Imam 22 godine, i veeeeeliki problem sa popucalim kapilarima na nogama. Inače, koža mi je jako tanka i apsolutno svaka vena se vidi. Kapilari su mi počeli pucati još u pubertetu..Počela sam koristiti neki preparat na bazi divljeg kestena i nevena. Zanimaju me vaša iskustva i preporuke za prirodna liječenja
Popucali kapilari na nogama
Moderator: anex
-
Nervozna_
#1 Popucali kapilari na nogama
Pozdrav svima, unaprijed se izvinjavam ako tema već postoji
Imam 22 godine, i veeeeeliki problem sa popucalim kapilarima na nogama. Inače, koža mi je jako tanka i apsolutno svaka vena se vidi. Kapilari su mi počeli pucati još u pubertetu..Počela sam koristiti neki preparat na bazi divljeg kestena i nevena. Zanimaju me vaša iskustva i preporuke za prirodna liječenja
- Female_Sa
#2 Re: Popucali kapilari na nogama
Opusti se..kakvih ima problema i oboljenja, to je tvoje nista. Uzivaj u zivotu..Pokusaj uzeti nesto u apoteci protiv pucanja kapilara.
-
Nervozna_
#3 Re: Popucali kapilari na nogama
Upravu siFemale_Sa wrote:Opusti se..kakvih ima problema i oboljenja, to je tvoje nista. Uzivaj u zivotu..Pokusaj uzeti nesto u apoteci protiv pucanja kapilara.