Ponižena džamija

Rasprave o vjerskim temama.
slaki84

#51 Re: Ponižena džamija

Post by slaki84 »

seldzuk wrote:Koji međed, sa pivom i zastavom na munaru. Inače kod nas ne bi smetala malo jača zakonska regulativa kad su u pitanju vjerski objekti.
imamo i mi crkvu na Đurđev gradu iznad Zvornika i stalno se skrnavi
mislim da je ovo prvi put da neko dira džamije u zvorniku

Nisam sigurna da sam pobrisani dio bas dobro razumjela, pa ti ovaj puta samo ostavljam opomenu.
a sto se tice zakona o skrnavljenju vjerskih objekata trebao bi malo jaci zakon taman bi se prestalo sa skrnavljenjem crkve na Đurđev gradu
seldzuk

#52 Re: Ponižena džamija

Post by seldzuk »

A ko to skrnavi crkvu u po Zvornika???
ljubav_aha

#53 Re: Ponižena džamija

Post by ljubav_aha »

AGHDAM grad nakon okupacije

Image

grad duhova

Ağdam (also, Agdam and Aghdam) was a town in the southwestern part of Azerbaijan and the capital of its Agdam Rayon. In July 1993, after heavy fighting, Agdam was captured by the forces of the Nagorno Karabakh Republic during its 1993 summer offensives. As the town fell its entire population fled eastwards. In the immediate aftermath of the fighting, the Armenian forces decided to destroy much of Agdam to prevent its recapture by Azerbaijan. More damage occurred in the following decades when the deserted town was looted for building materials. Agdam is currently a ruinous, uninhabited ghost town.
bijela

#54 Re: Ponižena džamija

Post by bijela »

mal' ne lanuh čitajući ovu temu i neke isforsirane komentare :zoka:
UEco

#55 Re: Ponižena džamija

Post by UEco »

slaki84 wrote:
seldzuk wrote:Koji međed, sa pivom i zastavom na munaru. Inače kod nas ne bi smetala malo jača zakonska regulativa kad su u pitanju vjerski objekti.

Nisam sigurna da sam pobrisani dio bas dobro razumjela, pa ti ovaj puta samo ostavljam opomenu.
a sto se tice zakona o skrnavljenju vjerskih objekata trebao bi malo jaci zakon taman bi se prestalo sa skrnavljenjem crkve na Đurđev gradu
ne zove se durdev grad vec Kula Grad to bi makar ti trebala znati ako vec ne sankcionises ovog cetnika sto je doso da prvocira :x
fukara_tz

#56 Re: Ponižena džamija

Post by fukara_tz »

slaki84 wrote:
Koja je takodje napravljena nelegalno poslije rata i to na mjestu gdje zive muslimani 100%...ne treba je skrnaviti nego je treba srusiti i premjestiti tamo gdje ce se neko moliti u njoj, na Kula gradu sluzi samo za inat nizasta drugo.

A to za dzamiju ne cudi, dovoljan je tvoj komentar i opravdavanje jednog nedjela drugim, jesil i ti bio u publici i skandiro?
pshhh

#57 Re: Ponižena džamija

Post by pshhh »

Naslov treba promjeniti ...

Dzamija ne može biti nikako ponizena.

Ponizeni su ljudi iz Azerbejdžana koji su dopustili da se ovo desava, bez obzira da li su muslimani ili ne jer se radi o vjerskom objektu koji treba da se odrzava.
delightful

#58 Re: Ponižena džamija

Post by delightful »

ova tema je zavrsena. hvala.
Locked