Popularne stvari koje ne kontam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
zforumas

#10076 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by zforumas »

Tomahawk11 wrote:
zforumas wrote:
Tomahawk11 wrote::mrgreen: :twisted: :oops:
Izbrojim ja vise puta do 10 dok prodje naredni post :roll:
Brzo brojis...meni post prodje oko pola 9 :lol:
ujutro il navece

ev ga opet :twisted: :angry: jeb#?$# :oops:
Ujutro, navecer ne forumam, imam preca posla :evil:
Tomahawk11
Globalni moderator

#10077 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Tomahawk11 »

zforumas wrote:
rostiljas :?
zforumas

#10078 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by zforumas »

Tomahawk11 wrote:
zforumas wrote:
rostiljas :?
Peglam
Romeo 80
Grijem se na: Džemper
Vozim: Azijsku nakazu

#10079 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Romeo 80 »

Ne kontam pješake koji na skoro svakom semaforu moraju se toliko približiti kolovoznoj traci dok čekaju na crveno, da bukvalno pedalj fali da im automobili pređu preko nožnih prstiju?! :?

I to stanu na sami ćošak trotoara, nagaze ga sredinom stopala i onako se ljuljaju nesigurno. A ja prilazim pješačkom prelazu u autu i moram gatati hoće li se moron ili moronka okliznuti i pasti mi pod točkove! Ili skoro što mi se desila slična situacija, samo sam i ja bio pješak i jednoj babi je autobus zamalo nos otkinuo, jer se budala toliko približila da joj je retrovizor proletio na par cenata ispred očiju.

Ne kontam to nikako, a primijetio sam da je postala učestala pojava.
basicm

#10080 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by basicm »

Slikanje ocjena djece i stavljanje na fb, uz komentare pasa, sunce, princeza...
kakavdanakneiskustvu

#10081 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by kakavdanakneiskustvu »

Romeo 80 wrote:Ne kontam pješake koji na skoro svakom semaforu moraju se toliko približiti kolovoznoj traci dok čekaju na crveno, da bukvalno pedalj fali da im automobili pređu preko nožnih prstiju?! :?

I to stanu na sami ćošak trotoara, nagaze ga sredinom stopala i onako se ljuljaju nesigurno. A ja prilazim pješačkom prelazu u autu i moram gatati hoće li se moron ili moronka okliznuti i pasti mi pod točkove! Ili skoro što mi se desila slična situacija, samo sam i ja bio pješak i jednoj babi je autobus zamalo nos otkinuo, jer se budala toliko približila da joj je retrovizor proletio na par cenata ispred očiju.

Ne kontam to nikako, a primijetio sam da je postala učestala pojava.

Primijetio sam i ja to u sarajevu,na samoj ivici trotoara su pojedini pjesaci
zforumas

#10082 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by zforumas »

basicm wrote:Slikanje ocjena djece i stavljanje na fb, uz komentare pasa, sunce, princeza...
Nikad vise odlicnih ucenika a nikad manje pametnih ljudi
ovo_mi_je_nick

#10083 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by ovo_mi_je_nick »

:thumbup:
zforumas wrote:
basicm wrote:Slikanje ocjena djece i stavljanje na fb, uz komentare pasa, sunce, princeza...
Istina ali bolje reći .... nikad manje znanja. Pamet i inteligencija nema veze sa ocjenama i znanjem :)
zforumas

#10084 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by zforumas »

ovo_mi_je_nick wrote::thumbup:
zforumas wrote:
Istina ali bolje reći .... nikad manje znanja. Pamet i inteligencija nema veze sa ocjenama i znanjem :)
Ma slab sam sa "odrazavanjem" al' bitno da si uhaviz'o :mrgreen:
MeanMachine

#10085 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by MeanMachine »

ovo_mi_je_nick wrote::thumbup:
zforumas wrote:
Mogu se složiti sa tim da ne moraju imati veze sa ocjenama (posbeno u današnjim sistemima školovanja) ali pamet i inteligencija su po meni itekako povezani sa znanjem.
ovo_mi_je_nick

#10086 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by ovo_mi_je_nick »

Inteligencija je snalaženje u novonastalim situacijama. Inteligentan čovjek ne mora imati ni osnovnu školu. A VSS npr kakvih poznajem veći broj nisu bas inteligentni, pogotovo sistem štrebanje.

A najbolje je znanje i inteligencija.

Helem, ako djecu čini sretnom kad im majka okači fotku i napiše nama iritirajući opis, neka ih postavlja :)
ovo_mi_je_nick

#10087 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by ovo_mi_je_nick »

2 dana grije preko 30 ° - Novinari: "Pročitajte kad će uslijediti spas od vrućina".

