Popravak bosch pumpe - Sarajevo i okolina

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
bach

#1 Popravak bosch pumpe - Sarajevo i okolina

Post by bach »

Poštovani forumaši bio bih veoma zahvalan ako biste mi dali informaciju gdje se u Sarajevu i okolini može brzo, kvalitetno i po razumnoj cijeni reparirati bosch pumpa.

U pitanju je Toyota iz 1988, jedan sasvim solidan auto ie za svoje godine, međutim u zadnje vrijeme pumpa pušta gorivo u značajnim količinama.

Od poznanika sam dobio broj majstora iz okoline Visokog, zove se Zufer. Zvao sam ga jutros, ali čovjek kaže da je jako zauzet, rasprodat je deset dana unaprijed.

Dakle ima li majstora/ servisa u Sarajevu za bosch pumpe i kakva su vaša eventualna iskustva prema omjeru traženo/ dobiveno/ plaćeno.

Hvala unaprijed
ectimoo

#2 Re: Popravak bosch pumpe - Sarajevo i okolina

Post by ectimoo »

Nazovi Senada Hodzica, zivi u Alipasinoj 112 (broj nisam bas siguran), pitaj njega. naravno za br, zovi 1182.
LeKo

#3 Re: Popravak bosch pumpe - Sarajevo i okolina

Post by LeKo »

U Rajlovcu iz pravca grada skretanje prije onog za Robot (Reljevo dom) ima tabla servis BOSCH pumpi, aktivan je dugo godina tako da bi to mogla biti neka referenca. Usluge nisam koristio niti bilo ko moj tako da nemam informacije iz prve ruke.
_ado_

#4 Re: Popravak bosch pumpe - Sarajevo i okolina

Post by _ado_ »

ima nekakav servis bos pumpi na ulazu u Ilidzu, odmah pored glavne ceste koja ulazu u kruznu raskrsnicu, sa desne strane kad dolazis iz grada.
bach

#5 Re: Popravak bosch pumpe - Sarajevo i okolina

Post by bach »

Vidio sam servis za bosch pumpe kod Velepekare ( mislim da je ulica Ferde Hauptmana, tu je i FIAT salon). Ima li neko ikakva iskustva sa ovim servisom? Cijene, kvalitet, profesionalnost?

LP

Bach
samojaznam

#6 Re: Popravak bosch pumpe - Sarajevo i okolina

Post by samojaznam »

Zufera ganjaj ,ovi ostali većinom odnesu njemu pa se ugrade
Gorštak

#7 Re: Popravak bosch pumpe - Sarajevo i okolina

Post by Gorštak »

samojaznam wrote:Zufera ganjaj ,ovi ostali većinom odnesu njemu pa se ugrade
:thumbup:

Ja sam iz Visokog i znam to iz prve ruke. Nemoj odustati od Zufera, isplati ti se čekati.
Ekspert za taj posao, a cijene (pogotovo u poređenju sa sarajevskim) više nego korektne.
bach

#8 Re: Popravak bosch pumpe - Sarajevo i okolina

Post by bach »

samojaznam wrote:Zufera ganjaj ,ovi ostali većinom odnesu njemu pa se ugrade
Znači mogao bih i ja nositi pumpe Zuferu, te uzimati procenat? Što su ti naša posla. :run: :run:
lavic

#9 Re: Popravak bosch pumpe - Sarajevo i okolina

Post by lavic »

bach wrote:Vidio sam servis za bosch pumpe kod Velepekare ( mislim da je ulica Ferde Hauptmana, tu je i FIAT salon). Ima li neko ikakva iskustva sa ovim servisom? Cijene, kvalitet, profesionalnost?

LP

Bach
Taj servis ti je OK, ali ce ti zujati u usima. Moja preporuka ti je ovlasteni Bosch servis u Tuzli, oni su u sistemu Bosch sta znaci iriginal dilejovi, garancija,,, ovo ostalo su samo obicni servisi, ali Zufer Visoko bi tebi trebao biti OK jer kod tebe je stari auto i pumpa, ovi u Tuzli uglavnom rade nova auta sa CR ili PD motore, ali ce i tvoju uraditi.
ElRe

#10 Re: Popravak bosch pumpe - Sarajevo i okolina

Post by ElRe »

http://www.jasminm.com/index.php?option ... m&Itemid=2

Jasmin M na putu Zavidovici - Zepce
pajero

#11 Re: Popravak bosch pumpe - Sarajevo i okolina

Post by pajero »

LeKo wrote:U Rajlovcu iz pravca grada skretanje prije onog za Robot (Reljevo dom) ima tabla servis BOSCH pumpi, aktivan je dugo godina tako da bi to mogla biti neka referenca. Usluge nisam koristio niti bilo ko moj tako da nemam informacije iz prve ruke.
Meni su oni radili pumpu i mogu reci da sam zadovoljan. Cijena je bila 220KM.
Post Reply