Ponos i predrasude

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Max.Cherry

#1 Ponos i predrasude

Post by Max.Cherry »

Image

Ko je gledao ovo? Nemam namjeru povući raspravu o samom filmu, nego iskorištavam tematiku iz filma koju najbolje oslikava sam naslov. Ko je gledao, zna koliko predrasude i ponos i uopćeno nekakva zamišljena slika o nekome može usrati chemistry...

Experiences, anyone?
Reina

Post by Reina »

gledala film, i on je meni djelovao arogantno , a valjda ga ljubav izmjeni odnosno promijeni u pozitivnom smislu naravno, ma ljubav cuda cini ... izgubise se i predrasude i svasta nesto... sto ne valja...
:-)
Baba_Droga

Post by Baba_Droga »

ja nisam gledala novu verziju filma....ali gledala sam seriju, nekad davno davnooo :-) (mislim da je bilo oko 13 epizoda)

Meni je sve to fantasticno....kakav ponos...kakve predrasude :? ....sve se to pogazi :D :D
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

Baba_Droga wrote:ja nisam gledala novu verziju filma....ali gledala sam seriju, nekad davno davnooo :-) (mislim da je bilo oko 13 epizoda)

Meni je sve to fantasticno....kakav ponos...kakve predrasude :? ....sve se to pogazi :D :D
i meni je serija bila odlicna :)
A i onaj glavni glumac (uvijek mu ime zaboravim) :D
Vingo

Post by Vingo »

Colin Firth.....jedini moguci Mr. Darcy....... :-)
Max.Cherry

#6 Re: Ponos i predrasude

Post by Max.Cherry »

Max.Cherry wrote:
...Nemam namjeru povući raspravu o samom filmu...
nidževeze...
anais_nin

#7 Re: Ponos i predrasude

Post by anais_nin »

Max.Cherry wrote:
Max.Cherry wrote:
...Nemam namjeru povući raspravu o samom filmu...
nidževeze...
dzaba ti je, stavio si fotku, sada snosi posljedice :lol: :D

ne znam, u teoriji cujem na sve strane, ah samo ljubav, ljubav sve pobjedjuje, uvijek biram ljubavm uvijek igram emocijama, ali u praksi je to puno drugacije...ljudi cesto, precesto stavljaju ponos prvo, i ponos im diktira sta hoce ili nece uraditi...sto ponekad blokira put ka ljubavi...a tek predrasude...neke modernije verzije toga bi bile, taj i taj iz tog i tog kraja, ili kakav posao ta osoba ima, ili da li ima ili nema zavrsen fakultet itd itd :D jedina fora je sto smo u zivotu sami svoji reziseri, nema zagarantovanog "happy end"-a :D osim ako ga sami ne stvorimo....
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Nisam nikada volio Jane Austin. Ne zbog patetike nego zbog beskrajnih opisa. Mislim da je ona ipak spisateljica sa zenskom ciljnom publikom
Post Reply