Danas sam čuo interesantno mišljenje , a ono glasi da našoj vlasti ne pada na pamet da pravi popis jer bi se ispostavilo da bi trebalo birokratski aparat prepoloviti. Ovako dok se ne zna koliko nas ima mogu nas muljati do u nedogled.
Kako natjerati vlast da ga obavi???
Popis stanovništa
-
No_Comment
Ja bi Shkljocu zaduzio za to...tj. za popis...ispalo bi pravo brzo i jeftino...

-
No_Comment
Nemoj ga danas se relaksira....Novi_Nick wrote:No_Comment wrote:Ja bi Shkljocu zaduzio za to...tj. za popis...ispalo bi pravo brzo i jeftino...![]()
![]()
![]()
![]()
Skljoco razjasni im situaciju u vezi popisa stanovnistva i narodnih i nacionalnih identiteta, plz
?
- Novi_Nick
#5 Re: Popis stanovništa
Nego Dado legendodado77 wrote:Danas sam čuo interesantno mišljenje , a ono glasi da našoj vlasti ne pada na pamet da pravi popis jer bi se ispostavilo da bi trebalo birokratski aparat prepoloviti. Ovako dok se ne zna koliko nas ima mogu nas muljati do u nedogled.
Kako natjerati vlast da ga obavi???
- Novi_Nick
No_Comment wrote:Nemoj ga danas se relaksira....Novi_Nick wrote:No_Comment wrote:Ja bi Shkljocu zaduzio za to...tj. za popis...ispalo bi pravo brzo i jeftino...![]()
![]()
![]()
![]()
Skljoco razjasni im situaciju u vezi popisa stanovnistva i narodnih i nacionalnih identiteta, plz
?
![]()