje u očima...
A secer(dijabetes) kad im spomenes pocnu bjezati od tebe ko djavo od krsta :lol:
muha_sa

#11931 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by muha_sa »

ne kontam niti cu ikad skontat kako je ljudima mrsko namazat obucu kremom :-) :-)
maloprije gledam napirlitanu damu--jako poznata i nekad popularna faca sa teVlizije :D od glave do pete--lijep hod u štiklama koje nisu brat bratu godinu dana namazane :-) :-)

popularna stvar kod mene idiota je da gledam ljudima u obucu umjesto u oci :-) posebno u žeMske oke :lol: :lol:
Cherry-Cherry

#11932 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Cherry-Cherry »

Ne kontam ispucalu kožu na stopalima. Sredi se, obuje sandale sa kaišićima, nalakira nokte, a pete.... :run:
phillie

#11933 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by phillie »

Cherry-Cherry wrote:Ne kontam ispucalu kožu na stopalima. Sredi se, obuje sandale sa kaišićima, nalakira nokte, a pete.... :run:
Pitas je jesi to htjela ili.... :D
Jack Be Nimble

#11934 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Jack Be Nimble »

djevojka bez imena wrote:Imam prijateljicu koja djeci ne prizna zadatak ako ima gramatickih gresaka, iako njen predmet veze nema s tim. :lol:
Pa tako je i obicno bilo. Nama su nastavnice istorije i biologije podnosile raport nastavnici srpsko-hrvatskog kakve greske pravimo. Haj sto su njoj dale nase radove tako da ona moze da nas povuce za uci, nego bi nam i ocjenu smanjili zbog tih gresaka :twisted:
Cherry-Cherry

#11935 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Cherry-Cherry »

Moja nastavnica srpsko-hrvatskog, ako kažeš da si iz pismenog dobio ćetri umjesto četiri, ti upiše lijepo tri u dnevnik.
insomnia78

#11936 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by insomnia78 »

wow
Tomahawk11
Globalni moderator

#11937 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Tomahawk11 »

Džabe vam sve, jeste ostarili :-?
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#11938 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by japin_mutapi »

sada je popularno da se ne konta sve i svasta
e to ja ne kontam
Jack Be Nimble

#11939 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Jack Be Nimble »

Cherry-Cherry wrote:Moja nastavnica srpsko-hrvatskog, ako kažeš da si iz pismenog dobio ćetri umjesto četiri, ti upiše lijepo tri u dnevnik.
Imao sam isti problem :lol: ja sam dobio jedinicu, ali sa pravom da napišem novi sastav pa da ispravim tu jedinicu. I kada je upisivala ocjenu ja onako sav nikakav rekao dobio sam keca. A ona ce nije kec nego jedinicu i sada imaš dvije jedinice :evil:

Morao pisati dva sastava.
Toffee karamela

#11940 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Toffee karamela »

muha_sa wrote:
popularna stvar kod mene idiota je da gledam ljudima u obucu umjesto u oci :-) posebno u žeMske oke :lol: :lol:
nadam se da vas neću uvrijedit msje muha, ali ovo negledanje u lice a gledanje svugdje drugdje po insanu je baš odlika mahalaca, osobito žena... :D
ho oponopono

#11941 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by ho oponopono »

...joj Muhac i mene mrzi mazati obuću...poslije peglanja, druga mrska mi stvar...ne znam zašto, očas posla, ali ne marim, jebiga...:pusi2:
muha_sa

#11942 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by muha_sa »

Toffee karamela wrote:
muha_sa wrote:
nadam se da vas neću uvrijedit msje muha, ali ovo negledanje u lice a gledanje svugdje drugdje po insanu je baš odlika mahalaca, osobito žena... :D
:-D

kakva uvreda kakvi bakraci :-)

mene od malena ucili ovako--pogledaj mu u obucu pa ga pusti u kucu :D što znaci da nikad, ama baš nikad, se nije izašlo iz kuce prije neg se obuca izglanca :D

izadjem u šetnju i naravno da ce mi za oko zapet lijepo obucena dama :-D onda bacim pogled na obucu i obicno se sjebem :lol:
onda vidim i lijepo sredjenog muškarca--odjelo, kravata a cipele nisu vidjele kreme od izlazka iz fabricke hale :lol:

sad mi reci šta znaci ovo mahalac :? na ovom forumu cesto citam ako ceš nekog ocrnit onda se kaže mahalac :-)
kad bi vam ja pricAo obicaje i adete iz mahale ne biste vjerovali kolika je razlika-u pozitivnom smislu--izmedju mahalaca i haustorcadi :-)

hajd vozdra :kiss:
ho oponopono wrote:...joj Muhac i mene mrzi mazati obuću...poslije peglanja, druga mrska mi stvar...ne znam zašto, očas posla, ali ne marim, jebiga...:pusi2:
necu to da cujem :-) odvoji 5 minuta :-D navece ih namaži ujutro izglancaj :D

sljedeci put kad dodješ u kafanu ima da ti na vratima pregledaju obucu :lol: :lol:
Banksy

#11943 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Banksy »

Istina, muha, cipele su ''sažetak'', u svakom smislu... Mada, netipično da ti tamo leti pogled :mrgreen: biće da ti djevica drma horoskopom :D
insomnia78

#11944 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by insomnia78 »

Il su ga stigle godine :-D
Banksy

#11945 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Banksy »

Teško, tipujem na karakter... :D :kiss:
muha_sa

#11946 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by muha_sa »

Banksy wrote:Istina, muha, cipele su ''sažetak'', u svakom smislu... Mada, netipično da ti tamo leti pogled :mrgreen: biće da ti djevica drma horoskopom :D
:lol:

ribe sam u horoskopu :-D

svašta ja nešto vidim :-D ne može mahaluši ništa promac :lol: što se vanjštine tice ibretims e na peksinave cipele

ne živimo tamo gdje se asfalt po kiši topi :D
Banksy

#11947 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Banksy »

Ribe, zato noge, ali ima i djevice, 100%... :D Da je Medena još ovdje, ona bi ti to rastabirila.
Toffee karamela

#11948 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Toffee karamela »

muha_sa wrote: sad mi reci šta znaci ovo mahalac :? na ovom forumu cesto citam ako ceš nekog ocrnit onda se kaže mahalac :-)
kad bi vam ja pricAo obicaje i adete iz mahale ne biste vjerovali kolika je razlika-u pozitivnom smislu--izmedju mahalaca i haustorcadi :-)
nije mi bila namjera ocrnjivanje nego je to zagledanje po outfitu baš jedna ružna značajka našeg svijeta, i ruralnog i mahalaško-urbanog...žene bulje po nekoliko minuta, pogled im šara gore dolje, da bog sačuva....klasično skeniranje.

što se tiče horoskopa i ja sam tu znalac, ne treba nikakva Medena :roll:
Zoya

#11949 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Zoya »

Muha nije mahalaš, on samo ima fetiš na kremu za cipele :kiss:

Nego, ja ne kontam ovo postavljanje slika po fejsbuku sa naglašavanjem 'no filter'. Biva lijepa sam bez filtera.
triconja

#11950 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by triconja »

Zoya wrote:Muha nije mahalaš, on samo ima fetiš na kremu za cipele :kiss:

Nego, ja ne kontam ovo postavljanje slika po fejsbuku sa naglašavanjem 'no filter'. Biva lijepa sam bez filtera.
Sta taj filtar radi?

Nemoj samo odgovoriti cuda hljeba ti :lol:
Post Reply