Popis stanovništa

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
dado77

#1 Popis stanovništa

Post by dado77 »

Danas sam čuo interesantno mišljenje , a ono glasi da našoj vlasti ne pada na pamet da pravi popis jer bi se ispostavilo da bi trebalo birokratski aparat prepoloviti. Ovako dok se ne zna koliko nas ima mogu nas muljati do u nedogled.
Kako natjerati vlast da ga obavi???
No_Comment

Post by No_Comment »

Ja bi Shkljocu zaduzio za to...tj. za popis...ispalo bi pravo brzo i jeftino... :D :D :razz: :lol: :lol:
Novi_Nick

Post by Novi_Nick »

No_Comment wrote:Ja bi Shkljocu zaduzio za to...tj. za popis...ispalo bi pravo brzo i jeftino... :D :D :razz: :lol: :lol:

:lol: Skljoco razjasni im situaciju u vezi popisa stanovnistva i narodnih i nacionalnih identiteta, plz :D ?
No_Comment

Post by No_Comment »

Novi_Nick wrote:
No_Comment wrote:Ja bi Shkljocu zaduzio za to...tj. za popis...ispalo bi pravo brzo i jeftino... :D :D :razz: :lol: :lol:

:lol: Skljoco razjasni im situaciju u vezi popisa stanovnistva i narodnih i nacionalnih identiteta, plz :D ?
Nemoj ga danas se relaksira.... :lol: :D
Novi_Nick

#5 Re: Popis stanovništa

Post by Novi_Nick »

dado77 wrote:Danas sam čuo interesantno mišljenje , a ono glasi da našoj vlasti ne pada na pamet da pravi popis jer bi se ispostavilo da bi trebalo birokratski aparat prepoloviti. Ovako dok se ne zna koliko nas ima mogu nas muljati do u nedogled.
Kako natjerati vlast da ga obavi???
Nego Dado legendo :D Da bi se popis obavio u BH Ustav se mora vratiti nazad i upisati Bosanskohercegovacki (BH) narodni i nacionalni identitet ili ako ti je lakse skraceno Bosanci i Bosanke :-) Onda mi lijepo Bosanci i Bosanke pri popisu stanovnistva na formularima zaokruzimo nas BOSANSKI ili BH identitet, kapiras :-D ? Nadam se da se oni sa Bosnjackim, Srpskim i Hrvatskim identitetom nece ljutiti i sabotirati nase Bosanske interese, volju, zelju i cilj da se izjasnjavamo kako mi zelimo neovisno o drugim. :-D
Novi_Nick

Post by Novi_Nick »

No_Comment wrote:
Novi_Nick wrote:

Nemoj ga danas se relaksira.... :lol: :D
:lol:
Post Reply