Popis stanovništva:Bošnjački odrodi i drugi belaji
-
MedoX
#1 Popis stanovništva:Bošnjački odrodi i drugi belaji
Znam da je bošnjački politički vrh protiv Popisa stanovništva,ali mislim da je,bez obzira na genocid i protjerivanja,vrijeme za Popis...
Eh, ima jedan opasan problem za nas Bošnjake,a to nisu etnički očišćena mjesta... Bošnjački odrodi..
Ja vjerujem da će 5% ukupnog stanovništva BiH etnički se izjasniti kao Muslimani, dovoljno da Bošnjake spusti ispod 50%...
Kako uticati na ljude,koji imaju neku čudnu zaostalu filozofiju takozvane Muslimanske nacije???
Musliman u etničkom smislu ne postoji, to je nešto što je nametnuto Bošnjacima muslimanima od strane Komunista... Zanjimljivo u ateističkoj zemlji kakva je bila SFRJ, Bošnjacima su dopustili da se izjasne ko Muslimani,a ne kao Bošnjaci...natjerate da promisliš,ko je zaista vladao Domovinom bratstva i jedinstva...neko ko je htio u povoljnom historijskom momentu prisvojiti te "Muslimane"???
Eh, ima jedan opasan problem za nas Bošnjake,a to nisu etnički očišćena mjesta... Bošnjački odrodi..
Ja vjerujem da će 5% ukupnog stanovništva BiH etnički se izjasniti kao Muslimani, dovoljno da Bošnjake spusti ispod 50%...
Kako uticati na ljude,koji imaju neku čudnu zaostalu filozofiju takozvane Muslimanske nacije???
Musliman u etničkom smislu ne postoji, to je nešto što je nametnuto Bošnjacima muslimanima od strane Komunista... Zanjimljivo u ateističkoj zemlji kakva je bila SFRJ, Bošnjacima su dopustili da se izjasne ko Muslimani,a ne kao Bošnjaci...natjerate da promisliš,ko je zaista vladao Domovinom bratstva i jedinstva...neko ko je htio u povoljnom historijskom momentu prisvojiti te "Muslimane"???
-
OvaRupaNemaDnaaaaaaaaa...
#2 Re: Popis stanovništva:Bošnjački odrodi i drugi belaji
Cuti, nemoj ba da narod misli svojom glavom,jer mogu pomisliti da je prica o religiskoj ugrozenosti pod proslim sistemom cista ubleha.MedoX wrote: Musliman u etničkom smislu ne postoji, to je nešto što je nametnuto Bošnjacima muslimanima od strane Komunista... Zanjimljivo u ateističkoj zemlji kakva je bila SFRJ, Bošnjacima su dopustili da se izjasne ko Muslimani,a ne kao Bošnjaci...natjerate da promisliš,ko je zaista vladao Domovinom bratstva i jedinstva...neko ko je htio u povoljnom historijskom momentu prisvojiti te "Muslimane"???
- Vodenjak
#4 Re: Popis stanovništva:Bošnjački odrodi i drugi belaji
Boze dragi, postacu ti odan, clanarine mi!MedoX wrote:Znam da je bošnjački politički vrh protiv Popisa stanovništva,ali mislim da je,bez obzira na genocid i protjerivanja,vrijeme za Popis...
-
meatoverhere
A smijemo li se izjasnjavat ko Bosanci? Mozda su i takvi "odrodi" i recidivi necega strasno loseg.
-
MedoX
Ali zaista,zanimljiva je kontradiktornost komunistickog rezima... U svoj filozofiji su potiskivali religiju,ali su naprimjer jednom narodu oduzeli njegovo historijsko ime i preimenovali njegovo etnicko ime u ime sljedbenika religije kojoj vecina tog naroda pripadala...
