Popravka auspuha - Sarajevo

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
Big Boy
Location: Sve bitke u životu služe da nas nečemu nauče - uključujući i one koje gubimo.

#1 Popravka auspuha - Sarajevo

Post by Big Boy »

Zanima me ko kvalitetno radi auspuhe u Sarajevu ?

Konkretno, imam problem sa "harmonikicama" na usisnoj grani motora koje valja zamijeniti. Molim za iskustva, preporuke ?
dast.stanislav

#2 Re: Popravka auspuha - Sarajevo

Post by dast.stanislav »

Ja znam radnju prema Rajlovcu sa lijeve strane, ima jedan momak i radi odlicno... Prodjes pored Wise i ispod nadvoznjaka i sa lijeve strane ces naici na 2-3 radnje sa istim zanatom, cini mi se zadnja sa lijeve strane da je odlicna, ali cuo sam da sve tri rade dobro svoj posao i da fakat imaju mnogo posla... Znaci da su dobri!
Last edited by dast.stanislav on 13/04/2009 08:06, edited 1 time in total.
Cholina_Lokica

#3 Re: Popravka auspuha - Sarajevo

Post by Cholina_Lokica »

sadnor
slavkoimamodilera

#4 Re: Popravka auspuha - Sarajevo

Post by slavkoimamodilera »

Sandor ili Dodex... ;-)
holowey

#5 Re: Popravka auspuha - Sarajevo

Post by holowey »

kad se od stadiona kosevo krenes spustati prema barama, sa lijeve strane imas majstora koji dobro radi a nije punopara... ta rebrasta cijev za audi a3 sa postavljanjem me je kostala 30km
Big Boy
Location: Sve bitke u životu služe da nas nečemu nauče - uključujući i one koje gubimo.

#6 Re: Popravka auspuha - Sarajevo

Post by Big Boy »

Hvala na savjetima. ;-)
Majjah

#7 Re: Popravka auspuha - Sarajevo

Post by Majjah »

holowey wrote:kad se od stadiona kosevo krenes spustati prema barama, sa lijeve strane imas majstora koji dobro radi a nije punopara... ta rebrasta cijev za audi a3 sa postavljanjem me je kostala 30km
Upravo tako! :thumbup: Ja sam iz Visokog cak isao njemu, covjek je majstor i pol, posten i radi taj posao vec 25 godina, a nije uopste skup!
dast.stanislav

#8 Re: Popravka auspuha - Sarajevo

Post by dast.stanislav »

slavkoimamodilera wrote:Sandor ili Dodex... ;-)
Ako mislis na dodex na Dobrinji, oni ne da nemaju blage, nego su meni ujebali sve sto se moze ujebati, cak mi je dio auspuha u putu poceo grebati po cesti nakon njihove intervencije... Kod njih nikad vise!
slavkoimamodilera

#9 Re: Popravka auspuha - Sarajevo

Post by slavkoimamodilera »

Ja ne znam za taj dodex na dobrinji, radio sam u pofalicima i super sam bio zadovoljan uradjenim poslom, mada sto se tice pedantnosti fakat se ne moze porediti s ovim cikom sto su spomenuli kod stadiona :thumbup:
Post Reply