Bosnolog wrote:
Osa s tobom je jako tesko voditi bilo kakvu diskusiju jer si zlonamjeran,arogantan i mnogi te zbog toga na ovom forumu prozivaju i s pravom izbjegavaju...Tvoji argumenti su virtuelno provokativni,sve sto ti se predoci kao dokaz ignorises i nastavis da provociras i omalovazavas,ovdje si dezurni gost iz susjede Hrvatske kojoj iskreno zelim svako dobro kao i tvom narodu,to sam rekao bezbroj puta i ponovio ovdje na ovom forumu,...sramni dio historije hrvatsko politike prema mojoj domovini necu zaboraviti ali sam streman podrzati gradnju boljih odnosa u buducnosti,.....
Ti si dio onih ideologa jastrebarsko kamenjarske Bobanove i Suskove ostavstine neostvarenog sna iz Karadordeva kojima je ostalo jos da lijece svoje frustracije na ovakvim forumima zbog propasti Karadordeva pa sada zagovarate federalizaciju BiH sto je nastavak tog istog nedosanjanog sna,kao krajnjeg cilja konacne disolucije BiH,samo sto nemata muda to dovrsiti vojno vec ovdje kakte provaljenu i porazenu ideju koja nikada nece biti ostvarena.
Ti nama prigovaras za ratove i raspad tugoslavije,......mi smo najvece zrtve sukoba dvije ideologije ,jedne velikosrpke i druge koja je imala za cilj da podijeliti i unisti BiH sa tom istom velikosrpskom ideologijom a repi iste i dans odumiru u liku i djelu preobracenog jugoslovena Covica i HDZ-ovaca koji u Dodiku vide i traze saveznika pa i ova Mostarska ujdurma sa Tadicem juce je dio tog tih zelja i snova....ti tu bolesnu ideologiju i danas zastupas i provociras na svakoj temi ,....sve price s tobom i teme su sa tom pozadinom,to su cinjenice,analiziraj gotovo sve svoje postove svi su kontradiktorno provokativni,......
dijalog treba voditi bez obbzira koliko težak bio, nazivaš me ideologom, ne misliš li da me malo precjenjuješ, gdje sam ja od ideologa, to su ipak malo veći igrači, znanstvenici, političari i sl.
gdje nađe da ja "vama" prigovaram za ratove i raspad juge, moguće je da sam napisao da se niste snašli u tom svemu i da niste pametno postupali, ali to je moja subjektivna procjena, tvoja je vjerojatno drukčija, poštivam.
nego nađe li ti ijednog srbina i hrvata koji bi se s tvojim stavovima složio, pa u krajnjem slučaju i o ovoj temi na kojoj smo ruku na srce otišli previše off topic.....