Ali sve u svemu...hvala drugu Titu...ne vidim da je naprimjer Staljin davao Tatarima novo ime...jednostavno ih je ubio
Ali sve u svemu...hvala drugu Titu...ne vidim da je naprimjer Staljin davao Tatarima novo ime...jednostavno ih je ubio
-
meatoverhere
Nemaju nista, ali jesmo li mi koji bi se zeljeli izjasniti kao isti postali bosnjacki odrodi?Vodenjak wrote:meatoverhere wrote:A smijemo li se izjasnjavat ko Bosanci? Mozda su i takvi "odrodi" i recidivi necega strasno loseg.
Sta Bosanci imaju sa Bosnjacima?
Pitaj Medice pa ces vidjeti da nemaju nista!
-
MedoX
Zanimljivo...
Nekim ljudima jednostavno ne moze da uđe u glavu da su Bošnjaci historijski naziv za stanovnika Bosne, te da su Bošnjaci pravoslavci i Bošnjaci katolici pod srpskom i hrvatskom propagandom, u vremenima nacionalizma (nisu '90 vec 19. vijek,nastanak onoga sto mi danas zovemo nacijom) prisli susjednim Srbima i Hrvatima,a ostavili ime Bošnjak muslimanima...dakle nisu muslimani krivi što su jedini koji osjećaju ime stanovnika Bosne svojim...svako ga može osjećati svojim...
Bosanac je nešto više od Bošnjaka,Srbina i Hrvata...
Rahmetli Alija Izetebegović je jednom rekao: "Važno je da Srbi budu Srbi, Hrvati budu Hrvati,Bošnjaci budu Bošnjaci,ali prije svega da svi budu Bosanci."
Nekim ljudima jednostavno ne moze da uđe u glavu da su Bošnjaci historijski naziv za stanovnika Bosne, te da su Bošnjaci pravoslavci i Bošnjaci katolici pod srpskom i hrvatskom propagandom, u vremenima nacionalizma (nisu '90 vec 19. vijek,nastanak onoga sto mi danas zovemo nacijom) prisli susjednim Srbima i Hrvatima,a ostavili ime Bošnjak muslimanima...dakle nisu muslimani krivi što su jedini koji osjećaju ime stanovnika Bosne svojim...svako ga može osjećati svojim...
Rahmetli Alija Izetebegović je jednom rekao: "Važno je da Srbi budu Srbi, Hrvati budu Hrvati,Bošnjaci budu Bošnjaci,ali prije svega da svi budu Bosanci."
-
meatoverhere
Zao mi je Medo ali neces prosvijetiti Bosance i satjerati ih u te torove. Racunajte na odredjeni postotak nas odroda. Naziv Bosnjaci, kao i grb sa ljiljanima je upropasten od strane tih osvijescenih "Bosnjaka". Eto vas tamo pa natezite na 50% bez odroda. I pusti pokojnika, svasta je on vazio.MedoX wrote:Zanimljivo...
-
MedoX
Biće Bosne i Bošnjaka, bilo nas je prije vas, ako Bog da biće nas i poslije vas...
Izguraćemo mi tih 50% i ovako...nemam ja ništa protiv Bosanaca... ali mi nešto govori da će analiza statističkih podataka izgledati ovako:
Sarajevo: Bošnjaka 70% (sa Muslimanima 80%)..
hm ne iznosim procjene (
) već kako se računa po Crnoj Gori naprimjer, gdje u Bijelom Polju podjela na Bošnjake i Muslimane je učinila da Srbi budu većina...
Izguraćemo mi tih 50% i ovako...nemam ja ništa protiv Bosanaca... ali mi nešto govori da će analiza statističkih podataka izgledati ovako:
hm ne iznosim procjene (
- stella_k
Ma ko da mi misli citas....meatoverhere wrote: Zao mi je Medo ali neces prosvijetiti Bosance i satjerati ih u te torove. Racunajte na odredjeni postotak nas odroda. Naziv Bosnjaci, kao i grb sa ljiljanima je upropasten od strane tih osvijescenih "Bosnjaka". Eto vas tamo pa natezite na 50% bez odroda. I pusti pokojnika, svasta je on vazio.