2 dana temperatura ispod 15 ° - Novinari: "Pročitajte kad nam stiže sunce".

Svake godine isti članci, ista priča oko kiše, poplava, zime i čudne pojave snijega u to vrijeme, ljeta i čudne pojave visokih temperatura...

Druga stvar. Kao što mlađim nije sada vruće kad je 30 ° i to ne osjete, tako ni mi nismo osjetili te vrućine. Sad smo "starohani", 25-30-35 pa nam smeta sve ono što prije nije :D
srkletnik

#10088 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by srkletnik »

ovo_mi_je_nick wrote:2 dana grije preko 30 ° - Novinari: "Pročitajte kad će uslijediti spas od vrućina".

Svake godine isti članci, ista priča oko kiše, poplava, zime i čudne pojave snijega u to vrijeme, ljeta i čudne pojave visokih temperatura...

Druga stvar. Kao što mlađim nije sada vruće kad je 30 ° i to ne osjete, tako ni mi nismo osjetili te vrućine. Sad smo "starohani", 25-30-35 pa nam smeta sve ono što prije nije :D
Novinare dijelim na:
-Baba koja ne pamti ovakve vrucine
-Deda koji ne pamti ovakve minuse
upsy_daisy

#10089 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by upsy_daisy »

srkletnik wrote:
ovo_mi_je_nick wrote:2 dana grije preko 30 ° - Novinari: "Pročitajte kad će uslijediti spas od vrućina".

Novinare dijelim na:
-Baba koja ne pamti ovakve vrucine
-Deda koji ne pamti ovakve minuse
:thumbup: :lol:
triconja

#10090 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by triconja »

Ne kontam audijase koji lete ko muha bez glave i preticu kao da voze slalom. Bog ti dao jedan bio iza mene njekih dana i vozi lola 90, cujem zakoci naglo i nesto me pokusava preteci (vozim 55) i otrese me ko slinu. Lola vozi ko da je slalom, djah tamo djah vamo. Sunce gleda sa nebesa blagosiljajuci zemlju svojim zrakama koje udaraju u oci i visokom temperaturom, mirno i strpljivo kao sto je blagosiljalo u vrijeme nasih pradjedova. :lol:
triconja

#10091 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by triconja »

Ne kontam tu toboze "brigu o zivotinjama" i sta se time hoce da postigne? Znaci idemo ostaviti zivotinje neka mirno zive u rezervatu od 10 duluma koji je ogradjen elektricnom ogradom? Ljude koje zive od uzgoja i prodaje zivotinjskih proizvoda treba kazniti ili im to u istoj mjeri vratiti? :roll:
djevojka bez imena

#10092 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by djevojka bez imena »

:lol: :lol: :lol: :thumbup:
djevojka bez imena

#10093 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by djevojka bez imena »

Ne kontam ovo ljubakanje politicara, i to ono iz daljine, mimoidju se glavama i kao cmok cmok. Bakira tako izljubi muftija beogradski i to tri puta. Sram ga bilo :lol:
triconja

#10094 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by triconja »

djevojka bez imena wrote:Ne kontam ovo ljubakanje politicara, i to ono iz daljine, mimoidju se glavama i kao cmok cmok. Bakira tako izljubi muftija beogradski i to tri puta. Sram ga bilo :lol:
Treba se paziti kad se posti, ne smije se ljubiti more se izgubiti post :izet: .
Rofix

#10095 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Rofix »

:thumbup:

Isto ne kontam kad mladenke bombarduju fb fotografijama djece, u raznim situacijama.
Najcesce uz opise "dobila paketic za bajram" "jedem sladoled" "ljuljam se na ljulji" :D
Bodkin

#10096 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Bodkin »

Samo kad bi izmislili mogucnost da nekako ne morate gledati te ljude i njihove postove
perfect_guy

#10097 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by perfect_guy »

Bodkin wrote:Samo kad bi izmislili mogucnost da nekako ne morate gledati te ljude i njihove postove
unfollow i ćao
triconja

#10098 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by triconja »

Ne kontam sto se kad saddie forever nesto napise odmah pita za svekrvu :lol: , moze li neko objasniti?
Boateng

#10099 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Boateng »

triconja wrote:Ne kontam sto se kad saddie forever nesto napise odmah pita za svekrvu :lol: , moze li neko objasniti?
http://forum.klix.ba/kako-isprovocirati ... 42235.html
triconja

#10100 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by triconja »

Boateng wrote:
triconja wrote:Ne kontam sto se kad saddie forever nesto napise odmah pita za svekrvu :lol: , moze li neko objasniti?
http://forum.klix.ba/kako-isprovocirati ... 42235.html
Ah, te cari zivota sa roditeljima jednog supruznika :lol: :thumbup:
Post Reply