hopi wrote:ja sam automatski mjenjač ostavio kod jakare tog, u septembru još, ništa nije uradio kao zavlačio čega dijelove ovo ono, odmah u startu je rekao min. 1000-1500KM nema govora bez te cifre. On ništa nije uradio, našao sam drugu opciju za popravak vozila jer sam vidio da od toga nema ništa pa se nisam zamarao da ga molim i zovem, a još kao preko "veze" to išlo. Kada sam došao ostaviti mjenjač nije imao ni par minuta da pita od kojeg je vozila, motora ni šta se desilo s mejnjačem kako se ponaša i sl. To je moje isksutvo sa autom. mjenjač ne znam da li bi bolje prošao sa popravkom ručnog.
hopi wrote:ja sam automatski mjenjač ostavio kod jakare tog, u septembru još, ništa nije uradio kao zavlačio čega dijelove ovo ono, odmah u startu je rekao min. 1000-1500KM nema govora bez te cifre. On ništa nije uradio, našao sam drugu opciju za popravak vozila jer sam vidio da od toga nema ništa pa se nisam zamarao da ga molim i zovem, a još kao preko "veze" to išlo. Kada sam došao ostaviti mjenjač nije imao ni par minuta da pita od kojeg je vozila, motora ni šta se desilo s mejnjačem kako se ponaša i sl. To je moje isksutvo sa autom. mjenjač ne znam da li bi bolje prošao sa popravkom ručnog.
Gotovo. necu vise zvati nakon tvoje price. Vec me iznerviralo sto mi je covjek spustao slusalicu. gdje si premijer nisam te poznao.
ne podnosim nestrpljive, nadobudne i nervozne majstore koji ne znaju saslusati covjeka. glume doktore nauka.
i jos kao treba "veza".... ma daj. jos ti placam jos nesto i da te molim.
Nasao sam preko pika jednog majstora u velikoj kladusi. Al mi je iskreno to predaleko...skoro pa s kraja na kraj Bosne. Ali ako ne bude opcija otici cu. Samo strah me je da se posao ne moze odraditi za dan... pa cu morati nociti mozda...ispadne skuplja pita neg tepsija.
Dijelovi nisu problem mogu relativno lahko nabaviti.
Jos mi je par ljudi spomenulo Hotu, al bojim se da ce mi on biti preskup? covjek je skoro pa celebrity
Cuo sam i za nekog majstora u mostaru? zna li iko ista o tome?