- Novi_Nick
#14 Re: Popis stanovništva:Bošnjački odrodi i drugi belaji
Popis stanovnistva moze se desiti tek nakon sto se u BH Ustav vrati i upise nazad legalni, autohtoni i autenticni narodni i nacionalni identitet Bosanci & Hercegovci. Kada se taj identitet upise u BH Ustav onda on mora da stoji pored svih danasnjih identiteta kao sto su Srbi, Hrvati, Bosnjaci, Jevreji i drugi na listicima za popis stanovnistva. Ja cu tada kao pojedinac i gradjanin ove zemlje da zaokruzim svoj BH identitet. Bez narodnog i nacionalnog identiteta Bosanci & Hercegovci na tim listicima mi Bosanci & Hercegovci necemo dozvoliti takav NELEGALNI popis stanovnistva i trazicemo od Medjunarodne zajednice i svih relevantnih evropskih i svjetskih institucija i organizacija da poniste jedan takav eventualni NELEGALNI popis BH stanovnistva od strane Srba, Bosnjaka i Hrvata.MedoX wrote:Znam da je bošnjački politički vrh protiv Popisa stanovništva,ali mislim da je,bez obzira na genocid i protjerivanja,vrijeme za Popis...
Jer danasnji eventualni popis stanovnistva na listicima bez Bosanaca i Hercegovaca a u reziji Bosnjaka, Srba i Hrvata je nista drugo nego pokusaj cementiranja teritorijalne podijele R BiH, izvrsenog etnickog ciscenja i "humanog preselenja naroda"
-
MedoX
#15 Re: Popis stanovništva:Bošnjački odrodi i drugi belaji
1.)Paša nije komunizam,ne zaokružuje se...možeš biti šta hoćeš...Novi_Nick wrote:
Popis stanovnistva moze se desiti tek nakon sto se u BH Ustav vrati i upise nazad legalni, autohtoni i autenticni narodni i nacionalni identitet Bosanci & Hercegovci. Kada se taj identitet upise u BH Ustav onda on mora da stoji pored svih danasnjih identiteta kao sto su Srbi, Hrvati, Bosnjaci, Jevreji i drugi na listicima za popis stanovnistva. Ja cu tada kao pojedinac i gradjanin ove zemlje da zaokruzim svoj BH identitet. Bez narodnog i nacionalnog identiteta Bosanci & Hercegovci na tim listicima mi Bosanci & Hercegovci necemo dozvoliti takav NELEGALNI popis stanovnistva i trazicemo od Medjunarodne zajednice i svih relevantnih evropskih i svjetskih institucija i organizacija da poniste jedan takav eventualni NELEGALNI popis BH stanovnistva od strane Srba, Bosnjaka i Hrvata.
Jer danasnji eventualni popis stanovnistva na listicima bez Bosanaca i Hercegovaca a u reziji Bosnjaka, Srba i Hrvata je nista drugo nego pokusaj cementiranja teritorijalne podijele R BiH, izvrsenog etnickog ciscenja i "humanog preselenja naroda"
2.)Otkud Jevreji u Ustavu? Ja sam vidio Bošnjake,Srbe,Hrvate i Ostale..
-
The_Fluid
Nazalost, moram ti reci da je tema blago propagandna. Sto se samog popisa tice, potrebne su odredjene pripreme, otprilike traju 2,5 do 3 godine, po medjunarodnom prosjeku.
Sam popis stanovnistva ce se organizirati na globalnom nivou, znaci na vecem dijelu planete.
Tebi ne preostaje nista drugo no da zakupis oglasni prostor novina, magazina, mozes i Sa-X, dobro ce doci finansijska injekcija svakome od ovih medija, i krenes u odlucnu bitku za to za sta se boris.
