ne, mislio sam na sve stranke u uzoj regiji, od hdz-a u zagorju do radikala u sumadiji... sda je samo mali djelic tog mozaika, koji se ipak ne moze trpati u isti kos sa njima, mada ni oni nisu cvjecke (nije ni sdp da ne bude zabune)...Bosanska Krajina wrote:Na ovo glasanje sigurno mislis sto narod glasa za SDA.Da narodu ne valja SDA ne bi glasali za nju.Ti mislis da je ta stranka losa samo iz razloga sto si simpatizer SDP-a,a ja mislim da je SDP los samo iz razloga sto sam simpatizer SDA i rahmetli Alije Izetbegovica.To oko pljuvanja ove stranke je jako tesko objasniti,prvenstveno zbog toga sto ova stranka nema svoje medije kao sto imaju SDP i SBB.Tuzla nije trazila autonomiju,ali je i Tuzla dala dosta izdajnika,koji su dok se Tuzla branila vec bili u Bijeljini i sa JNA cekali napad na bosnjacke gradove.Sigurno si cuo za Zijada Kojica(mislim da se tako zove i preziva),Tuzlak koji je ubijao po Srebrenici,a da jos dodam jos inicijativu grupe Tuzlaka da se Lepoj Breni podigne spomenik u Tuzli.Tuzlak je bio i Mesa Selimovic clan SAN-a.Alfons Kauders wrote:rekao sam "najcesce", ne "uvijek"... stojim iza svojih rijeci, sa par stotina godina istorije koja ce lako dokazati moju tvrdju... zapravo ne moramo ici daleko u istoriju, dovoljno je pogledati za koga glasa vecina zadnjih 20 godina...Bosanska Krajina wrote: Rekao si da vecina najcesce nije u pravu,onda to znaci da je manjina najcesce u pravu,nisi rekao,ali tako ispada.Babo je heroj kojeg treba objesiti i na otpad baciti zajedno sa njegovim retardiranim idejama.
hvala za pojasnjenje u vezi babe... e sad... posto si rekao da su bosanci i sdp najveci izdajnici, molim te mi na brzinu objasnis kad je npr. tuzla proglasila autonomiju i ratovala protiv drugog korpusa, jer je to radio babo a on je po tebi manji izdajnik od nas.... hvala
ove furke za tuzlu necu ni da komentarisem - u svakoj mahali ces naci par idiota, tuzla nije izuzetak... a mesa je mesa, zapitaj se zasto je zavrsio u bg