Samo cu te pitati jedno: Sta ces ti dobiti ili sami Bosnjaci sa tih 50% i vise posto???
Sam popis stanovnistva ce se organizirati na globalnom nivou, znaci na vecem dijelu planete.
Tebi ne preostaje nista drugo no da zakupis oglasni prostor novina, magazina, mozes i Sa-X, dobro ce doci finansijska injekcija svakome od ovih medija, i krenes u odlucnu bitku za to za sta se boris.
Samo cu te pitati jedno: Sta ces ti dobiti ili sami Bosnjaci sa tih 50% i vise posto???
-
kub lajkan
**************************************************************************MedoX wrote:Ali zaista,zanimljiva je kontradiktornost komunistickog rezima... U svoj filozofiji su potiskivali religiju,ali su naprimjer jednom narodu oduzeli njegovo historijsko ime i preimenovali njegovo etnicko ime u ime sljedbenika religije kojoj vecina tog naroda pripadala...
Dragi nasi Nacijonalisti,
Fala Vam sto nas pustate da disemo i da se plazamo po ovoj zemlji.
Zauvijek Vasi,
Nevjernici.
-
Kick off
pogledaj temu:kub lajkan wrote:
Dragi nasi Nacijonalisti,
Fala Vam sto nas pustate da disemo i da se plazamo po ovoj zemlji.
Zauvijek Vasi,
Nevjernici.
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=22360
-
Halva
MedoX
PorukaUpisano: 09/01/2006 23:23 Naslov poruke:
A smijemo li se izjasnjavat ko Bosanci? Mozda su i takvi "odrodi" i recidivi necega strasno loseg.
meatoverhere
![]()
kakva utjeha![]()
PorukaUpisano: 09/01/2006 23:23 Naslov poruke:
probo benjo kalaj...propalo...pogadjaj zasto?...
![]()
- Vodenjak
Evo dobrog primjerKa...MedoX wrote:Biće Bosne i Bošnjaka, bilo nas je prije vas, ako Bog da biće nas i poslije vas...
hm ne iznosim procjene () već kako se računa po Crnoj Gori naprimjer, gdje u Bijelom Polju podjela na Bošnjake i Muslimane je učinila da Srbi budu većina...
Kad poredim SDA sa SDS-om i HDZ-om, i kad time pobunim SDA - ovce, onda mislim na ovakve tipove..
Medo je jedan od onih koji ne znaju mediti kao ostali politicari iz jedne im i jedine pa jasno i glasno zastupa iste teze koje je zastupao i recimo izvjesni Radovan Karadzic!
Nema razlike, pa ma koliko se gore pomenute ovce puntale!
-
vesela
"...Bosnjaci budu Bosnjaci..."MedoX wrote:Zanimljivo...
rece Musliman koji predje u Bosnjake!!!
-
Prenj
Tacno!MedoX wrote:Zanimljivo...
Evo kreni od SDA prvo. U opstini Centar je njen clan Muhamed Alaim izabran u Opstinsko vijece iz reda ostalih. Alaim se izjasnio kao Musliman.
- dizZaster
Bosnjaci su istovremeno i Bosanci.Vodenjak wrote:meatoverhere wrote:A smijemo li se izjasnjavat ko Bosanci? Mozda su i takvi "odrodi" i recidivi necega strasno loseg.
Sta Bosanci imaju sa Bosnjacima?
Pitaj Medice pa ces vidjeti da nemaju nista!
Bosna i Hercegovina je maticna drzava Bosnjaka.
-
mr__bosnjak
MedoX i dizzaster upravu ste. Vec sam ovo hiljadu puta objasnjavao i nemogu vise, a popis je potreban naravno. Onda cemo lijepo vidjet da su Hrvati nacionalna manjina i gotovo a da u Bosnjaci vecina u svojoj maticnoj domovini. A to za "muslimane u smislu narodnosti", pa sta da kazem. Nemaju pojma sta znaci musliman cim se tako izjasnjavaju.